Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Na tulumu

Ocjena: 2.7

Bilo je proljetno vrijeme i jedna moja stara frendica je imala rođendan. Povodom toga ona je pravila tulum i pozvala me na njega. Naravno da sam prihvatio jer sam znao da ce tamo biti dosta njeznih prijateljica. Došla je i ta subota i ja sam došao na tulum. Bilo je to oko 21 sati navečer i već je bilo dosta ljudi tamo.

Nakon što sam ušao frendica me pozdravila i rekla da su cuga i klopa u kuhinji. Ja sam već bio podosta žedan pa sam se odmah zaputio prema kuhinji. Kako sam ušao tamo nije bilo nikoga osim jedne crnke sa velikim sisama i predivnom guzom. Ja sam krenuo po pivo i odmah se upoznao s njom. Rekla je da se zove Ivana i da studira tu pravo. Nije me to baš previše zanimalo ali je bilo dobro pričati s njom i gledati te velike i sočne sise. I tako popili smo dva tri pića kad sam ju ja odmah poljubio. U tom trenutku smo malo zastali a ona je rekla: Ajmo gore naći neku slobodnu sobu?

Uff kakvo pitanje? Pa odmah sam rekao:Ajmo! I krenemo gore prva vrata desno i evo nama slobodne sobe. Odmah smo se počeli skidati brzo i žvaliti. A ja sam joj odmah počeo stiskati sise i masirati velike bradavice koje su već bile tvrde. I tako skinem ja njoj gaćice i bacim ju na krevet i odmah krenem lizati pičkicu. Bila je tako sočna i već pomalo vlažna. Lizao sam, gurao jezik duboko u picu, grickao klitoris. . . Obrađivao sam i lizao njenu uzavrelu pičku kad je ona od silnog uzbuđenja rekla:Stavi mi taj svoj tvrdi kurac u usta!Odmah!!

Ja sam je uhvatio za kosu i odmah joj onako agresivno turio kurac u usta. Počela ga je odmah gutati i pušiti. Tako je dobro obrađivala moj kurac da sam mislio da ću svršiti. Igrala se s njim prvo glavić a onda bi ga progutala do samih jaja. Nisam htio da dugi puši nego sam ju samo okrenuo i počeo ju jebati s guza. Mmm. . . Tako je imala dobru guzu. . Uhvatio sam ju čvrsto za guzove i tako je počeo nabijati u pičku. Ona je stenjala i samo govorila:Jačeeee. . . Jako me jebi. . . . Jebi me. . . . Poludio sam od tih riječi. Počeo sam sve jače i jače ju jebat.

Ona samo govori:Tako. . . Tako me jebiii. . . Razvali mi picuuu. . . Jebo sam ju a onda sam joj rekao:Ajde sada dođi sjedni na moju kurčinu. . Odmah je sjela i počela se nabijati. Kako se nabijala na moj kurac ja sam joj stavio prst do pola u njezin šupčić. Drhtala je i sve jače stenjala. A ja sam tako uživao u toj jebačini. Znala je Ivana dobro se jebat. Kad se iznabijala na kurac rekla je:Sad hoću da mi izjebeš šupčić. Okrenila se i ja sam joj sa strane stavio do pola kurac u guzu. Bilo je jebeno. Lagano sam ga stavljao unutra pa van. A šupak se lagano otvarao i ja sam sve lakše i lakše ulazio u njenu predivnu guzu. Ahhh!!. . . Samo sam uzvikao. . .

A ona je rekla prosto: Izjebi mi šupčić. . . Ja sam tvoja droljica!!Uuu kako sam ulazio u njen šupak polako sam dolazio do vrhunca i kurac je već bio blizu svršavanja. Jebali smo se još malo kad sam ga izvadio i ona je kleka na koljena i počela mi drkati kurac. Rekla je:Ajde!!. . . . Svrši mi po sisama!. . . I drkala ga sve jače. Došao sam do vrhunca i svršio joj po sisama. A ona ga je još malo popušila i još ga malo drkla.

Uff koji sex. Nisam se dugo tako jebao. Bilo je savršeno. Nakon toga ja i Ivana smo se spustili na tulum i još se malo zezali na tulumu do ranih jutarnjih sati.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina