Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moje prvo iskustvo!

Bio sam treći razred srednje škole i kao i svaki tinejdžer sam bio uvijek napaljen. Znao sam često puta otići u wc i drkati ga jako. Imao sam mog prijatelja Ivana koji je bio godinu dana mlađi od mene al isto tako napaljen kao i ja. Jednog dana me je pozvao da dođem do njega. Kada sam došao čekalo me je iznenađenje. Našao je bio seksi veš njegove mame. Njegova mama je bila jako zgodna žena. Zvala se Marija. Radila je kao sekretarica. Živjeli su njih dvoje zajedno jer se razvela od Markovog oca već dvije godine.

Izgledala je jako seksi. Imala je dugu plavu kosu. Sise su joj bile ogromne i uvijek ih je voljela da ističe u prvi plan tako što bi nosila odeću sa velikim dekokteom kao i uske pantalone ili haljinice koje bi isticale njene bokove i oblu guzu. Jako sam se ložio na nju a to je znao i moj drugar Ivan koji je i sam priznao da ga ona malo privlači. Kada sam došao kod njega pokazao mi je njen brus i tange koje je našao. Pustio nam je neki pornić i počeli smo da drkamo zajedno na Marijin veš. Ja sam u glavi zamišljao kako bi izgledalo da imam seks sa njom.

Njen veš me je mnogo palio pa sam o svršio mnogo više nego što bi inače uradio. Od tada mnogo češće puta bi išao do Ivana. Svaki put bi otišao do wc i preturao po korpi za veš tražeći njeno rublje. Kada bi ga pronašao uzeo bi i drkao kao lud. Čak sam se toliko opustio bio a između ostalog bio sam i napaljen pa sam počeo da svršavam po njima i prosipam spermu po brusu i gaćicama. Mislim da je i Marija bila toga svjesna morala je to da primijeti. Sve se to odvijalo jedno mjesec dana dok me nije uhvatila kako drkam na njen brus u wc i opalila mi takvu šamarčinu da me i sad kad pišem boli.

Počela je da prijeti kako će me reći mojim roditeljima i kako sam jako nevaspitan. Bio sam jako ljut i čekao sam priliku da joj se osvetim. Nisam morao mnogo da čekam. Bio je to petak predveče i ruješio sam da odem malo do Ivana. Pokucao sam na vrata ali nije niko otvarao pa sam ušao sam. Mnogo puta do sada sam tako radio jer sam baš često dolazio kod njih. Čim sam ušao u hodnik začuo sam zvuk njegove mame Marije kako priča sa nekim u dnevnoj sobi. Pošto su vrata bila blago otvorena mogao sam jasno da vidim taj prizor.

Marija je bila potpuno gola i pričala je preko vibera sa nekim tipom. Pitala ga je šta bi sve volio da joj radi dok se mazila po njenim velikim sisama i dlakavoj pici. Moram priznati da nisam do sada vidio veće sise. Njene bradavice su bile jako velike sa tamnim oreolom okolo. Štipala se za njih, vukla ih je dok bi stenjala i palila dečka koji je bio na telefonu. Govorio joj je kako će je rado jebati i kako ima jako velike sise koje će da sisa i dlakavu pičku koju će da popuni njegovim velikim kurcem.

Nisam ni bio svestan na šta je sve Marija bila spremna. Radila je sve što je taj lik tražio od nje. Pokazivala mu sise, širila mi guzu i dlakavu pičku. Potom je tražio da stavi dva prsta u picu i da se nabija na njih. Počela je da se tuca prstima. Stenjala je kao prava kurvica sa pornića. Uzeo sam telefon i snimio svu ovu akciju. Govorila mu je kako želi njegov kurac u sebi i kako želi da je dobro izjebe. Uvidio sam i taj dečko da ga drka na nju na osnovu glasova koje je ispuštao. Tražio je od nje da bude poslušna kujica samo njegova.

Tada mu je ona rekla dok se nabijala svojim prstima u picu da će biti ona njegova kurvica i mamica. Taj me je prizor jako napalio pa sam izvadio kurac i počeo jako da ga drkam. Stenjala je sve jače i jače jer je to od nje on tražio i uvlačila svoje prste u picu sve brže. Ovaj prizor je trajao još nekih pet minuta dok nije on konačno svršio. Tad sam mislio da sam čuo sve ali sam se prevario. Tada mu je ona predložila da se vide sutra veče kod nje i imaju uživo seks. Pristao je i dogovorili su se za sutra veče oko osam sati.

Shvatio sam to kao još jednu priliku da je snimim i da joj se na kraju osvetim. Otišao sam kući i uletio odmah u wc i počeo ga drkate na nju. Zamišljao sam njene velike sise i dlakavu pičku. Svršio sam kao lud. Otišao sam u sobu i počeo da kujem plan kako da ispunim moju želju i konačno je pojebem. Taj dan je uskoro došao.. .

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 10014

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija