Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Na moru (Na putu za more 3deo)

Posle žestoke jebačine kada sam pokidao Suzanu, malo smo ležali kod mene, ona se žalila kako je sve boli, kako sam je pokidao kao kuju, ali da je srećna jer obožava kitu i ne moze bez nje. Nakon pola sata spremili smo se i krenuli na plažu. Ubrzo smo stigli i krenuli sa kupanjem, bilo je stvarno full vreme i puno ljudi. Kupali smo se i posle 2-3 sata smo ponovo počeli maziti u plićaku. Osetio sam da ga ponovo traži, to je već treći put od noćas, mala je stvarno bila nezasita. Ispod vode mi je počela skidati šorc, i zavlačiti ruku u bokserice i drkati penis. Bila ga je neverovatno željna, ubrzo mi se počeo dizati, govorio sam joj da prestane, neću moći izaći iz vode, ali nije me slušala, navlačila ga je konstantno.. Zašli smo u dublju vodu i ona mi je okrenula leđa i počela nabijati guzu na njega.

Izvdila ga je iz bokserica i počela nameštatina ulaz svoje ribice. Iako sam hteo to opet, zbog velikog broja ljudi nisam mogao, morao sam prekinuti tu igru, vratio u bokserice sačekao par minuta da malo spadne. Onda sam je uzeo za ruku i poveo iz vode, pitala je gde ćemo, idemo da ti razvalim pičku ali do kraja ovaj put, kučko nenormalna. Smejala se i krenula za mnom. Za tili čas smo bili ispred kuće u kojoj sam imao sobu, uleteli u sobu i završili na krevetu. Žestoko sam počupao ono malo kupaćeg što je bilo na njoj i nabio joj kitu u usta. Nisam joj dao da dođe do vazduha, jebavao sam je usta, gušila se. Svom silinom sam se nabijao, i govorio je li ti dosta kurvetino, i opalio dva šamara, pa ponovio pitanje, okretala je glavu pokazivajući da nije. Izvadio sam ga iz usta i šamarao po licu, oblizivala ga jee sa velikom slašću. Okrenuo sam je u dogy, i počeo skiza jebati. Odmah sam počeo žestoke jebati, počeo vućii za kosu i žestoko navlačiti, otimala se i branila, pljesnuo sam je po dupetu par puta i jako stisnuo za struk i počeo tucati. Sve je pljeskalo, udari mojih butina od njene guzove, nabijao sam ga do jaja, koja se pljeskala od pičkicu. Svršavala je u talasima i tresla se o zestokog punjenja. Izvukao sam ga i prineo guzi, malo ovlažio jezikom čmar i uvukao, lagano, izvukao pa onda žestoko nabio, jauknula je uz reči, nemoj boli me tako, opet samo je pljesnuo po dupetu par puta, povukao jako kosu i uhvatio žestok ritam, parao sam joj dupe, vrištala je, polakoo bolii nemoj nemoj, nisam slušao zakucavao sam je, znao sam da i pored bola, kurvetina mala to voli, gurao sam i gurao, dok nisam osetio da svršavam, još ubrzao ritam i istresao se duboko u njenoj guzi.

Dahtala je, jaoo životinjo kako je ovo dobro bilo, jojj razvalio si me. Legli smo zajedno, oboje izmrcvareni, tek je bilo prošlo 14:00časova a to je od noćas bio treći žestok sex, bio sam totalno iscrpljen, a kervetina je ležala sa raširenim nogama po kojim se iz dupeta cedila sperma, smejala i pričala, nisam ni mogla sanjati da će mi ovako početi letoanje, prezadovoljna sam, životinjo moja, ajmo jesti pa ponovoo. Nisam mogao verovati, da klinka od 18 godina je ovolika droljetina, teška nifomanka, ustali smo otišli zajedno istuširati, opet se sagela tokom tuširanja da ga puši, lizala ga je i dudlala, ali sam ja bukvalno bio isušen u tom momentu, trkala ga je dobrih 20 minuta i na kraju sam jos svršio u usta, ni blizu nije bilo današnjim količinama, ali kurvica je bila sretna. Onda sam se spremio i otišli smo do nje, da se i ona obuče. Posle toga smo otišli na večeru a posle toga na spavanje kod nje, na još dva zestoka sexa, za to veče. Mala me je bukvalno izmorila do kraja, u tim danima letovanja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija