Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Na selu

Ocjena: 2.3

Bilo ne proljeće i ja sam sa starcima otišao na selo kod bake. Kad smo došli tamo lijepo smo se smjestili i krenuli s uobičajenim poslovima na selu. Košenje trave, kokoške, bašča... itd. Prva susjeda moje bake ima kćerku Natašu koja je bila malo punašnija ali imala je velike sise.

I tako dok smo radili ja sam iz dvorišta vidio Natašu. Znali smo se ali nikad nismo se previše družili jer nisam tako često dolazio na selo i nisam tamo noćio. No toga dana sam odlučio ostati prespavat. Završili smo sve poslove starci su krenili u grad a ja sam čekao da mi baka napravi nešto za jelo. Kad sam jeo legao sam malo na kauč kad u tom trenutku Nataša dođe na kavu jer ju je baka zvala. I tako sjednemo mi pričamo baka je nešto još bila u dvorištu a ja sam s Natašom ostao sam. Standardna priča Šta ima u gradu?Kako je tamo?I dok smo pričali Nataša mi predloži da kasnije dođem do nje malo jer su joj starci otišli negdje na put i tek se sutra navečer vraćaju. Naravno da sam prihvatio i ovako mi je bilo dosadno na selu. Nataša je otišla a ja sam još malo odmorio na kauču. Nakon dva sata odlučim ja krenuti do Nataše. Pokucam na vrata a ina samo vikne:"Slobodno!"Odmah sam ušao. Nikoga nije bilo u dnevnoj sobi kad je ona opet viknula:"U kupatilu sam"Brzo ću"Imaš pivo u frižideru pa se posluži". I tako uzmem ja pivo i sjednem. Kad izlazi Nataša u kućnom ogrtaču. Polako mi se kurac digao ali sam nekako skrivao da ga ne vidi.

Uzela je i ona pivo i sjela pored mene. Nakon samo par minuta uhvatila me za ruku i lagano ju stavila na svoje velike i sočne sise. "Jel ti se sviđaju?"upitala me. "Naravno da mi se sviđaju"rekao sam i počeo je ljubit po vratu i mjesiti joj sise s obe ruke. Kako sam je ljubio i mjesio sise tako je ona meni lagano počela drkati kurac. On je već bio tvrd i spreman za akciju. Lagano sam spustio jednu ruku među njenu picu koja je već bila mokra i spremna za kurac. Lagano sam joj turnio prste u nju a ona je samo uzdisala. Spustio sam se prema njenoj pički i turnio joj duboko jezik u nju. A ona je rekla:"Mmm... poliži me cijelu... "lizao sam ju pet minuta kad je ona skinla meni hlače i počela ga dobro i nježno pušiti. Znala je Nataša šta treba raditi s kurcem. Nakon što mi ga je dobro obradila stavila mi. ga je između svojih sisa i počela ga drkati sa sisama. Kako je bilo to dobro!!Drkala ga je i drkala kad sam joj samo rekao:"Sad se naguzi. Želim ti ga stavit s guza u tvoju vrelu pičkicu". Odmah se naguzila a ja sam joj ga tako jako nabijo da je samo vrisnula. Žestoko sam ju počeo nabijati i govoriti joj:"Voliš kurac??ha??"A ona bi samo rekla:"Jebi meee... rausturi meee... želim da me dobro pojebeš"!Od tih riječi sam ju još žešče počeo jebat. Jebao sam. ju s guza još neko vrijeme a onda sam rekao:"Sad dođi sjedni malo na njega"Odmah je sjela i počela se nabijati. Dok se nabijala na moj kurac ja sam joj mjesio i grickao brdavice na njenim velikim sisama. Jebali smo se kao sumanuti tako se dobro nabijala da sam uživao. Dok se nabijala na moj kurac ja sam s drugom rukom turnio njoj prst u šupak. Nakon toga samo mi je šapnula: "Želiš mi ga stavit u guzu?"

Naravno":odgovorio sam. Opet se naguzila a ja sam joj ga lagano počeo stavljati u šupak. Prvo sam joj lagano stavio a onda sam počeo jače jebat šupak. Imala je veću ali slasnu guzu. Kako sam ju jebao u guzu tako sam joj i lagano pljeskao guzu i samo govorio:"Uuu što imaš dobro dupe!Voliš kad ti se stavlja u šupak droljice?"Ona bi na to:"Daaa... izjebi moj šupak... Samo je za tebe... Izjebi svoju drolju.. "Od toga sam poludio i osjetio da ću svršit. Izvadio sam kurac iz njenog dupeta a ona se okrenula kleknula i počela ga opet pušit i drkat svojim sisama. Odmah sam svršio po njima i njenim ustima. Nakon toga smo samo legli i zapalili po cigaretu. Još smo malo ležali a onda sam morao otići kod bake nazad. Ona je rekla:"Ovo moramo ponovit"!Samo sam se nasmijao i rekao:"Naravno".

Sve u svemu sad sve češće dolazim na selo i još se Nataša i ja jebemo. Ali to je već nešto za slijedeći put...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina