Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Muška istraživanja 1. dio

Kao sam živio u manjem kvartu ionako dosta malenog grada, bio sam prisiljen družiti se i sa starijom djecom i sa mlađom djecom. Taman kad sam krenuo ulaziti u pubertet, nekako sam dosta vremena provodio sa susjedom koji je od mene stariji 4 godine.


Kao i svakog drugog dana ljetnih praznika, dosađivali smo se i pronalazili načine kako da se zabavimo. Susjed me pozvao kod sebe da igramo Playstation, zapravo ništa čudno, radili smo to često. Otišao sam kod njega, on je igrao neku igru, a ja sam sjedio pokraj njega i gledao.


"Ajde skini taj dres" progovorio mi je u jednom trenu

"Što? Da skinem dres? " upitao sam ga

"Da, skini dres, skinut ću i ja svoj" odgovorio mi je, pauzirao igru i zaista, skinuo dres.


Nije mi bilo previše jasno što se dešava, ali sam poslušao što je rekao i učinio pa sam i ja skinuo svoj dres.

Sjeo je pokraj mene, a kroz bokserice mu se ocrtavao kurac. Vidio sam da je već lagano nabubrio, no i dalje sam se pravio da ništa ne razumijem, iako sam počeo dobivat ideju što će se dogoditi iduće.

Ustao je, zaključao vrata od sobe i pokraj televizora otvorio malu ladicu. Unutra je bio neki CD koji je stavio u player, prebacio TV na player i krenuo se vrtit pornić. Da budem iskren, nisam previše gledao što se dešava na porniću nego sam pratio njega. Nije ni svukao bokserice nego je izvukao kurac uz lijevu stranu bokserica, sad već fino dignut i krenuo ga drkat.


"Jel si počeo već drkat ili još nisi? " upitao me

"Jesam, naravno"

"Pa ajde onda, nebudeš me samo gledao" kao da mi je naredio


Neka zanimljiva toplina krenula je kolat mojim tijelom, kurac mi se počeo budit i izvadio sam i ja svog pa krenuo isto tako lagano drkat.

U to vrijeme je bio nešto manji od njegovog, moj se tek počeo razvijat, a njegov je već bio lijepo izrasao, iako se nije radilo o nešto velikom kurcu. Drkali smo tako 10 minuta, ja sam stalno pogledavao u njegov kurac, a on je isto tako stalno gledao u moj.


"Hoćeš probat drkat moj kurac? " upitao me

"Može" odgovorio sam i prije nego što sam stigao promislit


Uzeo sam njegov kurac u desnu ruku, ali sam svog nastavio drkat lijevom. Sviđala mi se ideja da držim tuđi kurac u ruci i da ga drkam, ja nekog drugog zadovoljavam. Nisam nikad razmišljao o tome, ali su to godine gdje hormoni opasno divljaju i svaka seksualna akcija je dobrodošla.

Nakon nekoliko minuta, pružio je ruku iza televizora, uzeo je neku bočicu nečeg, nisam ni vidio što piše na njoj. Otvorio je i istisnuo po svom kurcu.

Bio je to lubrikant. Sad mi je ruka klizila po njegovom kurcu uz skliski lubrikant, što mi se još više svidjelo, osjetio sam kako su mi se obrazi zagrijali. Kurac mi je pulsirao poprilično jako, iako sam najviše bio skoncentriran na njegov. Drkao sam i drkao, uživao prolazeći dolje pa gore, mazio prstima glavić, a donji dio kurca čvrsto stisnuo kad bi prolazio rukom.

Osjetio sam da mu se jako stvrdnuo, a on je počeo uzdisati, znao sam da će svršiti. Sperma je izletila iz kurca solidnom snagom, a ostali dio sperme se sljevao niz moju ruku, na njegova jaja. Vruća i gusta sperma. Ustao je, obrisao spermu maramicom i meni dao drugu maramicu da si obrišem ruku.


"Ustani i dođi tu kraj mene" naredio mi je


Ustao sam, stao pokraj njega, okrenut u istom smjeru kao i on.

Uzeo je lubrikant, stavio mi na kurac i krenuo ga nježno prolazit od vrha pa do kraja, jako iskusnim potezima, ipak je bio stariji i imao je puno više iskustva u drkanju od mene, a možda je s nekim već i imao ovakvo iskustvo. Kurac mi je bio vruć, meni je bilo vruće, uzdisao sam lagano i uživao. Mazio mi je kurac na način na koji ja sam sebe nikad nisam mogao zadovoljavat, osjetio sam da se bliži kraj i da će sperma eruptirati iz njega.


"Svršavam" rekao sam potiho


"Znam" odgovorio je i u tom trenu mlaz sperme izletio je iz mog kurca, kakvo jebeno svršavanje, nikad nisam tako dobro svršio. Mazio mi je kurac sve dok zadnja kap nije pala s kurca, a zatim uzeo maramicu i obrisao svoju ruku i moj kurac.


"Jel ti se ovo sviđa, hoćeš da to nekad ponovimo? " upitao me, a ja sam kao iz topa odgovorio

"DA"


Ugasio je pornić koji se vrtio na TV-u, spremio CD i vratio na igru.

Nastavili smo igrati još neko vrijeme.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija