Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Morski užici

Ima ona pjesma 'Lito ide mala', pa sam se i ja poveo za njom. Odlučio sam otići iz Zagreba na more, tj nekako se preseliti dolje cijelo ljeto, iako se nisam mogao ni kupati zbog noge u gipsu, ali sam iskoristio bolovanje i odlučio se maknuti sa užarenog asfalta.

Starci su bili oduševljeni, jer neće morati trčati svaki vikend dolje zbog ona dva apartmana koje smo iznajmljivali u Krku, a i ja ću se 'kao' naučiti odgovornosti. Moš mislit.. Meni su bile na pameti samo večeri sa ekipom na rivi i poslije u nekoj konobi, a gips na nozi me nije nimalo smetao, jedino neću moći na kupanje.

I tako su me starci odvezli u kuću, pa sam morao slušati jedno dva sata čitabe i upozorenja o ponašanju, financijama i uređivanju apartmana. Prvi gosti su dolazili tek za desetak dana, pa sam ih proveo u dugim noćima i kratkim danima kad sam bio svjestan, a ne oduzet od alkohola. Prvi gosti koji su došli su bili stariji bračni parovi, bez djece, ali meni totalno nezanimljivi. Osim što su bili jako suosjećajni prema mojoj nozi. Nakon njih su stigla dva bračna para sa hrpom klinaca, a jedna mama je bila sexy usprkos troje dernjavaca koje je imala. Ovi su ostali dva tjedna, pa sam znao se zateći kako gledam Anabell, kako se mlada mama zvala, te ga u prikrajku drkam na nju. To me zabrinulo, jer sam pomislio da ću zbog gipsa ostati suha kurca ovo ljeto, pošto sam plaže izbjegavao. Kad su odlazili Anabell me šokirala, kad mi je na oproštaju šapnula da imam jako lijep kurac, ali da mi ga je i ona mogla izdrkati da sam pitao. Šta reć? Ostao sam kao pokisao štenac sa isto takvim pogledom gledajući u zamamnu guzu dok je ulazila u auto gdje ju je čekao muž. Kad su krenuli, samo sam provalio:

- Jebo te Bero, koji si ti kreten.. -ali opet sam se tješio da nisam mogao znati, ali je zato onda došla ona.. Silvia.

Silvia je bila Čehinja, iz Praga, a na more je došla sa hrpom frendica, kao nagrada za uspješno završeni fakultet. Cure su znale feštati, a cugale su bolje i više od moje ekipe. Svaku večer bi se vratile iz grada i još bi iskapile dvije bakse limenki pive. Nekako sam i to vrijeme išao skinuti onaj jebeni gips, pa sam sad bio komičan sa jednom bijelom nogom, a drugom tamnom od sunca. Nije me bilo briga, jer sam napokon mogao oprati nogu, a taj dan sam sjedio na terasi i močio nogu u lavoru punom hladne vode, na preporuku doktora, kad je iznenada došla Silvia sa plaže. U onom minijaturnom badiću i ogrnuta samo nekakvim pareom oko bokova bila je pravi lijek za oči, ali i problem za moj kurac koji bi se nekako uvijek počeo ukručivati kad bi bila u blizini. To mi je bio problem, jer je bilo teško sakriti tih dvadesetak centimetara mesa, a da se ne vide. Veselo mi je prišla i pozdravila, te se sagnula da mi vidi nogu, a pritom su se one njene četvorke zaljuljale pred mojim očima, pa sam samo skrenuo pogled da mi se ne digne kurac. Mirisala je na sol i ulje za sunčanje, a njena duga smeđa kosa je bila vezana u rep, pa ju je bila prebacila na kontra stranu, te sam imao nesmetani pogled na njenu lijevu sisu i vrat. Osjetio sam kako se kurac diže i nisam znao kud bih, a ona se samo nasmješila, podigla sunčane naočale i pogledala me onim očima boje čokolade i rekla:

- Evo me odmah, idem samo do sobe.. -stavila mi je ruku na rame i otišla do sobe.

Ja sam sebi govorio da sam kreten, kleo sam sve po spisku nozi, a onda dam ju čuo da se vrača i nosila je nekakvu kremu. Sjela je nasuprot meni privukavši stolac, pa mi uzela rukom nogu koja je bila u lavoru. Malo sam se ukočio, ali je samo kimnula i pogledala me sa smješkom, pa stavila sebi ručnik na krilo, te moju nogu na njega. Polako je obrisala nogu od vode, pa sa smješkom rekla kako je ugodno hladna, a ja sam crvenio kao rak. Onda je uzela onu kremu i počela mi lagano mazati i masirati usput nogu. Kurac mi se opet počeo dizati, ali se nije dala smetati, već je i dalje masirala nogu, da bi nakon desetak minuta rekla:

- Evo, nogu smo riješili, a sad idemo ovo drugo.. -rekla je spustivši mi nogu polako na pod.
- Koje drugo? -polako sam upitao.
- Pa ovo.. -rekla je i stavila ruku u moje krilo na napeti kurac- .. i to se mora opustiti malo..
- Ali.. -počeo sam, ali me prekinula počevši mi stiskati kurac preko kupaćih bermuda.
- Ne pričaj.. ja sam na odmoru i želim se dobro zabaviti, a zašto ne bi to napravila sa ovako slatkim dečkom.. -rekla je i ja sam shvatio da se ne mogu protiv toga boriti, pa sam ju samo privukao i poljubio, a ona mi je uzvratila uvalivši mi jezik u usta.

Zatim je moja ruka završila na njenoj sisi i osjetio sam kako je topla i meka i čvrsta istovremeno. Uzdahnula je i počela odvezivati moje kupaće. Ubrzo je njena ruka bila u njima i njeni prsti su obuhvatili moj kurac, te ga počeli stezati i trljati. Nisam joj ostao dužan i moja je druga ruka prešla preko njene guze sve do njene pice i sad ju je lagano trljala preko gaćica. Ona je pustila moje usne i sagnula se glavom do mog kurca koji se već luftao na zraku, te je sad glavić bio u njenim ustima dok ga je rukom drkala. Ja sam odmakao njene gaćice u stranu i gurnuo joj dva prsta unutra. Bila je mokra, i to kako mokra, prsti su samo ušli u nju. Povukla mi je kupaće malo niz noge i opkoračila me, pa sa prstima odmakla gaćice dok sam ja pridržao kurac da se namjesti i onda je samo kliznula niz njega. Uzdahnula je glasno i lagano se stresla, te rekla nešto na češkom što nisam skužio, pa se malo smirila i onda počela sa odizanjem i nabijanjem na moj kurac.

Ja sam joj odmaknuo badić sa sisa i sad sam ih ljubio i povremeno gricnuo za bradavice, pa bi zajecala. Osjećao sam kako picinim mišićima steže moj kurac, te ubrzava nabijanje na njega. Uskoro je počela svršavati nabivši se do kraja na moj kurac. Ja još nisam bio ni blizu, a ona je ustala. Primio sam ju za bokove i rekao da se nagne nad stol, te primi za njega. Stao sam iza nje i polako joj ugurao kurac s guza u picu, primio ju za bokove i počeo joj ga zabijati u picu. Sad je sva ona nejebica došla do izražaja, pa i Anabella koja mi se još neko vrijeme motala po glavi, sve je to sad došlo na naplatu. Jebao sam Silviu kao da mi je zadnja koju jebem u životu, a ona je stenjala i jaukala dok sam joj bušio picu sa svojom kurčinom. Lupkala je njena čvrsta guza po mom trbuhu, a jaja su mi se klatila kao da će otpasti. Jedva sam ga stigao izvući van iz njene pice, jer je upravo svršavala po drugi put i sad sam ja njoj zalijevao guzu, kupaće i leđa sa svojom spermom.

Kad sam se ispraznio samo sam umorno sjeo natrag na stolicu, ali je kurac i dalje stajao u zraku. Silvia se okrenula i gledala ga neko vrijeme, a onda mi pružila ruku i otišli smo u moj stan u prizemlju. Zatvorili smo se u sobu i uživali ostatak dana. Natjerala me da svršim još dva puta, skoro i tri, ali sam već bio praznih jaja. Zato je ona svršila još barem šest puta, od toga meni dva puta u usta, a ja sam joj jednom napunio picu.

Ostale dane sam bio stalno sa njima, pa se i pred njima hvatala sa mnom, a u vodi mi ga je znala izdrkati. Kad su otišle obećala je da će ubrzo doći. I ispunila je dato obećanje, krajem devetog mjeseca, pa je tada upoznala i moje starce. Od tada smo skupa, a ja sam preselio u Prag, našao posao i sad uživamo.. . ali se povremeno sjetim Anabelle i pitam se kako bi mi ga ona izdrkala. Tko zna, možda se i sretnemo jednom, jer još dolaze kod mojih starci, pa ju upitam..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija