Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mušterija

Ja sam vozač kamiona i vozim građevinski materijal, ujutro kad sam došao na posao imao sam jednu turu da vozim kod jedne ženske. Žena je imala lijepo tijelo. Krenuo sam da vozim i kad sam stigao do njene kuće koja je bila zabačena, prvo mi je ponudila da nešto popijem, ja sam pristao jer nisam mogao da odbijem od nje piće. Sjeli smo na klupu ispred njene kuće i počeli smo vodit razgovor. Pitala me je jesam li oženjen, ja sam rekao da nisam.

Polako mi se približavala dok nije došla blizu mene. Stavila je svoju ruku na moj kurac preko hlača i počela ga dirat. Dok ga je dirala ja sam vidio da želi sex uhvatio sam je za kosu i privukao je sebi i počeo je ljubit. Dok smo se ljubili ona je otkopčala moje hlače i počela da ga drka. Prestala me ljubit i sagela se prema kurcu i počela ga pušit. Pušila je i lizala je moj kurac do jaja. Prestala je da puši moj kurac i sjela kraj mene, skinula je svoju majicu sa sebe, nije imala grudnjaka. Počeo sam da joj ljubim sise prvo jednu pa onda drugu. Kad sam joj izljubio sise počeo sam lagano da se spuštam dole ljubeći joj stomak i lizajući pupak. Stavio sam ruku ispod njene suknje i skinuo joj gaćice. Onda sam zadigao suknju i lagano joj stavio prst u njenu pičku i počeo joj masturbirat. Dok sam joj gurao prst u pičku, nastavio sam da joj ljubim sise. Želio sam da joj stavim odmah kurac u pičku ali nisam dok joj ne probam okus pičke.

Pitala me šta čekam odgovorio sam sad ću ti pokazat. Stavio sam njene noge na klupu i raširio joj noge koliko sam mogao i počeo sam da joj ližem pičku koja je bila mlada i veoma ukusna. Lizao sam i gurao jezik u pičku dok nije prvi put svršila. Kad je svršila onda sam joj stavio svoj kurac i počeo jebavat, rekla mi je da je jedva čekala da joj stavim kurac u pičku. Zagrlila me je tako jako i rekla samo jebi nemoj da staješ. Polako sam je jebao i ljubio njene sise. Zagrlio sam je i digao na kurac da je stojeći jebem, naslonio sam je na kamion i polako sam gurao svoj kurac u njenu vlažnu pičku. Vidio sam da je ne mogu više držat stavio sam je na sto i gurnuo sa stola piće i čaše sto su bile i legao sam na nju i nastavio jebat. Rekla mi je da želi da mi puši kurac, ustao sam sa nje i legao na klupu govoreći joj da mi sjedne na glavu da i ja njoj mogu lizat pičku. Tako je i uradila dok je ona meni pušila kurac ja sam njoj lizao pičku onako vlažnu.

Onda se okrenula i sjela na moj kurac i počela se nabijat na njega, a kurac je ulazio u nju tako glatko jer je bila vlažna. Zagrlio sam je i stisnuo uz sebe i počeo da je ljubim po sisama i usnama. Bio sam pri kraju i rekao da ću svršit ona je rekla svrši u mene ne vadi ga jer nije htjela da siđe sa njega. Svršio sam u nju jer ni ja nisam želio da vadim kurac iz nje jer se nabijala na kurac dobro. Rekla mi je da nastavim jebat dok ona ne svrši i jebao sam je dok nije svršila, a kurac je bio tvrd kao kamen.

Željela je da ga još malo puši dok je bio još dignut. Pušila ga je i rekla tužno da joj je žao što moram da idem. Završili smo i otišao sam na brzinu da se istuširam da mogu nazad u firmu. Dok sam izlazio iz kupatila rekla mi je da će bit još građevinskog materijala koji joj treba. Nisam želio da idem nazad u firmu, ali morao sam da ne dobijem otkaz jer sam se dugo zadržao. Istovario sam materijal, prišla mi je gola i počeli smo se ljubit i rekla da jedva čeka da opet dođem. Ja sam joj odgovorio ako želi da poslije posla dođem ponovo ona je potvrdila da mogu. Sjeo sam u kamion i krenuo u firmu i mislio sam jedva čekam da prođe dan da joj mogu otići i da se jebemo čitavu noć.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija