Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Na počitnicah

Po dvajsetih letih zakona sva z ženo odšla na počitnice brez otrok. Za destinacijo smo izbrali Rovinj. Razlog za to je, da smo želeli mir, uživanje in veliko seksa. Mimogrede, moja žena Maja je petinštirideset let rjavolaska, zelo čedna ženska. Ne hvalim se, ampak kaj pa ženska z dvema otrokoma, ki je visoka petinšestdeset centimetrov in tehta petinpetdeset kilogramov.

Ozek pas, dolge noge in manjše prsi, pravi model. Kar se tiče samega seksa, je naš še vedno običajen in kakovosten. Oba se damo do konca v zadovoljstvo drugega. Prispeli smo v hotel in se namestili v stanovanje v sedmem nadstropju. Stanovanje je bilo prostorno z veliko kopalnico z jacuzzijem.

Postelja je ogromna, terasa pa je pokrita z vseh strani. Tuširali smo se in se nato odpravili na sprehod. Maja je nosila belo srajco s čipkastim modrcem pod njo. Nosila je eno krajših kril. Zavedajoč se svojega videza je nosila sandale z visokimi petami. Do večera smo hodili po mirnih ulicah.

Na poti nazaj v hotel je predlagala, naj se ustavimo v kavarni. Sedeli smo v kabinah in naročali kavo. Ko smo srkali, sem ji položil roko na koleno. Ko smo sedeli v šibki svetlobi, sem začel božati nogavice majice z notranje strani stegna, od kolen navzgor. Počasi sem se pomaknil navzgor.

Presenečeno sem opazil, da Maja ni nosila spodnjic. S prstom sem zdrsnil v že mokrega mucka. Maja je samo še bolj razširila noge in mi zašepetala, da je pohotna. Plačal sem račun in odšli smo v hotel. Takoj, ko smo prišli v dvigalo, smo se začeli poljubljati.

Dvignil sem ji krilo in jo pobožal po mucki. Vstopili smo v stanovanje in vse strgali. Maja je legla in raztegnila noge. Najprej sem jo poljubil v vrat, nato pa v prsni koš. Bradavice so se ji otrdele in z vsakim dotikom je tekla, kot da bi končala. Začel sem ji lizati muco in klitoris, ker jo rada ustno zadovolji.

Ko sem jo lizal, sem dal en prst nanjo, nato pa še drugega. Spodbudil sem njeno g-točko, ona pa se je vse hitreje zvijala in vzdihovala. Dal sem ji muco in jo začel obdelovati. Od veselja je kričala. Z rokami sem jo držal za noge, ko sem jo raztrgal. Kmalu je prišla jaz in tudi jaz.

Odšel sem v kopalnico in sedel v jacuzziju. Sprostil sem se in zaspal. V nekem trenutku se je pojavila Maja in me začela božati po kurac. Spet se je vzravnal. Želela je vrniti uslugo. Nenadoma se mi je zgodilo, da mi že dolgo ni šlo. Rekel sem ji, da želim vstati.

Šel sem ven, ona pa se je naslonila na jacuzzi. Pristopil sem od zadaj in se v zadnjem hipu odločil, da si jo potisnem v rit. Samo malo jo je nasmejal, vendar se je začela mešati, da se je mačka rahlo prebila. Ker je njena rit tesna, sem hitro končal. Skupaj smo se stuširali in goli šli spat.

Takoj smo zaspali. Zjutraj sem se zbudil in Maja ni bila v postelji. Slišali so jo iz kopalnice. Pokukal sem vanjo in jo videl v jacuzziju. Z zaprtimi očmi sem rahlo zastokal. Počasi sem se približal in videl, kako masturbira. V mucka je dala stekleni dildo. Šel sem v jacuzzi.

Odprl sem oči, samo govoril sem ji. Ta prizor je izzval odziv mojega mucka. Prinesel sem jo tako blizu njenih ust. Pohlepno ga je prijela in sesala kot še nikoli, dokler ji nisem prišel v usta. Ko je prišla k sebi, sem jo vprašal, od kod je nenadoma dobila samozadovoljevanje, odgovorila mi je le, da ni kar naenkrat, ampak da je to storila vsakič, ko me ni doma in se je nasmehnila.

Rekla je, da nima dovolj in nadaljevala z dildo v svoji mucki. Pobral sem jo in jo odnesel v posteljo. Ustno sem jo razveselila. Tokrat s pomočjo dilda. Kot še nikoli prej je Maja kričala. Zdravil sem dildo klitorisa v mucki. Ko sem pospešil delo dilda, je od sreče kričala vse glasneje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija