Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NA MATURALNOJ ZABAVI SA RAZREDNICOM

Ja sam Toni, maturant ekonomske škole. Kako sam pao godinu bio sam najstariji u svome razredu. Kako se bavim break danceom bio sam dobrog izgleda i ljepo građen. Mogao sam imati bilo koju djevojku u školi, ali moja žudnja bila je za profesoricom računarstva i statistike koja je ujedno bila i moja razrednica. Imala je trideset dvije godine, iako je bila samohrana majka izgledala je jebozovno. Visoka, uvjek je bila sređena od glave do pete, sise dobra trojka, utegnutog struka, malo širih bokova i savršene guzice. Bila je san svih muških u školi i svi smo drkali na nju pa tako i ja. Kako se bližio kraj godine imali smo pripremu za maturalnu zabavu. Zabava se održavala točno za moj 18 rođendan, iako sam imao pratilju rekao sam sebi da ću probati smuvati moju razrednicu kao poklon sebi za rođendan.. .
Došao je i taj dan, svi smo se pojavili u hotelu gdje je bila zabava. Nakon uvodnih slikanja i ostalih pizdarija sa roditeljima vrjeme je bilo za plesanje. Plesao sam sa svojom pratiljom, ali stalno sam kraičkom oka gledao moju profu. Uvjek je bila u nekom društvu profesora koji su je neprestano muvali. Skupio sam hrabrost i krenuo je pitati za ples. Kad sam stigao do nje, bila je okružena dvojicom profesora koji su joj davali komplimente, sudeći po izgledu bilo je i jasno, bila je u sexi haljini do malo iznad koljena, pristajala je kao salivena ističući njeno tjelo koje je izgledalo zanosno. Prišao sam joj i zamolio je za ples, na moje iznenađenje pristala je bez oklkevanja. Kada smo krenuli prema plesnom podiju, profesori koji su bili kraj nje gledali su me prekorno, srećom nijedan od njih nije mi predavao tako da nisam imao straha od maltretiranja na satovima. Došli smo na podij i band je počeo svirati nekakvu r'n'r stvar. Kako sam bio plesač ja sam vodio, fino sam je vrtio, a ona me je pratila. Bila je oduševljena mojim plesom. Zatim je počeo nekakav sentiš, pogledali smo se i prišli jedno drugom, malo sam je više približio sebi te smo se počeli gibati u ritmu glazbe. Odjednom mi se počela zahvaljivati kako sam je spasio od onih dosadnih profesora, ja sam se nasmijao i rekao joj, pa nije ni čudno profesorice kada izgledate predivno i zavodljivo, ali ne brinite nisam naporan. Primjetio sam kako se nasmješila malo pocrvenivši u licu. Od njenog izgleda i njene blizine kurac mi je bio vec jako napet. Nisam imao nešto veliko već jedan solidan komad od 17cm, ali sa malo većim obujmom i velikim glavićem. Kako smo plesali nisam baš htio da primjeti moju erekciju, ali ipak nekoliko puta sam je i dotaknuo, vjerujem da ga je osjetila, ali nije ništa reagirala. Otplesali smo još par plesova i krenuli svako svom društvu.. .
Zabava je završila, te je većina nas otišla na after. Počeo sm nagovarati profesoricu da izađe s nama van, nije joj trebalo puno za nagovor, rekla mi je kako ipak netko od profesora mora nadgledati da sve prođe u redu i pritom se nasmiješila. U klubu luda atmosvera, pleše se, cuga, svi uživaju, a ja plešem cjelo vrijeme sa profesoricom, kažem joj kako večeras punim 18 i da je želim nečime počastiti. Jednu deuce votku rekla je, na šanku sam nam naručio, ali za nju sam naručio duplu votku. Nazdravili smo čestitala mi i poljubila u obraz. Malo po malo uz razgovor opustili smo se, naručio sam još jednu turu, kako nije dugo bila vani alkohol je počeo djelovat. Otvarala mi se sve više, pričala je kako je ostala trudna dok je bila na faxu, kako ju je tadašnji dečko napustio kad je saznao da je trudna. Saslušao sam njene probleme, u jednom trenutku je zaplakala, zagrlio sam je, svoju glavu je položila na moje rame, gladio sam joj kosu i šaputao na uho kako će sve biti dobro i kako joj ja to ne bi napravio već bi je oženio jer je stvarno ljepa i sexy. Podigla je glavu pogledala u oči, o baš si sladak rekla je. Trenutak poslje dodirnuli smo se dlanovima, gledali smo se dok su naši prsti milovali ruke. Znaš dat ću ti poklon za rođendan, prišla mi te mi je rekla želim se poševiti, uhvatila me za ruku, krenuli smo prema izlazu te išli prema jednom parku nedaleko od kluba.. .
Stigli smo do parka, prislonila me je leđima o drvo i počeli smo da se ljubimo, spustio sam ruke na njenu guzu i počeo lagano da joj je mjesim i stišćem svojim šakama, a ona je otkopčavala moju košulju dok su nam se jezici ispreplitali. Počela se poljupcima da se spušta po mome vratu, prelazi na moja prsa ližući mi i sišući malo jednu malo drugu bradavicu. Stavio sam svoje ruke iz leđa i uživao u njenim pokretima jezikom. Kako se jezikom i poljupcima spuštala preko moga trbuha, a rukama otkopčavali hlače počeo sam osjećati žmarce u svom trbuhu i sve veću napaljenost, u gaćama moj kurac je već odavno bio krut. Osjetio sam lagani vjetrić na mome kurcu kojeg je profa izvukla iz mojih hlača, a zatim je svojom rukom uhvatila kurac, laganim pokretima počela je da ga drka, pogledala me u oči rekavši mi da imam dobar i ljep kurac, jezikom je kružila po mome glaviću te svako malo svojim usnama ga usisavati, a onda spektakl, progutala ga je cjelog i počela pušiti, jednom rukom milovala mi je jaja dok je drugom rukom drkala, a svojim jezikom i ustima znalački obrađivala moj kurac. Zatvorio sam oči, počeo sam uzdisati i
uživati u njenom pušenju. Nakon nekoliko minuta pušenja ponovno se ustala, nastavili smo da se ljubimo, zavukao sam ruku ispod njene suknje i prstima prešao preko njene pičke, njene gaćice bile su skroz mokre, smaknuo sam joj gaćice i svoja dva prsta gurnuo u njenu pičku, ljubili smo se i drkali jedno drugom, oboje smo mumljali pnih ustiju naših jezika.. .
Zatim se naguzila, rukama se uhvaila za deblo, podigao sam joj haljinu preko guze, spustio sam se i počeo ljubiti njene guzove, uhvatio sam rubove njenih tangica i povukao ih prema dole. Predamnom se pojavila njena prekrasna pička, raširio sam joj guzove i jezikom počeo lizati njenu pičku punu sokova. Jezikom sam počeo da ližem njene usmine, kliroris, gurao sam jezik što sam dublje mogao u njenu pičku, počela je cviliti mmm aha aha, ahhh liži me ah, lizao sam je kao da sutra ne postoji. Jezikom sam krenuo od njenog klitorisa ližući je sve do njenog šupka, jezikom sam lickao njen šupčić, a svoje prste gurnuo u njenu pičku, a palcem sam pritiskao njen klitoris, čulo se samo šljapkanje i njeni uzdasi. Počela je biti sve glasnija, počela je izvijati svoje tjelo, osjetio sam kako mi svojom pičkom steže moje prste, bila je pred svršavanjem, brzo sam se ustao i svoj kurac naglo zabio u njenu pičku, bila je dosta uska tako da je vrisnula kada sam se zabio u nju, nakon par mojih uboda počela je svršavati, ja nisam prestajao da je guzim, uhvatio sam je za bokove i ubrzao tempo navlačeći je na svoj kurac. Kako si dobra, imaš tako dobru pičku, ah ah dahtao sam dok sam je jebao i govorio joj prostote. Da ah ah tooo aha to razvali me, jebi me kao zadnju kuju ahhh ahh, govorla je jecajući, ja sam je pumpao kao konj, a iz njene pičke sokovi su se cjedili niz moja jaja i butine, ponovno je svršila tresući se. Dok je svršavala laganim tempom sam izlazio i ulazio u njenu pičku. Zatim se je naslonila leđima na deblo, podgla je jednu nogu do iznad kuka, jednom rukom sam joj držao nogu dok je ona namještala moj kurac na svoju pičku i sama se počela nabijati, ruke je ovila oko moga vrata, slobodnom rukom mjesio sam joj sise i laganom poktetim kukova uživao u njenoj pički. Neprestano je tražila moje usne, podigao sam joj i drugu nogu, držeći se za moj vrat počela jahati na mome kurcu. Malo mi je postalo neudobno pa sam je spustio sa sebe i legao na pod, opkoračila me i nabila se na moj kurac te me počela jahati kao luda. Njene sise poskakivale su od njenog nabijanja na mom kurcu, primio sam ih i počeo mjrsiti. Opet sam osjetio kako njene stjenke pičke stežu moj kurac da bi od jednom kriknula i svršila po treći put. Tresla se od orgazma i legla preko mene neprestano ljubeći me. Rekao sam joj da mi netreba puno, ustali smo sa poda, a ona je kleknula i počela mi drkati i pušiti. Otvorila je svoja usta plazeći jezik i žestoko mi ga drkala. Nakon nekoliko minuta počeo sam se napinjati i počeo svršavari u njena usta. Gutala je moju spermu čisteći svaku kap sa moga kurca. Spremili smo se i sredili zapalili cigaretu polako dolazeći sebi. Rekla mi je kako se dugo nije jebala i da joj je ovo bilo potrebno. Samo sam joj odgovorio da ako želi da ja mogu još. Rekla je idemo k meni, kada smo došli u stan nastavili smo gdje smo stali, još smo se jednom izjebali ispod tuša i legli, sve dok me ujutro nije probudilo savršeno pušenje. Bio je to najbolji poklon za rođendan.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija