Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Na šefovom stolu.

Radio sam kao djelatnik na jednoj svjetski poznatoj benzinskoj pumi, bio sam zaposlen svega mjesec dana kada je uprava najavila da dolaze dvije cure jedna oženjena a jedna rastavljena.

Došao je i taj dan, stigle su nove djelatnice, jedna smeđa preslatka u licu a druga malo malo punija, onako taman da ne žulja, u licu preljepa a očiju zelenih i sjajnih kao zvijezde na nebu.

Nisam joj odmah zapamtio ime jer je nesvakidašnje za moj kraj, pa mi ga je ponovila još dva puta, gledajuči me ravno u oči sa smješkom na licu, uh sva je vražja pomislih.

Radili smo nekoliko tjedana razdvojeni dok nismo naučili kako raditi samostalno re se vidjeli samo na smjeni, a jedan dan ona je sa starijim kolegom zaružila od birtije do birtije i navratili su kod mene na pivu.

Malo sam s njima pio a malo radio, bilo je zimsko doba i oko 17 sati došla je stalna mušterija pumpe koja je sa kolegom ušla u priču a ja kao pravi domačin otišao u skladište po pivicu.

Krenuo sam iz skladišta i neznam iz kojeg razloga odložio pivu na policu, ona je uletila kroz vrata, doslovno skočila na mene, i gurnula mi jezik u grlo. Sav u čudu pitao sam je kaj ti je? Jesi pijana? Rekla je nisam nego si ti neodoljiv.

Odnio sam je dublje u skladište gdje me nabila na zid i ljubila, odlučio sam preuzeti stvar u svoje ruke i nabio sam sada ja nju na zid. Uzdahnula je i nastavila me ljubiti. Primio sam je za guzu veliku ali cvrstu ispod traperica,a ona je samo počela širiti noge. Stao sam i rekao da moramo ići, a ona se složila.

Dok je krenula prema van uhvatio sam je s leđa, stisnuo svoj ukručeni kurac uz njenu guzu a lijecu ruku gurnuo i uhvatio je za predivnu sisu, dok sam je desnom rukom čvrsto stiskao uz sebe. Počela je stenjat i bez opiranja govorila pusti moramo iči. Pustio sam je i nastavili smo druženje s kolegom i jedva čekali dan kada ćemo skupa raditi.

I eto dočekali smo i taj dan, smjena je počela u 15 sati, sa poljupcem daleko od kamera kada je otišla smjena i šef. Oboje smo se htjeli potrošiti ali kada i gdje. I eto nam prilike, vani je mrak, kupaca nema a bas je jedan kupac bio sumljiv, pa ajmo ga provjeriti na kamerama. Nisam stigao iza nje do ureda šefa kada mi je kurac več bio tvrd ko stijena, rekla je sjedi ti na stolicu ja neznam na te kompjutere pa budeš ti pogledao snimku, ja ču paziti da netko ne dođe. Ahaaa gledao sam snimku hehe...

Prvo sam je poljubio, na što me ona odgurnula i rekla poslije smjene me voziš doma. Ali tko bi to dočekao, sjeo sam na stolicu i krenuo pregledavat snimku, a ona je stajala kraj mene naslonjena na stol i nagužena, te se stalno prebacivala s noge na nogu. Kurac mi je več dovljao od uzbuđenja, pa sam joj rekao neka sjedne na moju nogu. Naravno kad je sjedala izmaknu sam nogu i sjela je sa svojom predivnom guzom direktno na moj kurac i jaja, i rekla vraže jedan nečemo sad. Ali uporno je vrtila i trljala guzu o krutu štangu.

Zagrlio sam je oko trbuha i nagnuo na sebe, rukom lagano otkopčao gumb na hlačama, i gurnuo ruku odmah u gačice, kad tamo potok, gačice su joj bile balave i mokre kao nikome do sad, a mačkica meka i vruča kao peč. Njen uzdah sve mi je govorio kada sam prste zabio u nju, skoro je svršila pa sam joj otkopčao hlače do kraja i izvadio svoj kurac, momentalno ga je utrpala u usta i počela cuclati i lizati kao luda, polako svršit ću, samo daj rekla je. I jesam napunio sam joj usta i sve je progutala. Okrenula mi je več na pola otkrivenu guzu i nagnula se na stol. Rekla je ja gledam snimku dalje a ti kako želiš. Uhhh teška odluka na meni.

Jedva sam joj skinuo hlače koliko ih je guza napela, kleknuo sam iza nje i počeo joj lizati sac sok koji se iscijedio po nogama, usnama i pičkici, nos sam joj skoro zabio u predivan šupčič dok sam je lizao pa sam osjetio da soka ima i tamo. Uhhh kada sam joj polizao šupak zastenjala je i rekla daj me tu na stolu odma. Kurac je polako ulazio kao da godinama nije imala nikoga u sebi, a prvi pravi udarac jajima osjetila je odmah, i rekla jaooo kako je dobar. Isprčila se i vrtila guzom a ja se nabijao ko lud u nju. Ruke sam gurnuo ispod majce skroz do sisa i stiskao ih sa svakim udarcem, a ona je stenjala i uzdisala kao da je koljem.

Svršili smo zajedno u istom ritmu i pokretu a ona je čak i ekran od kompjutera prevrnula od užitka, izvadio sam ga i gledao kako se iz nje cijedi moja sperma po podu,pa sam joj polizao šupak a onami je stalno namještala pičku, polizao sam je svu i opet ugurao kurac nakon kaj sam je ugrizao za guzu. Ali u tom trenu stigao je kupac pa smo se na brzinu obukli i istrcali zadihani i rumeni u licu iz ureda kao nitko neče skužiti što se dogodilo. Sjedio sam kraj nje dok je radila još sat vremena, a kurac nikako da se spusti,a ona je tome pripomogla jer svaki puta kad jikoga nije bilo dodirnula ga je i rekla predivni ste obadvojica.

Došao je kraj smijene i odvezao sam je doma, naravno putem se dogodila još jedna priča koja če biti napisana uskoro.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija