Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susret s drugaricom iz prošlosti

Prije svega, lijep pozdrav svima, želio bih da naglasim da je ovo moja prva priča.

Poznavali smo se od Osnovne škole, još tada je davala znakove da će biti vitka, privlačna djevojka. Od malih nogu se bavila odbojkom što joj je pomoglo u razvijanju tijela.

Poslije Osnovne škole, svako je otišao na svoju stranu tako da su i naša druženja prestala sve do kraja Srednje škole kada smo se ponovo sreli. Izgledala je još bolje, visoka, kovrdžave kose, mnogi bi rekli mršava, jer znala je dobro da sakrije svoje tijelo, odnosno nije bila tip djevojke koja će ga pokazivati svakome. Što se kaže, ne sudi knjizi po koricama :). Sreli smo se u jednom restoranu, razmijenili brojeve, nabrzinu se ispričali te obećali da ćemo se čuti. Pozvao sam je sutradan i od tada su krenula naša viđanja, skoro svaki dan.Svako viđanje je bilo zanimljivije, opuštenije, pao bi koji "slučajno dodir" ili poljubac u obraz a oboje smo znali šta źelimo, gorili smo, privlačnost je bila obostrana. Poslije standardne kafe, umjesto da je ostavim ispred zgrade, odlučio sam da se provozamo lokalnim putevima.
Došao sam do jednog vidikovca te stao. Napokon smo sami i dovoljno udaljeni od civilizacije. Prijao nam je mir i samoća uz savršen pogled na grad.

Odlučio sam napraviti prvi korak, prišao sam, zagrlio je te spustio svoje usne na njene. Prihvatila je poljubac bez razmišljanja. Ljubili smo se i grlili dugo. Svaki poljubac je bio strastveniji te smo i ruke uključili u igru. Spustio sam ih na njeno dupe koje je bilo savšeno, ne tako veliko ali oblikovano i čvrsto, baš po mom ukusu. Istraživali smo tijela, skidali komadić po komadić odjeće.Duga predigra nas je dodatno ložila. Moj polni organ je postajao sve čvršći i sve manje je imao mjesta u šorcu. Spustio sam je na koljena, te pomogao osloboditi penis iz kaveza, iskočio je čvrst pred njeno lice, primijetio se izraz zadovoljstva na njenom licu, nisam pretjerano obdaren ali neka sredina 17cm blago savijen prema gore. Krenula je da ga ljubi, liže te i da puši. Pokušavala je da ga stavi cijelog usta, bezuspješno. Uhvatio sam je za kovrdzavu kosu te jebao usta, slinila je, gušila se ali to je nju dodatno palilo. Orgazam se bližio, nisam više mogao odgađati te sam joj napunio usta bijelom gustom tekućinom. Podigao sam je i dao joj vodu i palome da se sredi.

Ušli smo u auto, na zadnje sjedište odnosno ona, a ja sam se spustio do njenih grudi, ljubio ih, štipkao, jednu pa drugu, bile su čvrste, okrugle, veličina mozda 2, ali sa malim bradavicama izgledale su sjajno.Spuštao sam se sve niže, konačno stigao do mjesta koje je prizeljkivala, ljubio sam prvo preko gaćica koje su bile vlažne od njenih sokova, a onda ih skinuo i zabio jezik u njenu pičku, pičku sa fenomenalnom ukusom, dalo se primijetiti da vodi brigu o higijeni, obrijana bez dlačice i neugodnih mirisa. Lizao sam dugo, jebavao je s prstima u trenutku dok sam lizao, ona se od zadovoljstva izvijala na zadnjem sjedištu. Jecala je i molila me da je jebem. Približio sam je sebi, noge podigao na ramena, i polahko krenuo ulaziti, bila je jako uska. Mic po mic, ušao sam do pola, sačekao da se privikne i krenuo da je jebem. Lagani tempo s postepenom ubrzavanjem, mir i tišinu prekidali su zvukvi udarca mojih jaja od njeno tijelo. Promijenili smo pozu, sjeo sam na zadnje sjedišta, a ona na mene.Nabijala se do jaja i u isto vrijem mijesila dupetom, uf, dovodila me do ludila, pripomaogao sam joj uhvativiši je za dupe te zakucavao odozdol. Krenula se grčiti i tresti, svršavala je tako glasno. Toliko je zadihana bila da smo napravili blagu pauzu da dođe sebi. Ponovo je legla na leđa, a ja preko nje, ljubili smo se s laganom ubodima, strast je frcala na sve strane. Približavao mi se drugi orgazam, ubrzao sam tempo, zakucao do jaja par puta te izvadio i obilno svršavao po ravnom stomaku. Pao sam preko nje, zadihani smo ležali tako par minuta dok se nismo dozvali. Obećali smo da ovo moramo ponoviti, i ta avantura je trajala skoro tri godine. Kada sam je dovukao ispred zgrade, bilo je pola 2 ujutro.


Ako želite još priča, nastavaka, pišite.. Samo nemojte osuđivati jer je prva pričao kao što sam naglasio na početku.Kritike su dobro došle..

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 6647

Autor priče

Andrei
Andrei
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 183 cm
Težina: 80 kg
Izgled: Vježbam svakodnevno!
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija