Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Munchenska avantura 2

Maritt se odmah bacila na Lizine sise, a ova joj je rekla da legne ispred nje raširenih nogu kako bi joj oblizala pičku od sokova. Nadala se da će osjetiti i moje, ali joj je Maritt rekla da joj nisam svršio u pičku. Bila je malo razočarana, ali sam joj ja dao odmah svoj kurac da ga malo liže. Za to vrijeme sam gledao Ingrid direktno u oči i vidio sam da je napaljena kao kučka koja se tjera. Tvrdog kurca odmakao sam se od Lizinih usta i prepustio joj lizanje Marittine mokre pičke, a ja sam krenuo iza Ingrid uspravnog kurca. Ona je i dalje zabijala onaj strap u Lizinu pičku, malo polakše, ali do kraja. Stao sam iza nje, srećom pa je samo malo niža od mene, pa sam ju poljubio u vrat i krenuo usnama i jezikom preko leđa do guze. Razmaknuo sam čvrstu guzu i počeo joj lizati šupak. Uzdisala je i skoro potpuno usporila zabijanje u Lizinu pičku, koja je ionako bila zauzeta lizanjem Marittine pičke. Lizao sam ju kratko, a onda vidio lubrikant na noćnom ormariću i otišao po njega, pa si lagano mazao kurac dok sam se vraćao do nje, a onda i njoj obilato namatao šupak gurajući dva prsta u njega. Uzdisala je i nabijala se strapom u Lizinu pičku kako bi izbjegla moje prste koji su joj rovarili po šupku.

Nakon toga sam joj dao dug poljubac i stao iza nje, te ju uhvatio za bokove, odmakao malo strap i polako ugurao svoj tvrdi kurac u nju. Jecala je i trzala se što je oduševljeno pozdravila Liza glasnim stenjanjem. Uhvatio sam ju za bokove i polako počeo sa jebanjem. Uhvatili smo ritam i sad sam ja jebao nju, a sa istim pokretom se ona zabijala u Lizu. Uskoro je Liza doživjela orgazam, pa se makla, a namjestila se Maritt na njeno mjesto. Dok su se mijenjale, ja sam malo protrljao Ingridinu pičku koja je bila mokra. A prije nego smo nastavili Liza je uzela mali vibrator i stavila ga između strapa i njenog klitorisa, te uključila. Ingrid se samo stresla, a onda zabila strap u Marittinu pičku i nastavili smo sa jebanjem. Ja nikako da svršim i jebem praktički dvije odjednom, a Ingrid se trese i sve glasnije stenje dok uskoro nije uz glasan vrisak svršila i iz njene pičke je curilo niz njene noge, a strap je bio totalno mokar. Ja nisam još htio stati i sad sam joj vraćao za one jučerašnje provokacije na trosjedu. Držao sam ju za bokove i zabijao kurac u njen šupak kao lud. Posredno je stenjala i Maritt, koja je isto bila na rubu još jednog orgazma. Dok sam gledao Maritt preko Ingridinog ramena sjetio sam se sa ima preslatka dupe, pa bi ga i njoj mogao smjestiti u šupak. Još par uboda i onda sam ga zabio do kraja da je Ingrid vrisnula, a ja sam se praznio u njen šupak. Izvukao sam tvrdi kurac iz raširenog šipka dok je sperma klizila za njim van. I Maritt se odmakla, pa je Ingrid samo legla na krevet sa dignutim i sluzavim strapom izjavivši bez daha:
- Ja više ne mogu..
- I meni je dosta. -nadovezala se Liza.

Maritt i ja smo se pogledali i poželjeli im laku noć, te otišli u onu moju sobu koja je sada bila naša. Otuširali smo se skupa i fino sam joj istrljao sise, pičku i šupak, gdje nije bila više nevina, a ona se bavila pranjem mog kurca i digla ga napola. Osvježeni smjestili smo se na krevet i nakon malo ljubljenja i maženja spustila se do mog kurca i započela sa pušenjem. Imala je dobru učiteljicu u Lizi i nije nimalo zaostajala za tim usisavačem. Uživao sam, ali sam ju nagovorio na pozu 69 i sad sam ja lizao njenu sočnu mladu pičku koja je doslovno curila kao potok. Nakon par minuta međusobnog lizanja legao sam na nju u klasični misionarski i polako ušao u nju. Jebao sam ju polako, onako bez žurbe i sa gustom. Nakon nekih desetak minuta počela mi je zabijati nokte u leđa i znao sam da je blizu vrhuncu, a bogme ni ja nisam bio daleko, kad sam doživio novo iznenađenje. Šapnula mi je na uho:
- Želim da svršiš u mene.. .

Nisam ništa rekao, ali nije mi baš bilo svejedno. Svejedno sam se prepustio i pokušao uskladiti zajednički orgazam, ali svejedno je svršila prije mene, pa sam joj ga zabio do jaja i praznio se u nju dok je ona zabila nokte u moja leđa i poljubila me kao da nema sutra. Ostao sam još malo na njoj, pa smo onda zamjenili mjesta i sad je ona ležala na meni. Ostali smo tako pričajući dok nismo zaspali, a saznao sam da će biti kod Lize sve do iza Nove godine, pa ćemo se još bolje upoznati.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija