Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja zgodna dama

Zaposlen sam u gradskoj upravi, oženjen, četrdesetih godina, još veoma aktivan, bavim se sportom svakodnevno. Imam koji kilogram viška ali mi ne smeta. Poprilično visok. Ne pijem, ne pušim, ali volim žene.

Iako sa svojom ženom imam redovan i kvalitetan seks, kao i svako muško primećujem zgodne žene u svom okruženju.

U kancelariji do moje radi jedna osoba, ne preterano lepa, ali veoma zgodna. Nešto niža rastom, ali veoma velikih grudi i uskog struka, što njenu utegnutu guzu dovodi do izražaja. Ona je svesna svojih atributa.

Kod nje u kancelariji provodim kafe pauze. Primetio sam da joj ne smeta moje društvo, čak šta više, kad sam ja kod nje uvek je nasmejana.

Naše kafe su obično uz neobavezni razgovor. A da, nije udata. Kako mi se učinilo, flertovanja je sa mnom. Uvek su to bile izjave pune dvosmislenosti. Na ivici provokacije.

Kad bismo pričali znala bi se proterati što je za mene bio znak.

Jednog dana sam joj rekao da bi mogli otići na ručak posle posla. Pitala me je da li smem sam sa njom ići. Odgovorio sam naravno da smem.

Otišli smo peške do restorana. Seli jedno nasuprot drugog i ručali. Ništa nije nagoveštavalo da bi moglo biti nečega više. Nekoliko puta smo se dodirnuli nogama ispod stola i obavezno se izvinili jedno drugom.

Kad smo ručali, tražio sam račun. Ona je rekla da želi da plati. Odgovorio sam ne razmišljajući da nijedna koja je bila sa mnom za stolom nije platila. Počela je da se smeje. Shvatio sam šta sam rekao.

Izašli smo i krenuli peške. Ona se i dalje smejala. Ja sam joj rekao da bi ona mogla platiti ako ne prestane. I dalje se smejala. Naišli smo pored hotela. Uzeo sam je za ruku i uveo u hotel. Nije se bunila. Dobio sam ključ od sobe i ušli smo u lift.

Kad smo ušli u sobu približila mi se i rekla šta sad. Poljubio sam je. Odmah je prihvatila. Ljubili smo se a ja sam je mazio po ogromnim sisama. U trenutku smo se skinuli i bili na krevetu. Legla je i raširila noge. Oralno sam je zadovoljavao. Njena pičkica bila je šumovita ali uredna. Obrađivao sam je jezikom a i prstima. Klitoris sam lizao i pravio jezikom osmice, ubacio sam joj prst u pičkicu. Prvo jedan, onda drugi. Stimulisao sam joj g tačku. Tražila je da joj popunim i guzu. Mali prst sam joj gurnuo a ona je rekla da joj treba nešto deblje.

Moja muškost se podigla taman koliko je trebalo. Počela je da vrišti, stavio sam joj ga i počeo da je jebem. Rekla je da ja sednem. Seo sam na stolicu, A ona mi je sela u krilo i počela se nabijati. Njene ogromne sise su mi igrale pred očima. Zgrabio sam jednu bradavicu i stavio je u usta dok je ona odskakivala od zadovoljstva. Sad malo drugu, tražila je. Poslušao sam je. Ubrzo sam svršio.

Zar je to sve, upitala je. Odgovorio sam da od nje zavisi. Shvatila je, sagnula se i počela držati moj kurac. Ubrzo je počeo da se diže. Stavila ga je između sisa i drkala. To je bio božanstven osećaj. Ustala je i naguzila se. Razmišljao sam u koju rupicu da joj ga stavim. Ipak sam ga stavio u mačkicu. Rukama sam joj masirao sise dok sam je rasturao. Nakon nekog vremena je vrištala, toooo, jebi me. Nastavio sam da je guzom, a ona je obilno svršavala. Pljeskao sam je uz istovremeno nabijanje, a ona je vrištala od zadovoljstva i sreće.

Okrenuta se, kleknula i počela pušenje. To erotično pušenje uz kurvanjski pogled neću zaboraviti. Pušila ga je znalački, od korena do glavića. To lizanje jaja i sisanje dovelo je do mog svršavanja.

Jesi li platila, pitao sam. Odgovorila bi da bi volela platiti i sutradan.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija