Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Na odmoru

Posle dvadeset godina braka moja supruga i ja smo se uputili na odmor bez djece. Izabrali smo Rovinj kao destinaciju. Razlog za to je što smo željeli mir, uživanje i puno seksa.

Inače, moja supruga Maja je brineta četrdeset pet godina, veoma zgodna žena. Ne hvalim se, ali šta reći za ženu sa dvoje djece koja je visoka stosedamdeset i pet cm, a ima pedesetpet kg. Uskog struka, dugih nogu i manjih grudi, prava manekenka.

Što se tiče samog seksa, naš je još uvijek čest i kvalitetan. Oboje dajemo sebe do kraja radi zadovoljstva onog drugog.

Stigli smo u hotel i smjestili se u apartman na sedmom katu.

Apartman je bio prostran sa velikim kupatilom u kojem je bio jaccuzi. Krevet ogroman a terasa zaklonjena sa svih strana.

Istuširali smo se i nakon toga krenuli u šetnju.

Maja je obukla bijelu košulju ispod koje se nazirao čipkasti brushalter. Obukla je jednu od kraćih suknjica. Svjesna svog izgleda obula je sandale sa visokom štiklom. Šetali smo mirnim ulicama do večeri. Na povratku prema hotelu predložila je da svratimo u kafe. Seli smo u separe i naručili kafice. Dok smo pijuckali, stavio sam ruku na njeno koljeno. Kako smo sjedili u polumraku počeo sam maziti Majicu nogu sa unutrašnje strane butine, od koljena naviše. Lagano sam se primicao ka gore. Iznenadio sam se kad sam primjetio da Maja ne nosi gaćice. Zavukao sam prst u mačkicu koja je već bila mokra. Maja ja samo još više raširila noge i šapnula mi da se napalila. Platio sam račun i otišli smo do hotela. Čim smo ušli u lift počeli smo se ljubiti. Ja sam joj podigao suknju i mazio joj mačkicu. Ušli smo u apartman i pokidali sve sa sebe. Maja je legla i raširila noge. Ljubio sam je prvo po vratu a onda po grudima. Njene bradavice su se ukrutile i pri svakom dodiru se trčala kao da svršava.

Počeo sam je lizati po mačkici i klitorisu, zato što ona obožava da je oralno zadovoljim. Dok sam je lizao, stavio sam joj jedan, A onda i drugi prst. Stimulirao sam joj g tačku, a ona se uvijala i uzdisala sve brže. Stavio sam joj macana i počeo da je obrađujem. Vrištala je od zadovoljstva. Noge sam joj držao rukama dok sam je rasturao. Ubrzo je svršila a i ja.

Otišao sam u kupatilo i sjeo u jaccuzi. Opustio sam se i zaspao. U jednom trenutku pojavila se Maja i počela da mi mazi kurac. Ponovo se uspravio. Ona je htjela da mi vrati uslugu. Iznenada mi je palo napamet da je odavno nisam imao s guza.

Rekao sam joj da hoću da ustanem. Izašao sam, A ona se oslonila na jaccuzi. Prišao sam sa leđa i u posljednjem trenutku odlučio da joj ga ubacim u guzu. Samo je malo zasmejava, ali je počela da miješa da se macan lagano probijao. Kako joj je guza uska brzo sam svršio.

Zajedno smo se istuširali i otišli u krevet goli. Zaspali smo odmah. Ujutro sam se probudio i Maje nije bilo u krevetu. Čula se iz kupatila. Provirio sam i vidio ju u jaccuziju. Zatvorenih očiju ja lagano stenjala. Prišao sam polako i vidio da masturbira. U mačkicu je stavljala stakleni dildo. Ušao sam u jaccuzi. Otvorila ja oči, samo nastavi sam joj rekao. Taj prizor je izazvao reakciju mog macana. Onako dignuto približio sam njenim ustima. Zgrabila ga je halapljivo i sisala kao nikad sve dok joj nisam svršio u usta.

Kad je došla sebi, pitao sam je otkud odjednom samozadovoljavanje, samo je odgovorila da nije odjednom već da to radi svaki put kad nisam kod kuće i nasmješila se.

Rekla je da joj nije dosta i nastavila sa dildom u mačkici. Podigao sam je i odnio na krevet. Pružio sam joj oralno zadovoljstvo. Ovaj put uz pomoć dilda. Kao nikad do sada Maja je vrištala. Ja sam obrađivao klitoris A dildo u mačkici. Kako sam ubrzavao rad dilda ona je sve glasnije vrištala od sreće. Obilno je svršila.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija