Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Na letovanju sa strankinjom!

Prošlog ljeta sam odlučio da odem malo na crnogorsko primorje. Izbor je pao na grad Ulcinj. Nakon kratkog traženja apartmana uspio sam da pronađem neki privatni smještaj u nekoj privatnoj kući u kojoj su na gornjem spratu bili apartmani. Iznajmio sam jedan na nekoliko dana. Već je bio popodne i izašao sam na terasu. Pomislio sam da nema nikoga pored mene, kada se na terasi pojavila žena srednjih godina koja je kačila na štrik njen kupaći. Bila je samo u gaćicama, dok su joj se gore jasno mogle vidjeti njene velike sise.

Mislila je i ona kao i ja da nema nikoga pa je tako slobodno izašla napolje. Kada me je ugledala povukla se unutra. Moram priznati da mi se kurac u šorcu podigao. Otišao sam u wc i izdrkao ga na njene sise. Predveče sam otišao u laganu šetnju. Kada sam se vratio na terasi sam zatekao tu istu ženu kako sedi sa još jednim čovjekom. Odlučio sam da se pozdravim sa njima. Bio je to bračni par iz Novog Sada. Žena se zvala Milica a njen muž Goran. Imala je preko četrdeset godina ali je izgledala mnogo mlađe. Na sebi je imala neku usku letnju haljinu sa velikim dekolteom iz koga samo što nisu ispale njene sise.

Ponudili su me vinom na koje sam pristao. Počeli smo neobavezno da ćaskamo. Kako je sve više naša priča odmicala ona me je sve više izazovno izazivala. Nisam ni slutio šta se sprema. Nakon što smo se malo opustili njen muž je predložio da uđemo kod njih unutra. Tek što smo ušli ona je upalila neku laganu muziku i počela zanosno da pleše. Tada je Goran rekao da bi mogla da se skine i priredi lijep prizor nama dvojici. Počela je prvo da skida sa sebe haljinu a potom čipkasti brus i gaćice.

Za tren ispred nas je stajala gola žena koja se njihala u taktovima muzike. Imala je jako velike sise sa tamnim bradavicama i uredno obrijanu picu. Izašla je lagano na balkon na kome sam je danas video i lagano izbacila guzu prema meni. Jasno sam mogao da vidim njenu obrijanu picu. Moj kurac se podigao do maksimuma, malo je hvalio da pocijepa panatale na tom mjestu. Tada mi je njen muž Goran rekao da ona čeka mene i da se skinem i odem do nje da je izjebem. Nisam čekao ništa više. Skinuo sam se za minut i već u sledećem momentu se našao pored nje. Rukom sam prešao preko njene obrijane pice. Bila je već vlažna. Uzeo sam kurac u ruku i naglo ga zabio unutra.

Moj kurac je ušao do pola a ona glasno zastenjala. Počeo sam da je tucam žestokim tempom. Dok sam je jebao kraičkom oka sam uvdio da njen muž je izvadio kurac i drka na naš prizor. Imao sam mnogo veći kurac od njega. Počeo sam sve jače da je tucam. Dok sam je jebao rukama sam je vukao za sise. Štipao sam je za bradavice, vukao je a ona sve više je stenjala. Tražila je od mene da je jebem još jače i da ne vadim kurac iz njene pice. Nekoliko puta sam je udario po njenim velikim guzovima.

Želela je sada da ona bude na meni i da sama vodi igricu. Stavila je kurac u svoju picku i počela da se nabija na njega. Počela je da jaše po mom kurcu kao da je na rodeu. U tom trenutku je krenula da se grči i svršava. Tresla se kao da je na struju priključena. Iz njene obrijane pice je teklo kao iz česme. Pogledao sam i video da je i njen muž već svršio. Tada sam je uhvatio za kukove i počeo da je jebem još jače. Jebao sam je žestoko. Htio sam što prije da svršim. Dok sam je tucao ona nije više stenjala nego je počela da vrišti.

Moj kurac je širio njenu vlažnu picu. Nakon nekih pet minuta i meni se bližio kraj. Htio sam da svršim i izvadim ga napolje. Ona nije htjela da svršim vani nego se još jače počela da nabija na moj kurac tražeći da svršim u njenu obrijanu picu. Nije mi mnogo trebalo i počeo sam da punim njenu picu. Svršavao sam u naletima. Napunio sam njenu picu do kraja. Ostao sam u njoj sve dok mi nije ispao sam. Za njim je krenula napolje i moja sprema. Rekla mi je da je ovo početak našeg zajedničkog odmora. Tako je i bilo.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija