Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NA NUDISTIČKOJ PLAŽI (JA NA MASAŽI)

Nakon što mi je Vesna ispričala svoj događaj u sauni te nakon što smo se fantastično poseksali red je bio da ja ispričam svoj događaj. Kada sam te ostavio u sauni s njima dvojicom malo sam vas pokušao gledati, ali zbog stakla se ništa nije moglo vidjeti tako da sam otišao na masažu koju smo imali zakazanu. Pokucao sam na vrata na kojima je pisalo soba za masažu, ostao sam ugodno iznenađena kada mi je vrata otvorila crnkinja. Jebao si crnkinju prekinula me Vesna, naravno rekao sam pa nastavio pričati događaj.

Uglavnom pozvala me je unutra pružila mi je ruku pa se predstavila, zove se Naomi. Pitala me za moje ime i prezime kada sam joj rekao pogledala je u knjigu rezervacija i kraj moga imena i prezimena vidjela je i tvoje. Pitala me je jesi li mi ti supruga, da odgovorio sam joj, znači ona je poslije vas rekla je, ja sam joj rekao kako ti vjerojatno nećeš doći te sam je pitao mogu li ja uzeti tvoj termin, naravno odgovorila je stoga imate čitav sat. Zatim mi je rekla da legnem na stol, kada sam legao pitao sam je je li ručnik neophodan odgovorila mi je da nije pa sam ga maknuo i bacio na pod.

Započela je s masažom nauljila je moja leđa i svoje dlanove pa počela da me masira od vrata na niže. Započeo sam razgovor pitajući je od kuda je, rekla je da je iz Nigerije ja sam joj rekao kako sam iz Hrvatske, rekla je kako zna za Hrvatsku, najviše zbog nogometne reprezentacije pretpostavljam pitao sam je, naravno i preko nogometa, ali da je za Hrvatsku znala i mimo nogometa rekla je. Pitao sam ju koliko dugo radi tu, rekla mi je da tu radi već dvije godine. Njeno masiranje baš me je počelo opuštati pa sam joj rekao kako super masira kako mi je iznimno ugodno, hvala vam rekla odgovorila mi je, pitao sam je možemo li na ti, ako nije problem, naravno nije nikakav problem odgovorila je.

Počeo sam tiho stenjati pa mi se obratila govoreći mi kako ja sada više uživam nego ti, nisam baš siguran u to odgovorio sam joj, kako to pitala me je, rekao sam joj kako sam te ostavio samu u sauni s dva mlada momka, mora da joj potpuno vjeruješ pitala me je. Počeo sam joj objašnjavati razlog i moje namjere te kako se nadam da će se nešto dogoditi iz toga te kako ćeš mi ti kasnije sve to ispričati u detalje ako se dogodi. Tu je nastao tajac, a ona je nastavila s masažom s leđa je prešla na guzu te mi je malo masirala guzove zatim noge jednu pa drugu sve do tabana pa se opet vraćala uz noge s unutarnje strane listova i bedra pa preko guze opet cijela leđa pa vrat pa ruke.

Duboko sam disao, šutjeli smo, a ona je radila svoj posao, osjetio sam kako mi se kurac diže što od njenog masiranja što od mog razmišljanja što ti radiš u sauni s onom dvojicom i kako te upravo karaju. Bilo mi je neugodno tako ležati na ukrućenom kurcu da sam jedva čekao da se okrenem, nakon pola sata kada je završila sa stražnjim dijelom tijela rekla mi je da se okrenem. Kada sam se okrenuo kurac mi je skočio kao praćka bio je dignut i čvrst, ups rekla je ostajući iznenađena mojim dignutim kurcem, počeo sam se izvinjavati rekavši joj kako me je uzbudilo to što sam počeo razmišljati i zamišljati te s onom dvojicom u sauni i uz njeno masiranje malo sam se uzbudio.

Nije ništa rekla već je profesionalno nastavila s masiranjem vjerojatno nisam prvi s kime je to doživjela mislio sam si. Nastavila je s masiranjem krenula je od tabana pa onda listove jedne pa druge noge pa nastavila po butinama, osjetio sam njene ruke kako mi masiraju oko kurca, ali nije mi ga dodirivala iako sam osjetio kako mi pulsira samo je nastavila masirati me po trbuhu pa počela lagano da me masira po prsima zatim jednu pa drugu ruku. Kurac mi je pucao od čvrstoće i neprestano mi pulsirao da sam imao osjećaj kako će mi se razletjeti.

Počela je opet da masira prsa spuštajući se trbuhom prema kurcu, pokreti su sad bili puno nježniji u sebi sam molio da mi počne masirati i kurac. Vidio sam kako je ponovno nauljila dlanove i na moje iznenađenje i veliko zadovoljstvo položila na kurac. Počela ga je maziti prstima i tako mi ga dirati jedno vrijeme, zatim je drugom rukom počela lagano da mi masira jaja, a drugom lagano drka kurac. Onda je spojila ruke s vrhom prstiju oko njega pa mi ga tako drkala jedno vrijeme pa opet jednom rukom ga drkala drugom je opet milovala jaja, pa ga je primila s obje šake drkala ga pa ga milovala pa opet drkala mijenjajući razne načine svojim rukama, kakvo je to bilo ludilo dok mi je to radila stenjao sam i uzdisao te sam bio pred svršavanje.

Ona je to osjetila pa mi je prestala drkati, čekao sam što će biti dalje podigao sam glavu i vidio kako se je počela skidati. Izgleda fenomenalno s onim pletenicama vezanim u rep ima predivne i velike čvrste sise tu su negdje kao i tvoje te onako uski struk velika prćasta guza pičkica božanstvena bez dlačica onako tamna n kojoj se ističu roza usmine ma ono vrh. Zatim je opet prišla stolu te ga opet primila u ruku počela je lagano da ga drka, glavićem je počela trljati po onim crnim aureolama i crnim čvrstim bradavicama koje sam lijepo osjetio na glaviću.

Zatim mi ga je opet počela drkati jednom rukom zatim i drugom pa ga počela drkati uvijajući dlanovima u suprotnim smjerovima nježno mi ga stiskala, milovala, lupkala prstima. Zatim ga je stavila među svoje sise i njima mi počela drkati kurac, onako nauljen samo je klizio među njenim sisama, drkala mi ga je čas brzo čas polako svojim sisama nisam mogao više izdržati te sam počeo svršavati između i po njenim sisama. Skupila je usnama spermu s glavića i zatim njime razmazivala spermu svuda po svojim sisama i bradavicama.

Cijelo to vrijeme neprestano mi ga je drkala održavajući ga krutim, zatim je počela da mi liše i usnama siše glavić gledajući me ravno u oči, počela je da ga oblizuje cijelog pa se jezikom igrala ližući mi jaja dok mi je drkala te se opet vraćala na glavić, zatim ga je počela pušiti pušila mi ga je samo usnama i ustima gutajući ga do samih jaja. zatim je opet nauljila dlanove nastavljajući mi ga drkati i milovati. Onda se popela na masažni stol prekoračila me te svojom pičkicom došla do kurca pa se počela pomicati i drkati mi kurac pičkicom između usmina trljajući se cijelom dužinom moga kurca milujući me po prsima.

Zatim se okrenula svojom prćastom crnom guzom te mi ponovno počela drkati i pušiti, ja sam zavukao ruku između njenih nogu pa joj počeo masirati pičkicu klizio sam srednjim prstom između njenih crnih usmina i draškao joj klitoris. Malo po malo počeo sam gurati jedan zatim drugi prst bila je toliko vlažna i masna od ulja da su moji prsti glatko i lagano klizili u njenoj pičkici. Gurao sam joj lagano prste i palcem trljao klitoris, zatim me je prekoračila namještajući se u 69 te mi se pičkicom spustila na jezik.

Ono što sam kao mlad maštao da imam sex s crnkinjom počeo mi se ostvarivati te sam zagnjurio licem i počeo da joj ližem pičkicu i klitoris kojeg sam i sisao. Oralno smo se tako zadovoljavali jedno deset minuta, zatim se pridigla i tako leđima okrenuta meni približila se kurcu. Raširila je guzove te njima obujmila kurac te počela da se diže i spušta trljajući kurac među guzovima. Ljubavi da si samo mogla vidjeti taj prizor kurac mi je doslovno bio stisnut njenim guzovima. nakon nekoliko minuta se pridigla držeći mi kurac namjestila se pičkom iznad njega te se spustila po njemu.

Počela je da me jaše, jahala je mijenjajući tempo čas se lagano dizala i spuštala čase nasađivala na njega kao da sutra ne postoji počeo sam da joj mijesim guzove te joj palcem počeo širiti šupčić gurajući ga cijelog. Bližila se orgazmu pa se počela baš žestoko nabijati na kurac. kada je vršila samo se zaokrenula na kurcu te nastavila jahati sad to radeći polako, primio sam u ruke one predivne sise i počeo ih mijesiti spustila se na mene pa smo se počeli ljubiti i sisati jezike jedno drugom.

Cijelo vrijeme me je jahala samo dok je bila na meni nabijala se na kurac samo tvirkajući svojom guzom. Bili smo toliko nauljeni da smo doslovno klizili jedno po drugom kao i moja dva prsta kojima sam je počeo jebati u guzu. Mora da joj je to bio okidač to kada sam je počeo jebati prstima u guzu jer je opet doživjela veliki orgazam i bio sam uvjeren da obožava anal. Želio sam ispitati tu teoriju pa smo promijenili pozu, uzeo sam je s guza te je jedno vrijeme jebao u pičku, a zatim sam prešao na njenu guzu.

Namjestio sam se iznad nje i glavić stavio na njen šupčić koji je samo kliznuo, a odmah zatim i cijeli kurac samo je uletio u njen šupčić, od silnog ulja kojeg je bilo svuda po našim tijelima njena guza progutala je kurac doslovno kao crna rupa u svemiru. Baš sam počeo žestoko da je rasturam u guzu stenjala je i dahtala, a bogami i ja, da, da, da, svršit ću i kada je počela ponovno da svršava ja sam samo nastavio da je jebem u guzu bez stajanja. Rasturao sam je dobrih desetak petnaest minuta i u potpunosti iskoristio tvoj termin masaže.

Počeo sam osjećati da ću brzo svršiti pa sam je pitao gdje želi da joj svršim, svrši gdje hoćeš samo je rekla, kako sam je jebao u guzu tu sam i odlučio da joj svršim. Nabio sam se još nekoliko puta i počeo svršavati u njenu guzu kada je i ona osjetila kako je punim počela je svršavati i ona. Kada smo se smirili otišli smo zajedno pod tuš tamo smo se još malo mazili. Nakon što smo se obrisali ona se je obukla, a ja sam omotao ručnik, zahvalio sam joj se na vrhunskoj masaži i još boljem sexu.

Rekla je da je uživala i ona rekavši mi kako još nikad nije imala sex s mušterijom, kako to pitao sam ju, pa ne znam dopao si mi se kao i ono što si mi rekao na početku rekla je. Na kraju prije nego sam napustio prostoriju pitao sam ju bi li te htjela upoznati onako sramežljivo klimnula je glavom, odlično rekao sam pa je pozvao večeras i dao joj naš broj sobe. I to bi bilo to rekao sam Vesni, a ona je meni samo rekla super i ja sam pozvala večeras Jamesa i Daniela. NASTAVIT ĆE SE.. .

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2592

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija