Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Na selu

Bilo ne proljeće i ja sam sa starcima otišao na selo kod bake. Kad smo došli tamo lijepo smo se smjestili i krenuli s uobičajenim poslovima na selu. Košenje trave, kokoške, bašča... itd. Prva susjeda moje bake ima kćerku Natašu koja je bila malo punašnija ali imala je velike sise.

I tako dok smo radili ja sam iz dvorišta vidio Natašu. Znali smo se ali nikad nismo se previše družili jer nisam tako često dolazio na selo i nisam tamo noćio. No toga dana sam odlučio ostati prespavat. Završili smo sve poslove starci su krenili u grad a ja sam čekao da mi baka napravi nešto za jelo. Kad sam jeo legao sam malo na kauč kad u tom trenutku Nataša dođe na kavu jer ju je baka zvala. I tako sjednemo mi pričamo baka je nešto još bila u dvorištu a ja sam s Natašom ostao sam. Standardna priča Šta ima u gradu?Kako je tamo?I dok smo pričali Nataša mi predloži da kasnije dođem do nje malo jer su joj starci otišli negdje na put i tek se sutra navečer vraćaju. Naravno da sam prihvatio i ovako mi je bilo dosadno na selu. Nataša je otišla a ja sam još malo odmorio na kauču. Nakon dva sata odlučim ja krenuti do Nataše. Pokucam na vrata a ina samo vikne:"Slobodno!"Odmah sam ušao. Nikoga nije bilo u dnevnoj sobi kad je ona opet viknula:"U kupatilu sam"Brzo ću"Imaš pivo u frižideru pa se posluži". I tako uzmem ja pivo i sjednem. Kad izlazi Nataša u kućnom ogrtaču. Polako mi se kurac digao ali sam nekako skrivao da ga ne vidi.

Uzela je i ona pivo i sjela pored mene. Nakon samo par minuta uhvatila me za ruku i lagano ju stavila na svoje velike i sočne sise. "Jel ti se sviđaju?"upitala me. "Naravno da mi se sviđaju"rekao sam i počeo je ljubit po vratu i mjesiti joj sise s obe ruke. Kako sam je ljubio i mjesio sise tako je ona meni lagano počela drkati kurac. On je već bio tvrd i spreman za akciju. Lagano sam spustio jednu ruku među njenu picu koja je već bila mokra i spremna za kurac. Lagano sam joj turnio prste u nju a ona je samo uzdisala. Spustio sam se prema njenoj pički i turnio joj duboko jezik u nju. A ona je rekla:"Mmm... poliži me cijelu... "lizao sam ju pet minuta kad je ona skinla meni hlače i počela ga dobro i nježno pušiti. Znala je Nataša šta treba raditi s kurcem. Nakon što mi ga je dobro obradila stavila mi. ga je između svojih sisa i počela ga drkati sa sisama. Kako je bilo to dobro!!Drkala ga je i drkala kad sam joj samo rekao:"Sad se naguzi. Želim ti ga stavit s guza u tvoju vrelu pičkicu". Odmah se naguzila a ja sam joj ga tako jako nabijo da je samo vrisnula. Žestoko sam ju počeo nabijati i govoriti joj:"Voliš kurac??ha??"A ona bi samo rekla:"Jebi meee... rausturi meee... želim da me dobro pojebeš"!Od tih riječi sam ju još žešče počeo jebat. Jebao sam. ju s guza još neko vrijeme a onda sam rekao:"Sad dođi sjedni malo na njega"Odmah je sjela i počela se nabijati. Dok se nabijala na moj kurac ja sam joj mjesio i grickao brdavice na njenim velikim sisama. Jebali smo se kao sumanuti tako se dobro nabijala da sam uživao. Dok se nabijala na moj kurac ja sam s drugom rukom turnio njoj prst u šupak. Nakon toga samo mi je šapnula: "Želiš mi ga stavit u guzu?"

Naravno":odgovorio sam. Opet se naguzila a ja sam joj ga lagano počeo stavljati u šupak. Prvo sam joj lagano stavio a onda sam počeo jače jebat šupak. Imala je veću ali slasnu guzu. Kako sam ju jebao u guzu tako sam joj i lagano pljeskao guzu i samo govorio:"Uuu što imaš dobro dupe!Voliš kad ti se stavlja u šupak droljice?"Ona bi na to:"Daaa... izjebi moj šupak... Samo je za tebe... Izjebi svoju drolju.. "Od toga sam poludio i osjetio da ću svršit. Izvadio sam kurac iz njenog dupeta a ona se okrenula kleknula i počela ga opet pušit i drkat svojim sisama. Odmah sam svršio po njima i njenim ustima. Nakon toga smo samo legli i zapalili po cigaretu. Još smo malo ležali a onda sam morao otići kod bake nazad. Ona je rekla:"Ovo moramo ponovit"!Samo sam se nasmijao i rekao:"Naravno".

Sve u svemu sad sve češće dolazim na selo i još se Nataša i ja jebemo. Ali to je već nešto za slijedeći put...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija