Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Na osami pored mora

Volim zimi otići u mala mjesta na obali koja su izvan sezone gotovo prazna. Duge šetnje uz more i opuštanje koje puni baterije su nešto savršeno. Jedne godine sam tako šetao nekom osamom koja je izgledala kao da nitko tu nije kročio godinama. Za zimu je bilo prilično toplo, preko 20 stupnjeva. Na putu kojim sam krenuo odavno nije bilo uređene staze. Polako sam razmišljao da je vrijeme da se okrenem i krenem nazad. Taman sam došao do jednog rta iza kojeg se skrivala mala uvalica. Na plaži je ležala djevojka potpuno gola i činilo se da spava. Promatrao sam je neko vrijeme, nije se micala. Odlučio sam provjeriti da li je sve uredu. Prišao sam bliže, izgledala je tako lijepo i spokojno. Vidjelo se kako polako diše. Njena porculanska put naglašavala je njenu ljepotu. Crvena kosa je vijorila na vjetru dok su čvrste grudi stršale nabreklih bradavica koje je vjetar dražio.

Njena pička je imala tek mali uredan trokutić crvene boje. Dok sam je gledao kao hipnotiziran trgnula se. Krenuo sam se ispričavati na što je rekla da je sve ok. Pozvala me da sjednem kraj nje. Pričali smo dugo i naširoko o svemu. Ispalo je da kao i ja voli zabiti u kojima može uživati gola u dodiru vjetra na koži. Postajalo je kasno i pozvao sam je na večeru. Gledali smo film i zezali se do kasno. Pozvao sam je da prespava bez obaveza. Prignula se prema meni i poljubila me. Cijenim što si ljubazan prema meni ali večeras se želim fino pojebati. Nemam ništa protiv rekao sam s osmjehom. Položila je ruku na moje bedro i počela me ljubiti. Kurac je počeo rasti i ubrzo ga je osjetila pod rukom. Svukla je hlače brzo s mene. Zgrabila ga je u ruku i nadrkala nekoliko puta. Stavila ga je u usta i cuclala glavić.

Polizala ga je od jaja do vrha. Igrala se s jajima i onda ga primila skroz u grlo. Gledala me u oči zadovoljno jer je vidjela da me izluđuje. Nabijala ga je brutalno duboko u grlo. Spremao sam se svršiti kada je stala. Odmaknula se od mene i počela se skidati. Odjeća je brzo nestala s njenog tijela. Prišla mi je dok sam sjedio i prislonila pičku na usta. Dražio sam je jezikom, prvo polako pa sve brže dok nije počela uzdisati. Osjetio sam kako je sve vlažnija. Stisnula mi je glavu uz svoju pičku grčevito. Uskoro je počela svršavati. Nakon male zadrške odgurnula je moju glavu i primila me za kurac. Navukla ga je nekoliko puta i zatim zakoračila i sjela u moje krilo. Namjestila ga je na pičku i polako stavila u nju. Nakon par potisaka bio sam duboko u njoj. Grickao sam joj bradavice dok se nabijala na njega i izvijala prema nazad.

Bila je jako glasna ali nas ionako nitko nije mogao čuti. Rukama sam joj stiskao guzove dok se nabijala sve jače na moj kurac. Držala se grčevito za moj vrat kad je ponovo počela svršavati. Nastavljala me jahati dok nisam eksplodirao u njoj. Ustala je s mene a iz pičke je sve curilo. Dugo nisam ovako obilno svršio. Hajde rekla je, idemo pod tuš. Topla voda je curila po nama dok su se naša znojna tijela stisnula pod tušem. Ljubili smo se desetak minuta. Osjetila je da sam opet tvrd. Zar opet rekla je. Spustila se na koljena i strpala ga u grlo. Pušila je fantastično. Svakim ulaskom u njeno grlo bio sam korak bliže ekstazi. Nije odustajala dok nisam napunio njena usta do vrha. Ustala je i otvorila ih dok se sperma prelijevala iz njih. Oblizala se i progutala sve do zadnje kapi.

Zadovoljno se cerila jer je vidjela u mojim očima da me dovela do ludila. Isprala je usta i poljubila me. Izašli smo ispod tuša i otišli u krevet. Ležali smo zagrljeni i goli te smo tako i zaspali.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija