Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Na tulumu

Bilo je proljetno vrijeme i jedna moja stara frendica je imala rođendan. Povodom toga ona je pravila tulum i pozvala me na njega. Naravno da sam prihvatio jer sam znao da ce tamo biti dosta njeznih prijateljica. Došla je i ta subota i ja sam došao na tulum. Bilo je to oko 21 sati navečer i već je bilo dosta ljudi tamo.

Nakon što sam ušao frendica me pozdravila i rekla da su cuga i klopa u kuhinji. Ja sam već bio podosta žedan pa sam se odmah zaputio prema kuhinji. Kako sam ušao tamo nije bilo nikoga osim jedne crnke sa velikim sisama i predivnom guzom. Ja sam krenuo po pivo i odmah se upoznao s njom. Rekla je da se zove Ivana i da studira tu pravo. Nije me to baš previše zanimalo ali je bilo dobro pričati s njom i gledati te velike i sočne sise. I tako popili smo dva tri pića kad sam ju ja odmah poljubio. U tom trenutku smo malo zastali a ona je rekla: Ajmo gore naći neku slobodnu sobu?

Uff kakvo pitanje? Pa odmah sam rekao:Ajmo! I krenemo gore prva vrata desno i evo nama slobodne sobe. Odmah smo se počeli skidati brzo i žvaliti. A ja sam joj odmah počeo stiskati sise i masirati velike bradavice koje su već bile tvrde. I tako skinem ja njoj gaćice i bacim ju na krevet i odmah krenem lizati pičkicu. Bila je tako sočna i već pomalo vlažna. Lizao sam, gurao jezik duboko u picu, grickao klitoris. . . Obrađivao sam i lizao njenu uzavrelu pičku kad je ona od silnog uzbuđenja rekla:Stavi mi taj svoj tvrdi kurac u usta!Odmah!!

Ja sam je uhvatio za kosu i odmah joj onako agresivno turio kurac u usta. Počela ga je odmah gutati i pušiti. Tako je dobro obrađivala moj kurac da sam mislio da ću svršiti. Igrala se s njim prvo glavić a onda bi ga progutala do samih jaja. Nisam htio da dugi puši nego sam ju samo okrenuo i počeo ju jebati s guza. Mmm. . . Tako je imala dobru guzu. . Uhvatio sam ju čvrsto za guzove i tako je počeo nabijati u pičku. Ona je stenjala i samo govorila:Jačeeee. . . Jako me jebi. . . . Jebi me. . . . Poludio sam od tih riječi. Počeo sam sve jače i jače ju jebat.

Ona samo govori:Tako. . . Tako me jebiii. . . Razvali mi picuuu. . . Jebo sam ju a onda sam joj rekao:Ajde sada dođi sjedni na moju kurčinu. . Odmah je sjela i počela se nabijati. Kako se nabijala na moj kurac ja sam joj stavio prst do pola u njezin šupčić. Drhtala je i sve jače stenjala. A ja sam tako uživao u toj jebačini. Znala je Ivana dobro se jebat. Kad se iznabijala na kurac rekla je:Sad hoću da mi izjebeš šupčić. Okrenila se i ja sam joj sa strane stavio do pola kurac u guzu. Bilo je jebeno. Lagano sam ga stavljao unutra pa van. A šupak se lagano otvarao i ja sam sve lakše i lakše ulazio u njenu predivnu guzu. Ahhh!!. . . Samo sam uzvikao. . .

A ona je rekla prosto: Izjebi mi šupčić. . . Ja sam tvoja droljica!!Uuu kako sam ulazio u njen šupak polako sam dolazio do vrhunca i kurac je već bio blizu svršavanja. Jebali smo se još malo kad sam ga izvadio i ona je kleka na koljena i počela mi drkati kurac. Rekla je:Ajde!!. . . . Svrši mi po sisama!. . . I drkala ga sve jače. Došao sam do vrhunca i svršio joj po sisama. A ona ga je još malo popušila i još ga malo drkla.

Uff koji sex. Nisam se dugo tako jebao. Bilo je savršeno. Nakon toga ja i Ivana smo se spustili na tulum i još se malo zezali na tulumu do ranih jutarnjih sati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija