Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja žena

Moja žena i ja smo u braku dvadeset godina. Ja sam u državnoj službi, a ona radi u velikoj stranoj firmi. Zbog svega toga živimo više nego pristojno. Imamo dvoje dece već odrasle.

Naš život je ispunjen seksom više nego dovoljno. Uživamo kad god možemo, bilo kod kuće, bilo na kraćim ili dužim odmorima.

Deca obično ne idu sa nama.

Moja žena je brineta četrdesetih godina, visoka oko stosedamdeset i pet, manjih i naravno uspravnih grudi. Iako je rodila dvoje dece, ima uzak struk i veoma zategnutu guzu. Nosi kratku kosu sa nekoliko pramenova, ta naočare koje dodatno daju na seksepilu.

Stil oblačenja joj je u skladu sa figurom, te izgleda veoma zgodno u suknjama iznad kolena.

Ja sam nešto viši od nje, sa možda kojim kilograma viška. To za ovu priču i nije toliko važno.

Pre nekoliko nedelja njena firma je organizovala novogodišnju zabavu. Na tu zabavu su bili pozvani i partneri zaposlenih.

Zbog mojih obaveza kasnio sam oko pola sata. Moja draga je otišla sama.

Znao sam da će biti izazovno, ali ukusno obučena.

Kad sam stigao, onako u odelu, na kraju tog prostora video sam suprugu okruženju trojicom muškaraca.

Čim me je videla, pošla je prema meni. Video sam dok je prilazila na visokim štiklama da je muški deo zabave prosto guta. Kako i ne bi. Bila je u teget plavoj haljini sa šljokicama. Naravno, malo iznad kolena. Haljina je bila tako reći bez leđa, a vezivala se oko vrata
Bilo je jasno da ne nosi brushalter. Pitao sam se da li su ispod haljine one tange koje sam joj kupio u Parizu. Sve u svemu, što bi naš narod rekao, dobra pička.

Da se tako izazovno obukla pre deset godina bio bih ljubomoran, ali sad mi imponuje kad vidim svoju zgodnu ženicu.

Prišla je, poljubila me i odvela me da me upozna sa nekim kolegama. Svi su bili veoma ljubazni.

Zasvirao je muzika i zaplesali.

Pričali smo jedno drugom na uvo. Rekla mi je da su već pokušali da joj se nabacuju. Odgovorio sam joj da bi se i ja nabacivanje tako jebozovnoj ženi, obučenog tako da je ne možeš ne primetiti. Predložila je da idemo kući i da se jebemo.

Odmah sam pristao. Uzeli smo kapute, supruga je otišla do toaleta i otišli. Seli smo u auto i pošli do kuće. Supruga je u tom momentu otvorila torbicu i bacila tange na mene. Osetio sam miris mačkice moje žene. Stavila je ruku na moje pantalone i preko njih počela laganu stimulaciju moga kurca. Na prvom proširenju sam stao, oborio sedište i bacio se na moju dragu. Moj nabrekli kurac je odmah pronašao pravo mesto i tu je pao brzinski seks. Svršio sam za desetak minuta i nastavili smo ka kući.

Stigli smo i ona je otišla u kupatilo odmah. Kako sam još uvek bio napaljen, odlučio sam da je iznenadim kad izađe. Kad je izašla iz kupatila u ogrtač, prišao sam joj i poljubio je. Pitala je šta ćemo?

Rekao sam joj ti ništa, a ja ću sad da te zadovoljim. Otišli smo u sobu u kojoj se nalazio kamin. Vatra je pucketala. Skinula je ogrtač i legla. Noge su joj bile na podu. Raširila ih je tako da ja mogu prići ustima ka njenoj mačkici, dobrim delom obrijanoj. Brazilka je bila dole. Ljubio sam je po unutrašnjim delovima bedara. Prišao sam klitorisu i počeo lagano prelaziti jezikom. Onda bih se malo spustio i lizao jezikom mačkicu. Vratio sam se do klitorisa i istovremeno ubacio prst koji je pronašao g tačku. Moja draga je počela brže disati. To je bio znak da stavim i drugi prst u mačkicu. Jebao sam je prstima, lizao klitoris, A ona je vrištala. Moj nabrekli kurac je samo čekao poziv. Kad je počela svršavati tražila je kurac. Odmah sam joj ga stavio.
Jebao sam je jako. Prsti, mokri od mačkice približavanja su se njenim ustima. Kad sam joj ta dva prsta prineo do usta, počela je da ih liže. Imao sam osećaj da zamišlja da joj je kurac u ustima. To me je toliko napalilo da sam ubrzo svršio.
Legao sam pored nje i čekao nastavak. O tome u sledećoj priči.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija