Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MUŽ I ŽENA

Imam 21godinu i volim sex sa muškarcem i ženom. Tako sam jednog dana morao otići kod jednog bračnog para da im nešto pomognem. On je imao 52 a ona 50 godina. Inače sam dosat redovito guzio jednu damu od 50 godina i njenog sina koji je bio gay pa sam sad mislio da ću imat sex sa starijom damom i starijim muškarcem jer mi je malo dosadilo guzit mlađeg muškarca. Kad sam došao kod njih prvo smo popili kavu i malo pričali. Ona je igledala pre jebozovno velike sise i guza a on je imao isto dobru guzu. Kada sam im pomogao što je trebalo otišao sam kući i izdrkao ga misleći na njih. Kad mi je navečer zazvonio telefon. To je bio on. On se zove Ivan a ona Luca.

Nazvao me i rekao mi da želi da dođem do njih. Obukao sam se i otišao do njih. Kad sam došao Luca mi je otvorila vrata i bila je obučena u tange crne i grudnjak manji tako da joj sise budu šta više izbačene. Rekla mi je da se ispričava što je tako obučena ali kaže da se taman otuširala. Ušao sam u kuću a Ivan je izašao iz sobe u boksericama sa nabreklim kurcom. Sjeli smo na kauč ja u sredinu oni do mene. Meni se već digao i samo šta nije pukao. Nakon nekog vremena počeli su mi ga lagano preko gaća dirat pa kasnije i izvadili i počeli pušiti oboje. Nakon nekog vremena on me pitao bili ja htio njegovoga pušit na što sam pristao. Digao se izvadio ga i stavio mi ga u usta i počeo me ševit u usta dok je ona milovala moja jaja i gurala prst u njegov šupak. Dok sam mu ga pušio on je stenjao od njenih prstiju u svom šupku. Nakon nekog vremene ona je legla na kauč a on je lego do nje i naguzi li se i rekli:"hajde srećo razvali nam guzove". Ja sam se namjestio i stavio ga prvo njoj u šupak i počeo ju guzit i to žestoko. On je bio nestrpljiv htio je da ga više naguzim. Izvadio sam ga iz nje i stavio u njegov šupak koji je bio uzak pa sam ga lagano ugurao. Kad sam ga ugurao on je zastenjao je vikao jebi me jebi me. Ja sam ga uhvato za bokove i nabadao na svog macana.

On je drkao dok sam ga guzi. Dok sam ga guzio njoj sam gurao dildo u šupak tako da sam ih oboje zadovoljavao od jednom. Nakon nekog vremena ja sam legao a ona je sjela na mene i stavila kurac u picu a on joj je stavio kurac u šupak i tako smo je oboje jebavali. Ona je stenjala i svršavala. Kako je svršavala tako joj se cidilo niz moj kurac. Ona je uživala u jebavanju. Ja i on smo se zamjenili i nastavili da ju jebemo. Ona je vikala napuni te me napunite i mismo ju počeli jače jebavat a ona je sve jače stenjala i vrištala. Nakon nekog vremena on joj je svršio u picu i otišao se otuširati a ja sam ju jebavao u picu. Ona je bila zadovoljna koliko mogu izdržati a da ne svršim. Rekla mi je kada budem htio svršit ta joj napunim šupak spermom jer to voli. On se otuširao i bi zađuđen da još nisam svršio sjeo je do nas i gledao kako se jebemo. Dok sam ju guzio ponovi u šupak on je rekao da želi da mu ga opet stavim u njegov šupak jer da želi opet to osjetiti. Dok sam ja njega guzio on je njoj lizao pičku. Meni je došlo da svršim a on je rekao da njemu svršim u šupak i ja sam svršio i napunio mu šupak.

Ona mu je polizala šupak dok mu se cjedilo iz šupka moja sperma. Kasnije su pi ga popušili i polizali svu spermu sa njega. Kad su ga polizali ja sam nju pitao želi li i ona napunjeni šupak na što je ona sa oduševljenjen pristala. Ona se naguzila a ja sam joj ga stavio u šupak i počeo guziti on je drkao i lizao mij šupak. Dok sam ju guzio on je uzeo dildo i stavio ga meni u šupak na što sam ja rekao da želim probati pravi kurac u šupku. On se namjestio i stavio mi ga i guzio me lagano ali je brzo svršio. Dok mi se cjedilo iz šupka on ga je lizao. I ja sam nakon nekog vremena napunio njen šupak sa spermom. Kada sam svršio stavio sam ga njemu u usta da mi ga poliže. Kad ga je poliza ja sam se obukao i krenuo kući. Oni su bili zadovoljni i poželjeli su ponovo naš susret kao i ja.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija