Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Morski užici 2

Prošle su već tri godine od kako sam sa Silviom u Pragu, a ovo ljeto sam se vratio kući da malo pomognem starcima oko apartmana, jer je stara bilo nešto loše, pa je morala ići na terapije kod doktora svaki treći dan. Silvia je bila u drugom stanju, tj tek četvrti mjesec, a planirala je raditi još dva, pa bi i ona onda došla ovamo jer joj se sviđala klima. To je značilo da sam ja opet sam na moru.

Nekako mi se činilo da imamo stalno iste goste.. opet oni stari bračni parovi, neki novi Austrijanci, penzići naravno, a onda je došla Anabella. Odmah sam se sjetio njenog šaptanja na moje uho, a kad me je ugledala samo se nsamješila od uha do uha. Nisam ništa govorio i nekako sam se skompao sa njenim mužem, pošto je Anabella stalno hvatala one svoje hahare od klinaca koji su sad trčali na sve strane. No, nisam nikad propuštao da ju pogledam dobro i poslije si ga malo izdrkam. Onda je jedan dan njen muž, Joachim, morao nešto do ureda u Graz, pa je Anabella ostala sa klincima, a ja sam se ponudio da joj pomognem sa klincima. Joachim mi se srdačno zahvalio na tome, a i Anabella je bila zahvalna, a koliko, to ću uskoro saznati..

Istu večer ad je Joachim otišao Anabella i ja smo uspjeli spremiti klince u krevet, pa smo sad sjedili u nekom polumraku na terasi kako nas komarci ne bi izgrizli. Pijuckali smo vino dok su svijeće davale odsjaj po zidovima kuće. Iznad nas se prostirala loza sa već dobrim grozdovima grožđa koje će biti taman za mjesec ili dva, a iz daljine je dopirala buka muzike i poneki povišeni glas neke cure. Sjedili smo u tišini, kad me upitala:

- I jel ti još uvijek treba pomoć oko drkanja? -pogledao sam u njenom pravcu i vidio kako joj se grudi ubrzano dižu i spuštaju kako je bila uzbuđena.
- Aha.. nudiš pomoć.. -upitao sam malo promuklim glasom, a ona se bez riječi ustala i došla do mene, te si prvukla drugu stolicu i stavila ruku na moj kurac.
- Nadam se da je još onako lijep.. -rekla je tiho i zavukla ruku u moje bermude, te mi polako izvukla kurac van- .. mmm.. još je dobar..

Uživao sam u njenom nježnom glasu i jeziku koji mi nije sada zvučao grubo kao kod drugih sa njemačkog govornog područja. Nije joj trebalo dugo i brzo je prešla sa drkanja mog kurca na pušenje. Čulo se samo kako mljacka po njemu uz muziku zrikavaca iz okolne šume lovora. Milovao sam joj leđa i kosu dok se postepeno nabijala sve jače ustima na moj kurac, da bi se napokon uspravila i ustala, te zadigla svoju haljinu, pa me opkoračila i polako se spustila na mene. Shvatio sam da nema gaćica na sebi, a onda sam osjetio njenu mokru picu na svom glaviću, te se sjetio slične situacije prije par godina sa Silviom na istom ovom mjestu, pa skoro i ista poza. Preklrila nas je haljinom i obgrlila me oko vrata i počela se polako nabijati na moj kurac. Oči su joj bile zatvorene i samo je grickala usnicu, dok su joj bradavice na velikim, ali obješenim sisama probijale tkaninu haljine. Milovao sam ih preko haljine, dok se ona sve brže nabijala bez glasa, osim što bi joj se ponekad oteo neki prigušeni uzdah. Nakon pet ili više minuta njenog nasađivanja na moj kurac počela se tresti i zabivši mi nokte u vrat počela svršavati. Opustila se na meni i šapnula mi na uho:

- Vodi me u svoju sobu i izjebi me dobro..

Samo sam ustao i podigao ju dok mi je kurac još bio u njenoj pici, a ona se držala kao priljepak za mene, te ju odnio u svoj stan i direktno u spavaću sobu. Bacio sam ju na krevet i skinuo sve sa sebe, a ona je pokušavala skinuti haljinu sa sebe, pa sam joj malo pomogao. Ponovo mi je počela pušiti kurac, pa sam malo pričekao, a onda sam ju polegao na leđa i raširio noge, te se smjestio između njih i polako ga ugurao natrag u njenu picu, koja je imala lijepu frizuricu iznad same rupice. Oslonio sam se rukama uz nju, a ona je zadigla noge, te me zagrlila, pa sam se počeo zabijati u nju. Sad je stenjala malo glasnije i ja sam se sad svojski trudio da ju dovedem do još jednog vrhunca, a ona je samo grebla po mojim leđima. Jebao sam ju žestoko da je krevet ispod nas škripao, ali nije trajalo dugo i počeo sam joj puniti picu svojom spermom. Kad je osjetila prvi mlaz u njoj samo je ciknula, a onda me stisla nogama kako bi se do kraja ispraznio u nju. Špricnuo sam nekoliko puta u nju i polako me pustila, pa smo se sad malo ljubili i ja sam joj počeo ljubiti sise, te se polako počeo spuštati niz trbuh i došao sam do njene pice. Mirisala je na pomiješane sokove, more i neku kremu za sunčanje, pa sam ju počeo polako lizati. Nije mi smetao okus moje sperme, jer sam se navikao na to uz Silviu, pošto je obožavala sjesti mi na lice nakon što bi svršio u nju, pa da ju ližem.

Sada sam sa guštom lizao Anabellinu picu, a ona je sve jače stenjala i trzala se, pogotovo kad sam joj počeo grickati klitoris. Uvijala se i privlačila moju glavu bliže sojoj pici, kako bi joj jače lizao usmine. Gurnuo sam jezik koliko sam mogao dublje u nju, te sam se sad nabijao sa njime u njenu picu, a ona je samo zavapila:

- Ohhh mein Gott.. -i počela ponovo svršavati dok sam se trudio pokupiti njene sokove.

Zatim sam se uspravio i okrenuo ju na trbuh, te stavio svoj jastuk pod njene kukove kako bi joj guza bila u zraku, pa joj ga zabio ponovo u picu. Stresla se i promrmljala nešto na njemačkom, ali nisam se obazirao, jer sam ju sad s guštom jebao u picu, te se nabijao na onu široku stražnjicu koja me palila. Pljeskala je njena guza dok sam se zabijao u nju, a ona bi svaki put lagano zastenjala. Nakon pet minuta sam ju okrenuo na bok i pomaknuo joj nogu naprijed, pa sam joj ga sad zabijao nekako postrance, ali sam joj sad mogao i sise mijesiti.
Uskoro smo opet promjenili pozu, ali je sad ona bila na meni i nabijala se na moj kurac dok mi je bila okrenuta leđima. Ja sam joj mijesio sise koje su skakale kako se nabijala na mene. Nakon dvadesetak minuta smo oboje počeli svršavati, a ona se sad nabila na mene do kraja kako bi joj svršio čim dublje u njenu picu. Nije se micala sa mene dok mi se kurac nije potpuno opustio i kliznuo iz njene pice.

Ostali smo ležati još neko vrijeme, a onda se digla i otišla u svoj apartman kod klinaca, a ja sam otišao pokupiti boce i čaše sa stola, pa sam otišao na spavanje. Drugi dan smo se ponašali kao da nije bilo ništa, ali smo navečer opet ponovili stvar, ali mi je sad dala da ju izjebem u guzu, pošto sam joj priznao da mi je izuzetno privlačna, što ju je oduševilo.

Nakon toga smo ostali u kontaktu, pa kad god bi išao iz Praga za Zagreb kod starci obavezno bi se javio Anabelli i našli bi se nakratko, da se pojebemo u mom autu. To je ostala naša mala tajna, a nikad nitko nije ništa saznao, a nadam se da ni neće.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija