Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moji najbolji drugovi

Moj najbolji drug Milan i ja bili smo maltene nerazdvojni, kao braća, od malena. Stanovali smo u istoj zgradi i išli u isti razred. Uvek smo zajedno učili i bili smo moglo bi se reći dobri đaci. Milan je imao sestru koja je bila 2 godine starija od njega, zvala se Ivana. Kako sam ja bio jedinac, smatrali su me kao brata, a ja njih kao brata i sestru. Ivana nas je obojicu zvala bato, a mi nju seko. Dešavalo se preko raspusta da prespavam kod njih, pa bi nekad spavao sa Milanom, a nekad bi me Ivana pozvala da spavam s njom. Sa Milanom su spavali u istoj sobi. Kao mala i ona se družila s nama, ali kada je ušla u pubertet, to se malo promenilo, ali ipak me je nekoliko puta pozvala da spavam s njom i ujutro kada bi se budio, bila bi mi čudno kako je pripijena uz mene. Počele su da joj raste sisice, guza joj se malo zaoblila i raširila, počela je da se razvija u prelepu devojku.

Imala je dugu crnu kosu i neverojatno lepe plave oči. Malo se manje družila sa nama, ali ipak je bila tu da nas druži i kad god bi išao kod Milana uvek bi se zagrlili.
Ovo se desilo kada smo sa Milanom završili prvi razred srednje. U toku te školske godine napunili smo po 15 godina, ušli u pubertet i sve nas je zanimalo. Dobili smo dlačice i kurčevi su nam se sve više razvijali. Počeli smo otkrivati čari drkanja, takmičili smo se ko može da svrši više puta zaredom, tako da smo svršavali po 3-4 puta. Uvek bi ih merili, moj je dostigao do 18cm i bio malo deblji, a Milanov je dostigao 20cm, ali nešto malo tanji od moga. Milan je nakon završetka godine dobio video rekorder, tako da smo tog ljeta počeli sa gledanjem pornića, non-stop drkajući. Iako su nas zanimale devojčice, ponekad bi drkali jedan drugome, pošto je bilo ljepše kada ti ga drka tuđa ruka.

Jednom smo uzeli iz videoteke pornić u kome se jebu brat i sestra. Dok sam drkao Milanov kurac, zatvorio je oči
"Mmmmmm seko kako ti je dobra pičkica", pominjao je seku, " Aaaaaaahhhh seko gutaj moju spermu", počeo je da viče dok je svršavao u moju ruku.
Kada smo bili gotovi "jeli brate ti bi da jebeš seku? " pitao sam ga
"Kako ne bi brate zar ne vidiš kako je dobra, zar je ti ne bi jebao" pitao me
"Uh brate, ja sanjam već neko vreme kako jebem seku" odgovorio sam mu
Ipak, Ivana je bila jedina devojčica tu pored nas, s kojom smo bili veoma prisni i gledali smo je kako se razvija u prelepu devojku, tu ispred naših očiju, pa mi i nije bilo čudno da se palimo na nju. Inače Ivana je skoro svako veče izlazila sa drugaricama. Tada je Milan počeo da mi priča kako uveče čeka da se seka vrati i tajno je gleda dok se presvlači.

Počeli smo smišljati neke planove kako bi mogli da dobijemo nešto od seke, bar drkanje ako ne više, ali sve nam je izgledalo neizvodljivo. Dogovorili smo se jednog vikenda da prespavam kod njih pošto su njihovi roditelji otišli na vikendicu. To veče sam stigao rano kod Milana, Ivana je još bila kući i spremala se za izlazak. Milan je bio u dnevnoj sobi i seo sam na trosedu pored njega, a Ivana je bila u njihovoj sobi i spremala se. Kada je bila gotova došla je da se pozdravimo, ja sam ustao i zagrlili smo se kao i uvek sa poljubcem u obraz. Kako je ostavila trag od karmina na mom obrazu
"Joj bato ostavila sam ti karmin" smejala se
"Neka stoji neću se brisati", malo sam se povukao i pogledao je od glave do pete-"jooooj seko kako si se sredila, pazi se" i još jednom sam je zagrlio da osetim njene sise na grudima
"Lepo se provedi" rekao sam
"A vi pazite šta radite" nasmejala se i otišla
Mi smo kao po običaju pustili pornić, tematika naravno incest, brat i sestra.

Od momenta kada smo prvi puta to gledali kad god bismo naišli na tu tematiku obavezno smo to gledali. To nas je jako palilo i drkali smo po nekoliko puta.
"Kada se vraća seka" pitao sam Milana
"Pa obično oko 12 ali starci nisu kući, pa možda se vrati kasnije" rekao je Milan
Negde oko 12 Ivane još nije bilo, a nas dvojica smo krenuli na spavanje.
"Brate što misliš da legnem u sekin krevet, možda legne do mene" rekao sam Milanu
"Probaj, mada mislim da će da ode u spavaću kad te vidi da tu spavaš" odgovorio je
Legao sam u krevetu samo po gaćama i na jastuku sam osetio njen miris. Legao sam na trbuh i zario glavu u jastuk udišući njen miris. Kurac mi je nabrekao, zatvorio sam oči i pomerao guzu kao da je jebem. Milan je već zaspao, a ja sam mislio da odem do wc-a i izdrkam ga.

Taman sam ustao, čuo sam kako se otvara ulazna vrata. Vratio sam se u krevet, bila je to Ivana. Ušla je u sobi i nije palila svetlo ali je ostavila otškrinuta vrata, pa je ulazilo malo svetla iz hodnika. Ja sam ležao na trbuh glavom okrenutom prema vratima. Virio sam jednim okom pomalo kako ne bi primetila da ne spavam. Videla je da spavam na njenom krevetu i primetio sam kako se je malo nasmešila. Skinula je haljinicu i brus, bila mi je okrenuta leđima, ostala je samo u gaćicama. Tada se okrenula i otvorila fioku iz koje je izvukla majicu. Tada sam vide njene sise prvi puta. Divno su izgledale izgledale, a moj kurac je bio skroz napet. Izašla je iz sobe i ostavila otškrinuta vrata. Otišla je u wc i zadržala se tamo neko vreme. Izašla je iz kupatila i nije je bilo neko vreme.

Ja sam se prabacio na bok okrenut prema zidu, misleći da će da spava u drugoj sobi. Međutim čuo sam kako se zatvaraju vrata i nastao je mrak u sobi. Osetio sam kako je seka legla pored mene okrenuta leđima. Leđa su nam se dodirivala. Inače dok spavam puno se okrećem i kad god sam spavao ranije kod Ivane u krevetu, dok smo bili mali, uvek me zezala da sam kao zmija. Nismo imali ništa preko sebe da se pokrijemo jer je bilo jako toplo. Kurac mi je bio skroz dignut, počelo je da mi se vrti u glavi da pokušam nešto, pa sam se nakon nekih pet-šest minuta okrenuo prema Ivani i kao u snu privio se dignutim kurcem uz nju a ruku sam prebacio preko njenog struka. Majicu koja je imala na sebi je bila malo zadignuta i osetio sam njenu mekanu i maznu kožu na ruci, a kurac mi je bio na njeno dupe od koje su nas delile naše gačice.

Ivana još nije spavala i kad je osetila moj kurac na guzi malo se trgla ali ostala je na njemu. Prošlo je nekoliko minuta kako smo ostali tako, bez nikakve reakcije. Osećao sam samo kako mi kurac pulsira po njenoj guzi. Ivana je prva reagovala i malo je promeškoljila guzom po mom kurcu. Počela se pomalo micati po njemu i osetio sam kako joj se disanje ubrzava. Nisam se nikako pomerao. Trajalo je to njeno micanje po mom kurcu neko vreme i Ivana se tada okrenula prema meni, ja sam bio zatvorenih očiju i pravio se da spavam. Osećao sam kako mi diše u lice, a nogu je prebacila preko mog boka, tako da sam je sad dodirivao kurcem među nogama pravo po pičkici. Ja sam se u tom trenutku samo prebacio na leđa pazeći da pritom ostnemo tako spojeni. Ostala je tako neko vreme dodirivajući moj kurac pičkicom.

Malo je podigla glavu i jednu ruku stavila ispod nje. Počela je lagano da pomera pičkicu po mom kurcu. Mogla je da oseti kako ubrzano dišem. Mazila je tako neko vreme pičkicu po mom kurcu i osetio sam kako mi je glavić izvirio napolje.
"Spavaš li bato" šapnula mi je tiho na uvo.
Nisam znao šta da odgovorim. Nekoliko trenutaka sam razmišljao i okrenuo se prema njenom licu
"Ne spavam seko" izustio sam tiho drhtavim glasom
"Napalio si se na sekicu" rekla je
"Pa i ti si" brzo sam odgovorio
Kako je bila iznad mene spustila je glavu i poljubila me u usta. Bio mi je to prvi poljubac u usta. Osetio sam njen jezik u moja usta, mazili smo se jezicima, a pičkicom je počela jače da se trlja po mom kurcu. Teško smo disali, rukom sam počeo da je mazim po leđima, osećao sam njenu glatku meku kožu.

Spustio sam ruku na njeno dupe, mazio sam je preko gačica koje su bile vlažne. Uvukao sam joj ruku u gačice i osetio njezu vlažnu pičkicu. Prvi put sam dirao pičku rukom. Ivana mi je rukom pomerila gačice i moj kurac je iskočio, uhvatila ga je i počela mi ga drkati, a ja sam izdržao jedva možda jedan minut i počeo da svršavam, prskao sam po nama. Tada je Ivana skinula majicu koju je imala na sebi i pošto je već bila umazana mojom spermom obrisala spermi sa mog stomaka.
"Bato sve si uneredio"
Kurac mi je još stajao.
"Bato je odma spreman za opet" šaptala mi ja na uvo.
"Sekice za tebe je on uvek spreman" rekao sam.
Ivana je tada skinula i gačice, a za njom sam odmah i ja svoje.
Ljubili smo se a ja sam je rukama mazio po sisama, guzi, pičkici, ovako nešto sam samo sanjao.

a sada je ona bila tu do mene, gola i spremna. Sagnula se i uzela u usta moj kurac, pušila ga. Ivana mi pušila kurac, jel ja sanjam ovo. Mazio sam je po glavi i za nekoliko minuta sam joj punio usta. ne znam dali je nešto progutala ili nije ali nije ga vadila do zadnje kapi. Uzela je majicu koju je malopre skinula obrisala je usta i moj kurac, koji je još uvek stajao uspravno.
"Joj bato pa ti si kao neka mašina, nikako da ti se spusti" rekla je
Tada sam je okrenuo na leđa i počeo da je ljubim. Lizao sam je po vratu, sisama, cuclao sam njene nabrekle bradavice, pa sam se spustio među nogama i počeo da je ližem po pičkici. Lizao sam njene ukusne sokove iz pičkice, pa sam opet krenuo prema gore. Ljubili smo se dok sam kurcem udarao između njene noge. Uhvatila ga i uvela u pičkici.

Konačno mi se ostvario san da jebem Ivanu.
"Joooooj sekice kako si dobra" šaptao sam joj na uvo
"aaaaaahhhh batooooo" dahtala je, "kako ti je dobar kurac" , "samo nemoj u meni molim te"
Pošto sam već svršio dva puta malopre, sada sam i pored velikog uzbuđenja imao jaču kontrolu. Ivana je dahtala i stezala me svojim nogama koje je bila obmotala oko moja bedra.
"aaaaaaaahhhh batoooo" dahtala je sve brže
Stegla me jako nogama i počela da svršava. Ja sam je i dalje jebao.
"Daj mi ga u usta bato"rekla je
Izvadio sam ga i stavio u usta. Bio sam blizu i počeo da svršavam u njena usta. Sve je progutala. Obukli smo gaćice, a ona je uzela drugu majicu i legli smo zagrljeni da spavamo.
Sledi nastavak

Ocjena priče

N/A

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija