Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mojih Pet Minuta

Ana je bila klasična sponzorušica koju su najviše palile pare i skupi pokloni. Bili smo zajedno par mjeseci ali njeni prohtijevi su jednostavno bili preveliki. U jednom trenutku sam saznao i da me varala i jednostavno sam prekinuo. Njoj to nije previše teško palo, naravno, jer je mislila da može bolje i više.
Međutim, njeni troškovi su uvijek bili preveliki, posebno za jednu studenticu koja nije imala nikakva primanja i oslanjala se gotovo isključivo na momke s kojim je bila da pokrivaju njene potrebe.
Iako nismo bili gotovo nikako u komunikaciji kako smo prekinuli, odjednom mi se javila na Viber. Prošlo je možda i godinu kako nismo bili zajedno i prilično sam se iznenadio iako sam znao da mi se nije javila radi nostalgije.

Nakon par kratkih poruka (kako sam, šta radim), prešla je na stvar. Kasnila je s kirijom već drugi mjesec i trebalo joj je 500 eura da pokrije to inače će morati iseliti. Izgleda da njena potraga za boljim momkom nije baš bila uspiješna. Jebi ga, konkurencija je velika.

Nisam osjećao apsolutno nikakvu obavezu prema njoj poslije svega ali sam ovo vidio kao dobru priliku da se malo zabavim i spustim je na zemlju. Rekao sam joj da može doći do mene ako hoće da popričamo o tome i kao usput spomenuo da joj je baš bila dobra slika na instagramu neki dan.
Znao sam da će joj biti jasno na šta mislim i da hoću da dođe do mene u novoj crnoj haljinici u kojoj je baš bila jebozovna.

Nije se bunila i došla je do mene oko osam. Dekoltirane sise, preplanule butine, i visoke štikle – napucana kao i uvijek. Znala je otprilike šta je čeka ali sam ja odlučio da ovu situaciju iskoristim da probamo neke stvari koje nikad nije htjela dok je bila sa mnom.

Ušla je u sobu, nasuo sam nam piće, i ona je još jednom objasnila situaciju. Spustila mi je ruku na preponu i maznim glasom počela da priča kako zna da je pogriješila što je prekinula sa mnom, da je na mene uvijek mogla računati, i tako to. Znao sam da laže ali me nije bilo briga za to.
- Ako je to istina, onda ćeš mi večeras dokazati?
Nasmijala se bezobrazno. – A kako?
Stavio sam prst na njene usne. Očito je bilo da je i na njih potrošila nešto para od kada smo se zadnji put vidjeli.

- Pa, prvo da vidimo jesu li ta usta samo za priču. Ali, ovaj put nema vađenja.
Zastala je. Znao sam da mrzi ideju da joj se svrši u usta i nikad mi nije to dozvolila. – Pa znaš da to ne volim.
- Ali ja volim. Do tebe je, naravno. Dok sam je gledao u oči, kurac mi se već nenormlano digao. Znao sam koliko ne želi to ali sam ja sada imao kontrolu.
Oklijevala je još par trenutaka a onda je spustila ruke na moje međunožje i izvadila ga. Uvijek sam volio pogleda na moj kurac u njenim savršeno sređenim rukama. Kratko ga je drkala a onda je prionula na posao. Osjetio sam njene usne oko svog kurca dok je jezikom radila odličan posao. Uvijek je odlično pušila.
Dok su njena usta obrađivala moj kurac, ja sam rukom prešao preko njenih leđa i počeo da joj mazim guzu koja je sada bila potpuno slobodna jer se kratka haljinica povukla prema gore. Pomjerio sam njene tangice u stranu i počeo da joj se igram s pičkicom.
Dok sam uživao u osjećaju njenog jezika na mom glaviću, pala mi je na pamet još jedna ideja. Izvukao sam srednji prst iz njene pice i jednim pokretom joj ga gurno u guzu. Kratko je jauknula, prestala s poslom, i pogledala me.

- E, nemoj to.
- Ššš, nemoj da kvariš.
Iako joj nije bilo prijatno, ja sam nastavio da lagano obrađujem njenu guzu i vidila je da nema izbora. Vratila se pušenju, ali sam osjetio da je ubrzala kako bih što prije svršio. Istina, morao sam da se suzdržavam da na eksplodiram ali mi je prijalo previše. Uskoro se i drugi prst našao u guzi i počeo sam sve brže da je razrađujem.
Po njenim pokretima i trzajima vidio sam da joj baš ne prija, što me još više napalilo. Poslije još par trenutaka, osjetio sam da više ne mogu da se suzdržavam i slobodnom rukom sam pritisnuo njenu glavu da budem siguran da se neće izmaknuti.

Počeo sam da se praznim u njena topla usta kao nikad prije a ona je grcala. Dok su mlazovi sperme izlazili u njeno grlo, ja sam još jače prstenjačio njen šupčić. Kada sam je konačno pustio, oči su joj bile suzne a moji prsti su još uvijek bili u njenoj guzi.
Mislila je da je gotovo ali ja sam još uvijek bio naložen iako sam tek svršio.
- Sad ćemo da probamo još nešto što nismo nikad, rekao sam i naglo joj nabio prste još dublje.
- Znaš da to nisam nikad, ne mogu.. .

Samo sam uzeo njenu ruku i spustio je na moj kurac. Kratko me gledala bez pokreta a onda je počela lagano da ga nadrkava. Nije mi trebalo dugo da opet budem potpuno spreman.
Ustao sam i prebacio je preko kauča tako da sam sada imao potpuni pristup njenoj guzi. Vidilo se da je jako uska pa sam je još malo razradio prstima prije nego što sam konačno prislonio glavić i gurnuo ga unutra.
Jauknula je i osjetio sam kako se steže oko moje kite. Noge su joj počele drhatati a mene je to sve toliko palilo da sam osjetio kako mi kurac raste još više u njenoj guzi. Iako je bilo usko i čak je i mene bolilo, počeo sam da je nabijam što sam jače mogao. Zabila je glavu u jastuk dok je rukama pokušavala da raširi guzu a ja sam osjetio da ću uskoro opet svršiti.

Izvukao sam ga i ponovno je okrenuo prema sebi. Dok je ležala preda mnom u onoj jebozovnoj haljinici i sa velikim sisama stvorenim za prskanje, osjetio sam kako mlazovi sperme počinju da izlaze iz mojih jaja. Počeo sam da svršavam po njoj bez ikakve kontrole. Pokrila se rukama koliko je mogla ali kada sam konačno prestao, vidio sam da sam je cijelu isprskao.

Dok je ležala, umorna, napaljena, i rukama pokušavala da očisti spermu s haljine, samo sam se nasmijao i rekao da ću joj dati i za hemijsko čišćenje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija