Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Monika i ja

Nakon cijele noći koju smo proveli budni i znojni na zgužvanim plahtama. Jebali smo se u svim mogućim pozama i osim u krevetu, pojebali smo se i pod tušem. Nekoliko puta sam joj napunio guzu svojom spermom, a također i picu, a na kraju mi je rekla da takav seks nije doživjela nikada, čak ni sa mužem, za kojega je rekla da je jak samo na riječima i da čim svrši seks je za njega gotov.

Nisam ga htio komentirati, jer ga na kraju krajeva nisam ni poznavao, ali ona je onda predložila da bi se mogli još koji put naći, pošto namjerava ove godine u Istru na more. Nisam imao ništa protiv toga, te smo se spremili, razmjenili brojeve telefona i onda ju odvezao kući.

Nazvala me nakon mjesec dana i rekla da dolazi u petak u Novigrad i da bi se mogli naći, te mi napomenula da dolazi bez supruga. Ja sam pristao i jedva dočekao petak. Nazvala me oko 20 sati i rekla da će biti u jednom restoranu, te sam došao oko 21 sat. Sjedila je u kutu sama za stolom, pozdravio sam se sa vlasnicom i pridružio joj se. Poljubili smo se kao ljubavnici, ali dovoljno kratko da ne privučemo pažnju ostalih gostiju.
Tijekom večere razgovarali smo o nevezanim temama, i o prošlosti prisjećajući se nekih zanimljivosti dok smo trenirali zajedno atletiku. Pri kraju večere se njena noga počela trljati uz moju, pa sam znao da je vrijeme da odemo. Platio sam pa smo izašli držeći se za ruke i otišli do auta, te se odvezli do njenog apartmana u centru Novigrada.

Tijekom vožnje mi je milovala kurac preko hlača i čim smo ušli počela mi je otkopčavati hlače. Nisam se ni snašao, a već je bila na koljenima i moj kurac je bio u njenim ustima. Pušila mi je kurac sa takvom strašću da sam uskoro počeo svršavati duboko u njena usta i grlo. Oblizala je sve ne ispuštajući niti kap sperme, a onda sam ju podigao na noge i strasno smo se poljubili, te sam osjetio okus svoje sperme na njenom jeziku. Povukao sam ju u sobu, te sam joj rekao:

- Jedva čekam da ti ga stavim.. .
- I ja.. . zato sam ti ga malo olakšala da traje duže -namignula mi je i skidala sve sa sebe dok je išla prema sobi.

Kad smo stigli u sobu nije imala više ništa na sebi, pa je brzo legla i raširila noge koliko je više mogla, a ja sam skidao ostatke odjeće sa sebe, pa se odmah bacio između njenih nogu. Primio sam joj obje noge i počeo joj ljubiti trbuh lagano klizeći jezikom prema njenoj pici, za koju sam već znao da je mokra. Ona je samo disala ubrzano gledajući me kako se spuštam niz njen mišićav trbuh niz brežuljak do pice. Zastao sam kraj klitorisa i malo ga liznuo, a ona je samo zatvorila oči i tiho rekla:

- Mmmmmm.. . daaa.. .

Pogledao sam ju preko trbuha i počeo joj cuclati klit, a ona je odmah počela duboko disati. Gurnuo sam joj prste u picu i počeo ju žestoko trljati što je kod nje izazvalo grčenje i stenjanje, a onda su joj noge poletjele u zrak i zgrčile se, a ja sam ubrzao trljanje unutrašnjosti pice i pritiskanje palcem na klit, te je ubrzo iz nje izletio mlaz zalivši mi ruku, a iz grla se oteo promukli uzvik zadovoljene žene. Suzne oči su odavale da je doživjela klimaks. Ja sam se sagnuo i počeo joj lizati picu i skupljati njene sokove. Plahta ispod nje je bila mokra, a ja sam joj lizao usmine i ulaz u picu. Noge su joj i dale bile skvrčene i raširene, pa sam se usprevio i smjestio između njih, lagano uguravši kurac u njenu picu, pa se spustio na laktove legavši na nju. Ljubili smo se dok sam joj ulazio ritmički lagano u picu. Njene noge su bile oko mojih bokova i bio sam limitiran prostorom, ali nam je tako i odgovaralo.

Nakon nekog vremena mi je dala do znanja da želi da legnem na leđa, pa sam to i napravio, a ona mi se odmah namjestila na kurac i lagano se počela ljuljati naprijed nazad i trljati svoju picu o moj korijen kurca. Osjećao sam kako mi je kurac napet i kako ga steže svojim mišićima. Nakon nekog vremena se počela lagano odizati i nabijati na kurac. Uskoro je počela ubrzavati tempo i nakon dvije minute je ponovo svršila. Opustila se malo na meni, a onda nastavila sa jahanjem dok i ja nakon još pet minuta njenog nabijanja nisam počeo puniti njenu picu svojim sokovima. Zadovoljno se ispružila po meni, pa smo se malo ljubili i mazili, a onda je rekla:

- Idemo pod tuš da se malo osvježimo?
- Hajde -pljesnuo sam ju po guzi dok je išla prema kupaoni, a ona se samo nasmijala i zatresla guzom, pa sam joj stavio ruku između guzova i protrljao joj guzu.

Ušli smo pod tuš i lagano se mazili i uzajamno sapunali, a onda se ona spustila i počela mi trljati i natezati kurac, te ga sapunala i mijesila mi jaja, pa je uskoro stajao poput koplja, tvrd i spreman. Isprala ga je vodom i poljubila u vrh glavića, pa se uspravila i stila uz mene, dok sam joj ja trljao picu i guzu sapunicom i nekom mekanom spužvicom. Ona je stenjala i zabila nokte u moja leđa dok se stiskala uz mene. Onda sam joj isprao sapunicu i počeo joj bušiti šupčić sa jednim prstom. Samo me je pogledala i tiho rekla:

- Stavi mi ga.. .

Okrenuo sam ju prema zidu i dohvatio sa police neko ulje za tijelo, pa malo iscijedio po guzi i rukom joj utrljao u šupak. Stavio sam joj dva prsta unutra i počeo ju jebati njima, dok sam sebi nauljio kurac sa onim istim uljem, a onda ga namjestio na ulaz u njen šupak i lagano ga gurnuo unutra. Zastenjala je i primila se za držač na zidu, a ja sam ju primio za bokove i počeo ga uguravati u njenu guzu. Stenjala je dok joj je ulazio sve dublje i dublje, a kad sam ga ugurao do kraja počeo sam ju jebati sve žešće. Uskoro je počela svršavati i tresti se dok sam joj uguravo kurac do kraja. Jebao sam ju još desetak minuta u kojima je ona još jednom svršila, a onda sam i ja napokon svršio u njenu guzu i polako ga izvadio gledajući kako za njim izlazi i moja sperma, te se cijedi niz guzu do pice. Ona je još dahtala naslonjena na zid tuš kabine, pa sam nas isprao sa toplom vodom, a onda smo otišli u krevet, te smo se nastavili samo maziti i jednostavno smo tako zaspali.

Ujutro sam imao gadnu erekciju, pa sam se otuširao dok je ona još spavala i otišao nam napraviti doručak. Kad je onako gola došla u kuhinju direktno ispod tuša, kurac mi se odmah digao, a ona se samo nasmiješila i prišla mi, te me poljubila i pomilovala kurac:

- Vidim da mi se netko raduje.. .
- Još kako -tiho sam promrmljao i polegao ju na stol, te joj raširio i podigao noge, a onda joj ga zabio u picu.

Bila je malo suha, ali sam ju razradio nakon minute i ušao do kraja u nju. Stol se pod nama ljuljao dok sam joj ga zabijao do kraja u picu. Jaja su mi lupkala po njenoj guzi dok sam ubrzavao tempo i uskoro ju napunio sa vrelom spermom. Pričekao sam još malo dok sam joj noge držao uz svoj prsa. Ostali smo tako dok mi kurac nije kliznuo iz njene pice i zakapao sa spermom pod ispod stola. Ustala je sa stola i sagnula se da mi obliže kurac, a kad je završila sa njime, uspravila se i poljubila me, te prokomentirala:

- Ako ovako nastavimo mogla bi se naviknuti da nam svaki dan bude takav.. . -okrenula se i otišla ponovo u kupaonicu da se spremi za plažu, a ja sam ostao razmišljati o njenim riječima i shvatio da nemam ništa protiv toga.

Nakon dva mjeseca se preselila k meni u Pulu, bila je u drugom stanju, a nakon šest mjeseci je okončala rastavu, te smo se mogli nesmetano prepustiti užicima, a ni njena trudnoća nam nije predstavljala problem, pa smo njenu guzu dobro razradili.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija