Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Munchenska avantura 3

Ujutro sam se probudio prije Maritt, pa se otuširao, a kad sam pogledao na sat vidio sam da je već skoro pola deset. Obukao sam se gledajući golu Maritt na krevetu i znao sam da mi se jako sviđa i volio bih ju jebati svaki dan, da bude samo moja, ali.. . Znali smo se tek nekih 16 sati i bilo je teško tako nešto za očekivati, tj da mi bude cura, usprkos nedavnom seksu. Izašao sam tiho na hodnik, ali sam ju prvo pokrio i poljubio, pa slijedeći miris svježe kuhane kave došao u kuhinju.

Ingrid je kuhala kavu i samo sam joj tiho prišao sa leđa, zagrlio je i poljubio, a ona je uzvratila uz napomenu da sam idiot i da ju jako boli guza jer sam joj sinoć rasturio šupak. Ponovo sam ju poljubio i nježno pogladio po guzi, pa se samo osmjehnula i rekla da sjednem, jer će Liza svaki čas pošto se tušira. Već smo nas dvoje pili kavu kad nam se pridružila Liza, pa me poljubila i onda je krenulo rešetanje po pitanju Maritt. Znao sam da se osjeća jako odgovorno po pitanju mog seksa sa njom i uopće uvođenje nje u našu avanturu, te sam joj iskreno priznao da mi se Maritt jako sviđa. Onda sam rekao kako smo noćas dugo razgovarali o svemu, a Ingrid je samo konstatirala da sa današnjom mladeži nešto ne štima, jer umjesto da se jebemo kao zečevi mi pričamo. Na to smo svi prasnuli u smijeh, a ja nisam mogao proturječiti ničim valjanim.

Valjda smo bili dovoljno bučni da ju probudilo, jer se pojavila Maritt sva bunovna, a na njoj je bila jedna moja majica koja je jedva pokrivala njenu golu pičku zbog njenih sisa. Došla je do stola i sjela direktno meni u krilo zvučno me poljubivši u usta. Liza i Ingrid su se pogledale sa smiješkom i nisu rekle ništa. Popila je brzo kavu i otišla brzo pod tuš, a mi smo planirali šta raditi danas. S obzirom da ništa nije radilo odlučili smo ubiti dan kroz šetnje po gradu, ručak u jednom restoranu u centru, pa malo švrljanja po kafićima i onda natrag. Bili smo malo smrznuti, jer je bilo dosta hladno, pa smo se opet svi izredali pod tušem, ja i Maritt skupa uz njeno pušenje mog kurca pod tušem, ali ne da svršim, već da me narajca do ludila. Samo se nasmijala kad sam joj rekao da će mi platiti to, i dodala da jedva čeka. Zatim smo se svi zavalili u dnevni i gledali TV uz crno vino, da nas malo zagrije.

Prve su počele Ingrid i Liza, međusobno se ljubeći i hvatajući za sise, no dobro, Ingrid je hvatala Lizu za sise, a ova je njoj besramno ruku zavukla pod kućni ogrtač ispod kojih su bile gole. Pa bile su kod kuće i sa poznatom ekipom. Maritt je krenula sa naše strane i počela milovati moj tvrdi kurac preko kratkog šorca donjeg dijela moje pidžame. Ubrzo ga je izvukla i počela ga je pušiti, a Ingrid i Liza su je pažljivo gledale milujući svoje pičke raširenih nogu da ih i ja vidim. Ja sam milovao guzu Maritt i pokušavao doći do njene pičke sa prstima. Jedva. Kako je i ona bila samo u kućnom ogrtaču put do pičke je bio neometan i uskoro su prsti ušli u nju, na što je samo zamumljala sa mojim kurcem u ustima. Gledao sam Ingridinu mokru pičku i došao na ideju. Zaustavio sam Marittino pušenje mog kurca, legao na trosjed i raširio noge kako bi Maritt mogla se kleknuti između njih i nastaviti sa pušenjem mog kurca, a pozvao sam Ingrid da mi sjedne na lice kako bi ju mogao lizati. Jedva je dočekala i brzo mi je njena mokra pička bila na licu. Jedino je Liza malo čekala, a onda stala iza naprčene Maritt i počela joj lizati pičku i šupak. Maritt je na to samo pojačala pušenje mog kurca. Ingridina pička je bila mirisna i sočna. Lizao sam ju i grickao joj klit sok sam ju slušao kako stenje i dahće na meni. A uz povremeno dahtanje Maritt osjetio bih i njene zube kako po koji put nekontrolirano stisne moj kurac kad joj Liza napravi nešto u pički ili šupku.

Prva je svršila Ingrid. Znao sam da ima osjetljiv klit, pa sam ga pod kraj doslovno usisao usnama. Svršila je ludo zalivši me svojim sokovima po licu. Ja nisam bio ni blizu usprkos Marittinu trudu. Kurac mi je bio kao kamen, ali bez svršavanja. Na kraju ga je pustila i stenjala sve glasnije dok nije i ona doživjela orgazam zahvaljujući svojoj ujni koja joj je stručno obradila pičku. S obzirom da Liza nije dobila ništa, a ja još uvijek narajcan ustao sam i došao joj s leđa, a ona se samo naslonila rukama na trosjed dok sam joj ga ja polako ugurao u pičku i počeo sa jebanjem. Držao sam ju za bokove i zabijao ga postupno sve jače u nju, a ona je stenjala i dahtala dok su joj se sise klatile kao velika zvona. Zabijao sam ga sve jače i jače, a Lizino stenjanje se pretvorilo u jedan dugi:
- Uuuuuuuuuuuuuu.. . -da bi uskoro dodala i- aaaaaahhhhhhh.. ..

Uz špricanje iz pičke, a ja kao da sam samo to čekao, zabio sam joj kurac do jaja i počeo se prazniti u nju. Trzao sam se kao lud, a kad sam stao znojan i malo umoran vidio sam kako nas oduševljeno gledaju Ingrid i Maritt. Nakon toga smo se prebacili kod njih u spavaću i nastavili sa jebanjem cijelu noć. Ni sam nisam znao koliko puta sam svršio tu noć, ali ujutro me kurac bolio i bio je sav otečen i slijepljen od njihovih i mojih sokova. Zadnje čega sam se sjećao dobro su bile naprčene tri guze sa rascvjetanim pičkama mokrima od sokova i lizanja, te tri šupka koja čekaju moj tvrdi kurac. Bio sam u svim rupama tu noć, a poseban gušt je bio onaj od Maritt. Čak mislim da sam u njega i uspio nešto istresti iz jaja. Nisam toliko siguran.. .

Ujutro, tj negdje iza podne, od njih ni traga ni glasa. Samo poruka na stolu od Maritt da su otišli kod njenih starci i da se vraćaju navečer, te da se lijepo odmorim.. . i otisak ruža sa njenih usana. Nasmijao sam se i pojeo nešto, kratak tuš i natrag u krevet, a zaspao sam valjda u padu prema jastuku.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija