Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Morska avantura

Bilo je ljeto. Jedne večeri kod nas je došla mamina prijateljica Marina. Za svojih 50 godina izgledala je jako dobro. Malo je reći da je izgledala jebozovno. Imala je kraću plavu kosu, plavkaste oci, a tijelo pff.. . Imala je vece grudi i to dosta čvrste, mali trbuščić i jake bokove s ogromnom guzom. To me najviše napaljivalo kod nje. Dobro da nastavim. Dosla je ona do nas i priča nešto s mojom mamom kad odjednom kaže:"a di ti je sin, nisam ga dugo vidjela? "

Zatim me mama pozove, a ja se taman spremao za izlazak. Dodem ja do njih. Kad sam vidio Marinu srce mi je stalo. Imala je neku ljetnu haljinicu s dekolteom. Sise samo što joj nisu ispale. Mislim da nije ni imala grudnjak. "Ajme što ti je sin zgodan. "rekla je Marina i pogledala me svojim jebozovnim pogledom. "Dođi da te ljubim" rekla mi je. Mrzim to. Poljubio sam je jedanput u svaki obraz i pritom sam je pomirišao. Ta njezina koža je tako mirišala. Šapnula mi je:"što sve starije tete dvaput ljubiš? i nasmijala se. Ja sam joj odgovorio malo dubljim glasom i skroz polagano:"samo vas"i uzdahnuo joj na uho. Vidjelo se da joj se to sviđa. Za to vrijeme mama im je otišla po vina, a Marina je rekla meni da ostanem s njima bar jednu čašu popiti. Naravno da sam ostao. Malo me ispitivala kako sam, kako faks itd...

Cijelo vrijeme ma skidala pogledom i par puta mi je pogledala u njega. Vidio sam da joj se sviđam. Sav sam se napalio, a možete zamisliti kako mi je bilo neugodno pred mamom. I popijem mi tu čašu, a mama ode natočiti njima još jednu. "Sigurno nećeš još jednu? " kaže Marina. Rekao sam da imam dogovor i da moram ići. Jedva sam skupio hrabrosti dok smo sjedili sami na terasi da odem do Marine primim je za kosu i poljubim je strastveno. Nije se bunila. Koljena su mi klecala. Nije mogla vjerovati što sam napravio. Sva se ustreperila. Taman se vratila mama, a ja sam otišao van. Još sam sav bio pod dojmom kako sam se to usudio napraviti. Našao sam se s društvom, pili smo i zabavljali. Nakon otprilike 2h došla mi je poruka:"usamljena sam".

Bio je nepoznati broj. Mislio sam da je neka cura od prijašnjih večeri, ali nije. Poslao sam poruku tko je i u odgovoru je pisalo: "Dođi pa vidi. Tvoja starija obožavateljica. "Nisam imao pojma kad mi je palo napamet. To je Marina. Poslao sam poruku"Marina ? ". Odgovorila je:"DA, DOĐI ŠTO BRŽE. "Još dan danas neznam od kud joj moj broj. Rekao sam dečkima da mi nije dobro i da idem doma. Pozdravio sam ih i zaputio se prema Marini. Imala je apartman nedaleko od mene. Kad sam došao pred njena vrata srce mi je počelo kucati tako jako da sam mislio da ću se onesvijestiti. Pokucao sam i ona je otvorila. Istog trena mi se dignuo. Bila je ogrtaču bez ičega. Oči su mi odmah pale na njene grudi. Tako su bile uspravne i pravilne kao da su umjetne. Došao sam sebi i pitao:" A gdje vam je muž, kćeri? " Znao sam ih jer su dugo prijatelji s mojim roditeljima. "On je otišao nešto za poslom, vraća se za par dana, a one nisu ni došle još na more. " Pao mi je kamen sa srca, ali mi je bilo malo nelagodno jer ih znam godinama. Nisam se stigao ni pomaknuti kad me Marina povukla za majicu i gurnula me u apartman. Nisam mogao vjerovati što se događa. Skinula mi je majicu i počela me ljubiti po tijelu. Nismo ni došli do kreveta, a ona se već spuštala prema njemu.

Znao sam da joj moram pokazati malo dominacije. Primio sam je za kosu, dignuo i nabio je na zid. Nije mogla vjerovati. Mislila je da sam još prilično neiskusan. Na licu joj se vidjelo oduševljenje. Primio sam joj ruke i stavio joj ih iznad glave na zid. Desnom nogom sam lagano raširio njezine noge. Već je sva uzdisala. Poljubio sam je. Prošli su je trnci. Gurnula mi je toliko jezik i cijeloga me zaslinila. Maknuo sam glavu i počeo je lagano izazivati kao da ću je opet poljubiti. Nije mogla to izdržati. Počeo sam je ljubiti po vratu. Zabacila je glavu da mi bude lakše. Uživala je, a ja sam toga bio svjestan. Bila mi je u šaci no ne zadugo. Maknuo sam jednu ruku, a s drugom sam držao njene dvije na zidu. Prstima prve ruke sam joj lagano prešao preko face i stavio joj jedan pst u usta. Tako ga je erotično pocuclala da sam skoro svršio. Nastavio sam rukom lagano po njezinim bujnim grudima, otvorio sam joj ogrtač i rukom došao do gaćica. Prešao sam lagano rukom preko gaćica i sva je uzdahnula: "aaaaa". Pomaknuo sam gačice prstom i stavio joj ga unutra. Bila je tako vruća i mokra. Začudo i jako uska. Počeo sam je prstenjačiti, a ona je stenjala. "JAČE! ! " tada sam prestao. Ludila je. Otrgnula mi se i odgurala me do kreveta i bacila me na njega. Sada je ona bila glavna. Skinula me cijelog i nije dugo čekala. Primila mi je kurac i počela ga pušiti. Tako ga je divljački pušila da sam mislio da će se ugušiti.

Cijelog ga je oblizivala. Zagurala bi si ga duboko pa ga izvadila i polizala svu slinu, a dok je to radila cijelo vrijeme me gledala. Znala je što radi.. . Na trenutak je prestala i prešla je na jaja. Cuclala ih je začudo jako sporo. Digla se, bacila je ogrtač i prvi puta sam vidio u potpunosti njezine gole sise. Bradvice su stršale u mene. "Sviđaju ti se? " pitala me perverzno i zatim je samo sjela na moj kurac i zabila mi sise u facu. Lizao sam joj bradavice dok je ona divljački skakala po mom kurcu. Mislio sam da ću svršiti. Shvatila je to i stala je. Rekla mi je da se strpim malo.. . Rekao sam joj da mi sjedne na facu. Obožavam osjetiti vrelu pičku na faci. Počeo sam je lizati. BIla je tako fina dolje to jednostavno moraš voljeti. Počela se i sama trljati po mojoj faci. Ubrzo je svršila. Toliko se derala i grčila da sam mislio da ćemo sve susjede probuditi. Legla je pored mene sva iscrpljena.

Okrenula se na leđa a ja sam polagano ušao u nju i sve jače i jače ulazio. Još je bila pod dojmom orgazma. Osjetio sam joj kako joj se steže pička. Rekao sam joj da neću još dugo. Sve je više stenjala i stezala se oko mog kurca. Pitao sam je da li mogu svršiti u nju. Rekla je da moram. Počeo sam svršavati u nju. Tada je i ona počela svršavati. Bilo je stvarno savršeno. Ostao sam još malo u njoj prije nego što sam se izvalio pored nje. Lagano mi ga je još drkala i počela me ljubiti. Tako smo ostali ležati jošneko vrijeme.. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija