Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Na moru (Na putu za more 2deo)

To jutro kada smo stigli, razmenili smo brojeve i uputili se svako svom apartmanu, uz dogovor da se odmah posle čujemo i dogovorimo sledeće viđenje. Ja sam imao sobu u blizini jednog dela obale u kući nekih matoraca. Došso pozdravio se sa njima, lagano tuširanje, i onda sam se bacio na krevet, ipak posle burne noći trebalo mi je malo odmora. Međutim čim sam legao zazvonio mi je telefon, i stigla poruka od Suzane hejj ajd do mene vrela sam, i slika ribice, pomislih u sebi ali je ova željna, samo joj je kita u mislima. Napisao sam ajd ti kod mene, ja sam blizu obale, prošetaj do mene pa ćemo malo na plažu. Nakon sam 20 minuta, neko je zazvonio, otvorio sam to je ona bila, gledao sam začuđeno pa otkud ti, kako si me već našla. Ma snalažljiva sam ja, odgovorila je, skočila na mene i počela ljubiti.

Uhvatio sam je i pritvorio vrata, uzvratio poljubac i mislio u sebi, e saću te izjebati kurvo, neće ti kita 20 dana pasti na pamet. Ščepao sam je i pojurio prema krevetu. na sebi je imala samo sorc a gore kupaći. Bacio sam je na krevet skinuo sve sa nje i lagano od prstiju nogu počeo lizati. Išao sam lagano sve prema gore, lagano sam joj oblizivao butine sa unutrašnje strane i približavao se ribici. Već je bila napaljena, i puna sokova. Počeo sam je sočno upijati ustima i jebati jezikom, videlo se da je mlada bila je svetlo roze boje, ali i veoma razvaljena, razmišljao sam u sebi koliko ih je već bilo ovde. No međutim nastavio sam da je lizem, i zadovoljavam, uvrtala se na krevetu ispred mene i počela svršavati. Nabijala mi je glavu u ribicu, a ja sam je počeo naizmenično jebati, prstima i gura jedna, pa dva pa tri, stresala se od orgazama, bila je ludo napaljena. Nakon dobrih 20 minnutaa, ustao sam skinuo se, i bacio na krevet do nje. Prišla mi je lagano i uzela sisati usta. Malo po malo dizao se i rastao u njenim ustima. Pušila ga je fenomenalno kao prava profesionalka, nadrkavala ga je čas sporo, čas brzo menjajući tempo, i oblizivajući ga. Onda ga je počela gutatii do kraja, i pored moji dobrih 19 cm uspevala ga je progutati skoro do jaja. Bio sam u čudu da klinka od 18 je tako iskusna jebačica, dovodila me je do ludila i ubrzo sam joj se isvršavao usta. Svaku kap je sakupila i progutala i nastavila da ja liže i drka, nije mu dala minutu odmora. Videlo se da mnogo uživa u oralu, i nakon 10 minuta opet je bio dignut i tvrd kao kamen. opkoračila me i lagano počela nabijati na njega. Ubrzo me sela skroz do jaja, uz blage bolove i počela hvatati ritam, sve brze i brze.

Skakala je ludo, imao sam osećaj da će mi kitu slomiti, skakala je po njoj kao da je poslednji sex u životu. Obgrlio sam je i nageo na sebe, i preuzeo incijativu, i nastavio puniti, tu je nastala eksplozija, punio ssam je iz sve snage i nabijao skoro do krja, klinka je bila u takvom kondiciji, i razjebana, da nisam mogao verovati. Uzdisala je i vrištala, a kroz sobu je odjekivalo pljeskanje mojih butine od njene guzove bilo je neverovatno, jebao sam je iz sve snage, kidao je od kurca, ali mala je neverovatno podnosila moje ubode. Okrenuo sam je na leđa i raširio noge, i počeo nabijati, u tom položaju bila je skroz otvorena i nabijao sam se skroz do jaja, vrištala je, a ja sam jebao ko lud. hteo sam kurvicu naučiti pameti, tucao sam je iz sve snage nekih 10 minuta, kad je ona rekla završavaj razvallio si me, stomak me boli, usporavaj tempo boli mee. Lagano sam usporavao, međutim što je tražila to je i dobila, i ubrzo nakon toga sam ga izvadio i svršio po stomaku. Izdahnula je i nakon silovitog sexa došla do vazduha, i reklaa pa poderao si me, sve do materice zivotinjo hhaha, hajdemo malo da se kupamo da ohladim ribicu spalio si je. Obukli smo se i krenuli prema plaži, a nakon kupanja, ponovo nastavili kod mene.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija