Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Na raspustu kod tetle u Beču!!!

Prošlo ljeto sam proveo raspust kod svoje tetke Anke u Beču. Tetka je mnogo puta željela da dođem do nje i da provedem tamo raspust, jer je tetka preko ljeta skoro uvijek bila usamljena pošto je bila razvedene već pet godina. Imala je jednu ćerku koja je uvijek ljeti sa društvom negdje na putovanju. Moja tetka Anka je imala preko četrdeset godina ali je izgledala mnogo mlađe. Držala je do svog izgleda. Imala je jako velike sise i oblu guzu na koju moram priznati sam mnogo puta drkao svoj veliki i debeli kurac. Naročito bi drkao na njene slike sa mora u kupaćem kostimu, gdje sam mogao lijepo da vidim njene velike sise i guzu.

Došao je i trenutak da krenem do moje tetke. Roditelji su me sjeli na bus i zaputio sam se ka njoj. Čekala me je na stanici. Kada me je ugledala da izlazim potrčala je prema meni, a njene sise su poskakivale kao lude. Moj kurac se počeo buditi od tog prizora u gaćama. Nosila je neku ljetnu suknju na bretele ispod koje nije nosila brus i njene velike bradavice sus se jasno ocrtale ispod. Kada mi je prišla poljubila me je i jako stisnula da sam osjetio njene bradavice na mojim grudima a moram priznati da je sigurno i ona na svom stomaku osjetila moj veliki kurac. Ostali smo jedan trenutak tako zagrljeni da sam pomislio da ne želi da se rastavimo da ga još više želi osjetiti.

Sjeli smo u kola i krenuli ka kući. Bila je sama moja rodica ana je bila na putu sa svojim društvom. Svo vrijeme dok sam se vozio sa njom prosto sam buljio u njene velike sise. Došli smo u kuću koja je bila jako lijepa. Raskomotio sam se i pokazala mi je sobu gdje ću biti tokom mog boravka kod nje. Tetka je otisla da se presvuce i raskomoti i za nekih desetak minuta se vratila u kratkom šorcu iz koga je skoro virila njena pica i velika guza a gore je nosila majicu na bretele ispod koga nije bilo brusa. Sve mi je ukazivalo da moja tetka jako želi moj kurac u sebi. Moram priznati da me je to jako napalilo da se podigao moj kurac u trenerci i više ga nisam mogao kriti. Pričali smo cijeli dan dok nije pala noć i krenuli smo na spavanje.

Htio sam da se istuširam prije spavanja. Ušao sam unutra i počeo se tuširati, kada se pojavila ona kao da mi donese peškire. Moj kurac je biuo tvrd i nisam ga mogao prekriti rukama. Kada ga je ugledala ostala je ukopana kao da je začarana, nije skidala pogled sa njega. Poslije je polako prišla mi rekavši da sam jako porastao i postavo pravi muškarac. Lagano me je uhvatila za kurac i počela da ga drka a ujedno me gledala u oči. Ja sam zatvorio oči i počeo da uživam, dok mi je tetka Anka drkala moju debelu kurčinu. Uspio sam da izgovrim da želim da mi ga puši. Već sledeći trenutak sam osjetio njene usne na mom kurcu. Počela ga je pušiti kao luda. Uvlačaila ga je do pola us voja malena usta. Dok mi ga je pušila uhvatio sam je rukama za glavu i nabijao je na moju veliku kurčinu. Uživala je jajko dok ga je pušila.

Uhvatio sam je za ruku i podigao je. Rekla mi je da joj je ovo jako dugo trebalo, poslije moga tetka da se nije jebala i da joj jako treba dobar kurac. Upitao sam je da li želi da je tucam. Nije ništa odgovrila nego se odmah skinula i ispred mene su se pokazale njene velike sise i dlakava pica. Uzeo sam jednu sisu i stavio u usta i počeo da je ližem i cuclam. Poslije sam prešao na drugu. Dok sam joj lizao sise, prstima sam je mazio po klitorisu i već je bila jako vlažna, spremna za jebanje. Legao sam na pločice i rekoa joj da se nabija na njega. Oprokačila me je, Navlažila otvor njene pice sa pljuvačkom a onda se polako počela nabijati na njega. Bila je jako uska i jedva da je mogao ući do pola. Molila me je da je polako jebem jer imam jako veliki kurac. tako sam i uradio jebao sam je sporije. Dok se nebijala na kurac, igrao sam se sa njenim sisama. U tom trenutku je ona preuzela inicijativu i počela sam da se nabija malo jačim tempom.

Stenjala je jako glasno, govoreći da joj je ovo trebalo, da joj je super. To me je jako palilo pa sam malo jače je počeo jebati a ona da jače stenje i već je bila spremna za orgazam. Počela je da se trese sva i odjednom je ispustila vliki uzdah i svršila. Iz njuene pice je potekao potok sokova koji su vlažili moj debeli kurac. Ustala je sa mene i sda ona legla na pločice. Stavio sam njene noge na moja ramena i počeo ponovo da je jebem. Ovaj put sam se zabijao do maksimuma u nju. Osjećao sam kako širim njenu pičku dlakavu mojim velikim kurcem. Svaki put kada bi joj ga zabio dublje ona bi jače zastenjala. jebao sam je još sigurno nekih pet minuta.

Bio sam spreman da svršim. Rekao sam da ću svršiti a ona me zamolila da joj svršim po licu. Izvadio sam ga iz njene pice i postavio ga iznad njenog lica i počeo ga drkati. Već u sledećem trenutku počeo sam da špricam spemu svuda po njenom licu. Kada sam svršio oblizla ga je od sperme sa njega, poljubila me u glavić rekavši da je ovo nešto najbolje što joj se desilo u zadnjih par gopdina. Ležali smo zajedno na podu dobrih pet minuta gdje mi je rekla da mora ovo ostati naša tajna i da ne smem reći roditeljima da ćemo uživati idalje zajedno. Otišli smo zajedno pod tuš aonda zajedno u njen krevewt na spavanje. Bilo je to vrelo ljeto sa mojom tetkom Ankom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija