Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moje prljave igre

Prije nego što nastavim s pričom, želio bih vam reći da su priče koje ću vam ispričati izmišljene i dio su moje bujne mašte, pa se nadam da će vam se svidjeti. Danima sam razmišljao i smislio sam razne ideje kroz špijuniranje javnih kuća do postavljanja mikro kamera u ženskoj večeri u osnovnoj školi .. . Nijedna moja ideja nije bila dovoljno dobra i realna, a glava mi je počela bolovati i mozak mi je stao. Subotnja večer trebala bi se malo opustiti uz čašu hladnog viskija, šarenu disko glazbu i blizance koji vrte svoje glatke, okrugle guzice obložene uljem čije srce strasti skriva duboko uvučena vrpca.

Disko je gužva. Mirujem travu na ulazu dok sam se polako probijao kroz masu. Slabo svjetlo me veseli, sedam za sanjke, a ja naručim dvostruki viski sa ledom. moj je pogled izgubljen između njezinih krugova mmmmm da bi je ugrizao. Opazila je to i laganim osmijehom odšetala poslužiti neki kreten s grudi na glavi. To je bio totalno drogiran i jedva je gledao u oči. Okrenula sam se na drugu stranu da ne gledam taj prizor jer je bila velika šansa da se ona svakog trenutka povrati.

Ugledala sam dvije lezbijke u gledalištu tik uz okomito postavljene ogromne zvučnike. Oni su se igrali grudima tamo gdje su sada .. . Ušao sam u lezbijsku scenu i odmah sam se zamislio između njih dvojice .. . ludila. Znao sam da nema cijene za kakve bi prave lezbijke bile s muškarcem i to me je malo iritantno ispričalo. Nije bilo logično, ali u redu, mislio sam i da je to moguće .. .. - dajte mi još jedan dvostruki šećer! .. . Majka i kćer u diskoteci? Bilo je to pitanje na koje je trebalo odgovoriti. Stajali su nedaleko preda mnom. mamom? Mama se, kao i svaka mama, polako i ne primjetno osvrtala oko sebe i osvrnula se oko sebe. Vjerojatno se brinula o svojoj maloj djeci. Bila je lijepo odjevena, samo maštovita, s bijelim čizmama ukrašenim visokim potpeticama. Godinama bi se govorilo da negdje postoji oko 27-28, ali bore na vratu. Rekli su mi da ima tridesetak ili čak malo više .. . Cercine djevojke su se istrošile .. .. nije se čak ni oprostila od majke. Premjestili su se malo u kut gdje je zavladao mrak, i tek kad je crveni snop strobe probio gustu tamu pomiješanu s mirisom trave .. . Mislio sam da jesam, malo sam bolje pogledao i jasno vidio maminu ruku ona polako hoda malim i krhkim leđima svoje malene kćeri i zaustavlja se u guzici .. . Sapunivši joj nešto, poljubi je u obraz i počne se oblačiti .. .. . Bila sam prilično uzbuđena i tada sam imala fantastičnu ideju Gospodin Teofilović bit će oduševljen i ako uspijem u ovoj ideji, moj honorar bit će onoliko koliko želim .. . Brzo sam popio vatreno oružje i napustio klackalicu s dobrim napojkom, žurno sam se obukao i slijedio ih .. . Već su sjeli u taksi kad sam izašao i srećom još jedan je bio tamo, žureći unutra rekavši vozaču da slijedi taksi ispred nas. Zaustavio se pored starije zgrade, ali lijepo obnovljenu. Nastavili smo do susjednih vrata .. . Bacivši novac vozaču, doslovno sam potrčao za njima. Trebalo ih je nabaviti i vidjeti broj stana u kojem živi dama perverznih manira. Lifta je već nestalo.. . ne mary .. . zaustavio se na 6. katu i to mi je bilo dovoljno za početak. Na katovima su bila po 3 stana, pobjegao sam vani i vidio da na šestom katu svijetli samo jedno svjetlo. popeo se na šesti kat. 54 broj stana, više mi ne treba ništa što bi bilo dovoljno za početak jer sam već imao plan kako ući i upoznati dotičnu damu ..

.. . - Da, gospodine, razumijem, reći ću im da ste mi ih poslali i moram završiti tečajeve za jedan dan.
Soba je bila mala, ali vrlo lijepo uređena. Upoznala sam predavača i rekla mu o čemu se radi, sumnjičavo me pogledala i rekla: "Pa, pokušajmo, gospodine, to nije naša praksa, ali ako gospodin Teofilović inzistira, učinit ćemo sve je u našoj moći. Predavanje je započelo i prvo je govorio o načinima "prvog dojma" o lijepom odijevanju, a kasnije i o pravilima za dobivanje potencijalnog kupca, što učiniti ako oklijeva, kako ga osvojiti, a onda su ostale samo karakteristike samog uređaja. ali na moj zahtjev predavač ga je skratio na najosnovnije i najvažnije dijelove .. . Kirby, stroj koji je više od usisavača očaran svojom ljepotom i funkcionalnošću. Za visoku cijenu koja bi se trebala platiti za njegovu kupnju zahtijevalo je izvanredno oglašavanje i dobru prodajni agent koji će ga predstaviti u punom svjetlu i, naravno, prodati. Bilo je oko pola osam navečer kad sam završio, popio sam kavu s predavačem koji je bio previše iscrpljen i da je samo znao da ga nisam slušao više od pola mislim da bi me odvratio s tim prokletim "usisavačem", ma koliko kosta. Potpisao sam naličje za preuzimanje skupe igračke, spakirao je u stražnji dio svog crnog zvuka i polako odlazio kući.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija