Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Na ekskurziji sa profesoricom bilogije!!!

U školi me je oduvijek privlačila moja profesorica biologije Anka, žena koja je imala oko trideset i dvije godine. Bila je udata i imala jedno dete ali je izgledala jako seksi, jer se tako i uvijek oblačila. Uvijek bi nosila uske mini haljine koje bi isticale njene prelepe duge noge i jako lijepo oblikovanu guzu. Gore bi noslila razne košulje, ispod kojih bi se tresle njene velike sise kad bi hodala, pogotovu poslije nekon što je rodila dete pa su nje sise bile još veće. Mislim da nije bilo đaka u školi da se nije ložio na nju pogotovo mi stariji. Nije bilo dana poslije časa da nisam ga izdrkao na nju kada bi došao kući. Tražio sam priliku nekako da ugrabim da budemo negde sami da je dodirnem ili očešem se od nju jer sam se baš toliko ložio na nju. Nisam ni slutio da će mi se ta prilika ukazati kada samo krenuli na ekskurziju u Italiju.

Bio sam jako sretan što ide i ona sa nama na ekskurziju i uveliko sam pravio planove šta da radim i kako. Krenuli smo put Rima gde smo trebali da noćimo prvu noć. Smjestili smo se u hotelu i po svojim sobama. Naša učiteljica Anka je bila sa nama na istom spratu. Uveče smo se spremali za odlazak u diskoteku. Zamolili smo je da krene i ona sa nama. Iako se protivila u početku na kraju je pristala. Nakon destak minuta se pojavila za našem stolu. Izgledala je jako seksi u njenoj uskoj crnoj haljini koja je ocrtala prelijepo njene velike obline. Njene sise i guza su došle do izražaja kao nikada do sada i bio sam ubijeđen da su joj sve naše drugarice tu noć zavidjele.

Počeli smo da se veselimo i pijemo. Nakon što me je malo uhvatilo piće smogao sam hrabrosti da joj priđem i zamolim je za ples pošto je u tom trenutku išla neka balada. Pristala je jer sam bio jako kulturan i lepš dečko. Počeli smo da plešemo prpijeni jako blizu da se moj kurac počeo buditi u gaćama. Imao sam kurac negde veličine oko osamnaest cenitmetara ali je bio jako debeo. Počeo se dizati i ona je već sada na svom stomaku ga mogla osjetiti. Plašio sam se njene reakcije, ali kako je vrijeme odmicalo nije je bilo. Kada se ples završio ona je rekla da je malo više popila i da bi nas sada ostavila da uživamo a mene zamolila da je otpratim do sobe. Pristao sam to da učinim.

Kada smo došli do sobe rekla mi je da uđem jer ima nešto da me upita. Kada sam ušao odmah je zatvorila vrata i upitala me je onako ljutito šta to treba da znači. Pravio sam se lud kao da ne znam o čemu se radi. Rekla mi je da znam dobro o čemu se radi o onome što je osjetila na svom stomaku tokom plesa. Zacrvenio sam se u licu i smogao snage i konačno joj rekao da se dugo vremena ložim na nju i onako kako izgleda. Ostala je jedan tren tako da stoji a onda sam čuo kako mi je rekla da se skinem. Nisam mogao da vjerujem svojim ušima šta je rekla. Pogledala me je ponovo u lice i rekla mi šta čekam da se skinem odmah. Učinio sam i moj ponos je izašao napolje u punoj veličini. Nije mogla da skloni oči sa njega.

Polako mi je prišla stavila prst na usta i rekla da ako budem rekao o vome nekome da sam mrtav. U tom trenutku spustila se na koljena i počela da ga drka govoreći da imam jako dobar kurac. Zaklopio sam oči i u tom trenutku sam osjetio vazduh na mom kurcu a onda usne kako ga stavljaju unutra. Otvorio sam oči i vidio da mi Anka puši kurac. Pogledala me je izvadila ga iz usta i upitala da li sam ovo želio. Samo sam klimnuo glavom. Nastavila mi ga je pušiti još nekoliko minuta a potom ga izvadila i rekla da legnem na krevet. Dok sam ležao počela je da se skida. Skinula je haljinu i ostala u ljepom seksi crnom čipkastom brusu i tangama. Skinula je i to i ispred mene se ukazala gola žena o kojoj sam maštao godinama. Prišla mi je sjela na mene i polako svojom rukom centrirala kurac na ulaz njene pice a potom lagano se nabila na njega.

Čim joj je ušao unutra ispustila je veliki uzdah zadovoljstva a onda počela sve brže i brže da se nabija na moju krutu batinu. Dok se nabijala na moj kurac ja sam se igrao njenim sisama. Mijesio sam ih rukama, uvrtao bradavice, ustajao nekoliko puta i lizao ih. Dok sam joj ih stavljao u usta još jače bi stenjala i mrsila kosu njenim lijepim prstima. Nabijala se tako na moj kurac dobrih pet minuta a potom ona legla na leđa a ja po njoj. Ubavcio sam kurac u nju i počeo je jebati malo brže. Njene sise su se jako tresle od naletima moga kurca. Dok sam je tucao milovala me je po licu govoreći mi da nastavim, da joj je lepo, daa je jebem lepo i da imam jako veliki kurac. Zbog toga sam se jako napalio pa sam ubrzao još malo jače a ona u isti mah da se trese sva od orgazma. Tresla se kao da je priključena na stuju.

Kada je došla sebi malo rekla mi je da joj priđem sisama i sjednem na nju. Stavila je moj kurac među njene velike sise i počela jako da mi ga drka sisa. Nisam mogao dugo da izdržim i počeo sam da svršavam svuda po njoj po sisama, licu kosi. Moje sperme je bilo jako mnogo. Rekla mi je da se sada obučem i polako se iskradem iz sobe i da o ovome nikome ne pričam, i obećala mi ako budem čuvao tajnu da ćemo se ponovo družiti. Tako je i bilo.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija