Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

More bluda

Svi smo imali neku žensku koju smo htjeli pojebat, bila da je nečija sestra, jaranica pa čak i milfica. Ja nisam bio izostatak, imao sam veliku želju da pojebem komšinicu. Otkako sam je vidio uvijek sam želio da je jebem. Srećom bila je razvedena i nije imala djece.

Bilo je ljeto i kraj 3 razreda srednje škole, odlučio sam da odem na vikendicu na moru što moji roditelji imaju i da se odmorim na par dana. Pa ćak i sa kojom se pojebat ako bude došlo do toga. U putu ka autobuskoj stanici sretnem moju milf komšinicu, zaustavim se pozdravim je i upitam gdje ide jer vidim da nosi kofer sa sobom. Jelena joj je bilo ime, imala je 45 godina ali kako je izgledala kao da je u 20-tim. Odgovori da ide na autobusku ide na odmor. Pomislim u glavi kamo sreće da se to desi, probat ću još šta saznat možda mi se još posreći. Uzmem njen kofer i krenemo ka autobuskoj. Dok smo ćekali započeli smo standardnu priču kako roditelji škola i standardno. Nismo dugo čekali autobus srećom.

U putu smo još malo pričali ali je kasnije ona zaspala a ja sam slušao muziku i uživao u putu. Njenja glava je pala na moje rame i dalo mi se vidjeti te lijepe sise. Kurac mi se već poćeo dizat ali sam ga sakrio sa ruksakom da ne bi ona vidjela. Tako je prošlo neko vrijeme pa se ona probudila, malo smo uzeli pojeli pa opet započeli priću. Ovaj put je prića bila drugaćija, više je bila bazirana na razgovoru odrasalih nego kao nekog mladom momka i komšinice. Saznao sam dosta od nje, kako ju je muž prevario sa drugom, i kako je to jedva preživjela i da je sada sretna što ga nema.

Ja je upitam iz znatiželje, gdje putuje. Njen odgovor me je usrećio jer je rekla da ide na more i to baš gdje ću ja. (Nije važno mjesto na koje smo išli). Upitam je kod koga će ostajat, kad mi reće da će uplatiti hotel tamo na nekoliko noći. Ja samo kažem da toj opciji nema šanse, i da će noćiti kod u vikendici od mojih roditelja. To ju je baš usrećilo. U putu je prića bila o svemu što je učinilo put mnogo lakšim. Putujući tako 7 sati konačno smo došli do mora i prošetali do vikendice moje. Srećom vikendica naša je bila odvojena malo od svih kuća u okruženju i imala je pogled na more sa velikom terasom. Čim sam došao u kuću ostavio sam stvari istuširao se i raspakovao. Inače sam takav da prvo napravim listu šta treba kupiti i onda tek kad to sve završim idem na more. Jelena je u drugu ruku odlučila otići i okupat se dok sam ja spremio kuću i otišao u kupovinu.

Kad sam se vratio Jelena je već bila se vratila, kaže kako je voda divna i šteta što nisam bio sa njom. Samo sam se nasmijao i rekao da ima sutra da ćemo zajedno ići. Večer je došla, mirna sa blagim povjetarcem kojije prenosio miris mora. Dok je Jelena sjedila na terasi ja sam pripremao večeru, šta da kažem volim kuhat. Kad smo sjeli da jedemo Jelena je bila iznenađena kvalitetom hrane moje. Samo je rekla blago onoj kojoj budeš kuhao svaki dan. Ja sam samo rekao trenutno si to ti Jelena jer druge nema. Na licu se vidjelo da se malo postidila i rekla mi je da sam jako sladak i drag njoj. Uživali smo u hrani dok je trajala i onda smo sjeli opet na terasu i počeli pričat o mom iskustvu. Kažem joj da imam djevojku ali da ona ne želi još išta da radi, i da se često moram zadovoljiti pornićima. Upitala me je koje porniće gledam i stidljivo kažem one sa milficama. Osmijeh joj se pojavio na licu i rekla da je to ne čudi jer takvi su momci mojih godina. Upitala me je da li sam ikad maštao o njoj. Tu sam zamucao malo ali sam rekao često, i da nikad nisam smio išta reći jer ne znam kako bi reagovala. Ona je samo ustala i pojubila me, rekla je da saćekam kad me zovne da dođem. Nije prošlo dugo ćujem kako me doziva, kad sam ušao u sobu ona je bila u crvenim tangama i crnom grudnjaku. Uhvatila me oko vrata i prvukla sebi i počela ljubiti i uhvatila me za kurac i počela me maziti. Uhvatio sam je jednom rukom za guzicu dok sam sa drugom igrao sa njenom sisom. Bacili smo se u krevet i skinula mi je košulju i onda šorc koji sam imao. Ja sam joj potrgao grudnjak i zubima joj uhvatio tange i skinuo ih, raširio joj noge i počeo da ližem pičku njenu lijepu. Iako u nevjerici nisam stajao, već sam dok sam lizao picu gurao prst dva tri. Uhvatio sam joj bradavice i počeo ih štipat što ju je napalilo. Bacila se na moj kurac i počela ga pušiti. Vidjelo se da nije baš profesionalac ali za mene je bila vrh vrhova. Uskoro sam se našao iza nje i počeo da kližem kurcem po pički njenoj što ju je jako napalilo. I počela je da me moli da joj ga uguram. Što sam naravno i uradio i odmah je uhvatio za kosu jednom rukom a drugom je šamarao po guzici dok sam je jebao. Nabijao sam se u nju najjače što sam mogao a ona je bila van sebe, uživala je kao nikad prije i sve se više nabacivala na kurac moj. Ta noć je bila moja najjdraža noć. Ali tome nije bio kraj narednih dana bilo je svakakvih eksperimentisanja. Ali o tome u drugom nastavku. Izvinite što nije nešto detaljna.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija