Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

More i seks

Ocjena: 1

Živim u skladnom braku sa ženom starijom od mene dve godine. Meni je trideset i osam godina. Leta provodimo u jednom malom mestu, tihom, sa privatnim plažama.

Moja supruga je crnka, duge talasaste kose, plavih očiju. Veoma je zgodna i dobro očuvana za svoje godine. Zaposlena je u stranoj firmi kao i ja.

Visoka je oko stosedamdeset, grudi četvorka, dugih nogu i tankog struka. Kad obuje cipele sa visokim potpeticama koje obožava ponosno i čvrsto hoda privlačeći pažnju muškog dela populacije.

Nemamo tajni i ona mi priča o radnim kolegama koji joj se nabacuju. Razlog tome je i činjenica da se voli oblačiti u kraće haljine i suknje gde seksepil dolazi do izražaja.

Pomalo sam ljubomoran na to ali mi i imponuje što imam tako atraktivnu suprugu.

Koleginice sa posla su je pred odlazak na odmor pitale šta će raditi na moru, a ona im je odgovorila da će se baviti isključivo seksom. I stvarno, tako je i bilo.

Otišli smo u petak uveče. Na putu prema moru počela je da ostvaruje svoje zamisli. Pružila je ruku na moju nogu, približavala se mom kurcu i lagano počela sa stimulacijom. Kad je dovoljno porastao počeo sam da gledam gde da stanem. U blizini jednog grada bio je nekakav parking. Stao sam, A ona se sagnula i popušila mi. Totalno ga je iscedila a spermu progutala. Ja sam joj se nakon toga odužio, mareći joj obrijanu pičku. Svršila je veoma brzo.

Nastavili smo put i stigli na more. Smestili smo se u apartman i ja sam joj rekao da se ona prva istušira.

Dok se ona tuširanja, ja sam smislio da je iznenadim, te da joj pružim masažu. Pripremio sam što za masažu (od trpezarijskog stola). Na sto sam stavio mekani dušek i prekrio ga belom plahtom. Improvizacije sam jednu stepenicu. Ušao sam u kupatilo i poveo dragu do stola. Prvo je legla na stomak. Namazao sam ruke i počeo da je masiram, od vrata do donjeg dela leđa. Onda sam prešao na noge. Približavao sam se njenoj guzi ali je nisam dirao. Provocirao sam je i uzbuđivao dodirujući intimne delove.

Okrenuo sam je na leđa. Njena obrijana mačkica je izazivala. Međutim, izvesno vreme sam joj masirao sise. To je izazvalo buru oduševljenja kod nje. Mazio sam je oko bradavica koje su nabrekle. Disala je ubrzano. Spuštao sam se lagano prema mačkici izazivajući. Počeo sam sa stimulacijom klitorisa, a onda sam joj masirao usmine i rupicu. Stenjala je. Spustio sam se do njenog međunožja i počeo da je ližem. Kad sam je dovoljno napalio, odlučio sam da je iznenadim. Dohvatio sam jedan veliki vibrator koji sam krišom poneo. Bio je 23cm dug i obima oko 5 cm. Naravno veći od mojih 17cm.

Ništa nine rekla u tom momentu ali se videlo da uživa. Počela je da vrišti. Bila je oduševljena i vikala le da je jebem. Ostavio sam vibrator u njoj a moj kurac sam približio njenim ustima. Halapljivo ga je uzela. Kada je vibrator promenio brzinu izvadila ga je iz usta, vrisnula i svršila. Oči su joj čudno sijale.

Ustala je sa stola i htela da krene u krevet. Ja sam je stavio leđima ispred sebe i ušao u njenu mokru mačkicu. Jebao sam je brzo. Ona je opet počela da ubrzano diše. Oslonila se na što rukama i počela da meša stiskajući moj kurac. To je potrajalo sve dok i ja nisam svršio.

Nakon toga smo otišli u sobu i zaspali.

Nakon nekog vremena me je moja draga probudila. To je bilo buđenje iz snova. Ponovo mi je počela pušiti. Kako sa moj kurac ukrutio, ona je odlučila da se popne i zajaše. Ponovo je mešala, ali ovaj put u klasičnoj kauboji. Jahanje je potrajalo oko dvadeset minuta dok ponovo nisam svršio.

Posle toga sam shvatio da je vreme za večeru. Ja sam obukao neki šorc i majicu, a moja draga kratku suknju od džinsa i gore nekakav topić na kopčanje, koji je isticao grudi moje drage.


Dok smo šetali prema jedinom restoranu u tom mestu razmišljao sam o tome šta ću raditi ženi kad se vratimo u apartman.

Dok smo sedeli i večerali dodirivali smo se nogama ispod stola. Ona je mazila moj kurac, a ja sam nogu stavljao između njenih
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija