Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Najbliža susjeda

Imam susjedu, mlađa je od mene jedno petnaestak godina, mislim da sam vršnjak s njenom mamom. Ima dobro tijelo, lagane ikserice, male grudi, zaobljenu guzu. U licu nije neka ljepotica, nosi naočale, staklo kao od pepeljare. Ipak za svoje godine izgleda solidno i kad god je gledam padaju mi na pamet grešne misli, tim više što je razvedena, živi s mamom i ima odraslu kćer, a mislim da nema „dečka“, pa čak i da ima baš me briga. Ukaže li se prilika rado bih ju iskoristio, a nadam se da nije od onih koje se kaju poslije jebanja. Dobra je s mojom ženom, često zajedno piju kavu i laprdaju o svemu i svačemu. Jednom prilikom, bilo je ljetno doba i sin je odvezao ženu na more preko vikenda, nešto sam radio na dvorištu, a ona je prolazila cestom. Pozdravi me i ja odem do ograde kako bih malo porazgovarao s njom.

Pitala me gdje mi je žena i ja joj odgovorim da ju je sin odvezao na more, da se on vraća u nedjelju, a ona će ostati tamo još neko vrijeme. Znači, ostavila te, kaže ona. Ja joj odgovorim da sam sam i osamljen i pitam ju ne bi mi malo uljepšala samoću i popila kavu ili nešto drugo samnom. Rekao sam joj da sam puno puta bio sam i nikada se još nije ponudila da mi malo pravi društvo. Ona će na to da što bi moja žena na to rekla, a ja opet da joj ne moramo to nabiti na nos i da se ono što ne zna nije dogodilo. Rekla je da će vidjeti i da možda dođe kasnije, predvečer. Ja sam se zato kasnije pripremio, otuširao se, oprao jaja i kurac, jer nikad ne znaš što se sve može izroditi iz jednog muško-ženskog druženja uz piće ili kavu. Bio sam predvečer u dvorištu, meo smeće ispred ulaza i vidio sam da autom izlazi iz svog dvorišta i odlazi, samo što nije otišla prema gradu već na drugu stranu. Naslonio sam se na ogradu i vidio da ostavlja auto ulicu niže i da pješice kreće natrag. Imala je na sebi majcu i laganu suknju do koljena.

Sva uspuhana je ušla u moje dvorište i rekla da ja napravila tako da joj mama ne posumnja kamo je otišla. Brzo je zbrisala do klupe i stola u dvorištu gdje je obično sjedila s mojom ženom. Znao sam da pije liker od višanja pa sam otišao u kuću i donio bocu i čašicu, a sebi rakiju i čašicu. pijuckali smo i čavrljali. Ja sam sjedio preko puta nje. Popila ona jednu, drugu, ja joj točim i treću, kaže ona da moram paziti jer postaje opasna kad se nacvrca, a ja joj odgovorim da i ja pijem rakiju i da sam u godinama kada se više, dok su žene u pitanju ničega ne bojim, štoviše, ovako dopingiran rakijom postajem neustrašiv. Počela se ona smijuljiti, a ja pružim nogu ispod stola i počem ju dodirivati, kaže ona –joj kaj to radiš, a ja da me hvata grč pa da moram ispružiti nogu, pa gurnem svoju nogu između njenih, taman tamo oko pičke i pritisnem joj stidnu kost i osjetim joj dlačice preko gaćica, kurac mi se počne dizati.

Pita ona tada mene, hvata li me grč na još kojem mjestu? Ja se ustanem i sjednem do nje , uzmem njenu ruku i stavim ju na ispupčenje među mojim nogama. Pitao samju misli li na ovo mjesto? Ona me stisne za kurac i reče mi kako sam samo pogdio što je mislila. Idemo unuta kažem joj, uzmem ju za ruku i uđemo u kuću. Čim smo ušli u hodnik počeli smo se jednostavno rečeno žvaliti i drepati dok sam ju vukao prema krevetu u spavaćoj sobi. Međusobno smo se svlačili, što zbog oskudne odjeće nije dugo trajalo i već smo ležali na krevetu i divljački se drepali po svim dijelovima tijela, Imala je jako dlakavu pičku, mekanih svilenkastih dlačica. Obožavam dlakave pičke. Nisam micao ruku s njene pičke, gurao joj srednji prst u pičku i jebao ju prstom, ona je drkala moj kurac, prevlačila kožicu, gurala mi jezik duboko u usta. Onda se okremula, opkoračila me, nabila mi guzu na lice i zaronila među moje noge, uzela kurac u usta i počela ga cuclati, lizati, grickati. Gurnuo sam joj jezik u vlažnu, mirišljavu pičku, bjesomučno ju lizao, slinio po njoj, lizao klitoris, gutao svoju slinu i pičkin sok, nos mi je bio na njenom šupku, butinama mi je stiskala lice.

Prestala mi je cuclati kurac, samo ga je držala u ustima, osjetio sam da čeka je da ju poližem do svršavanja pa sam se usredotočio na lizanje klitorisa i pojačao sam ritam lizanja, lizao ju sve jača i jače, ona je spustila glavu na moju butinu držeći i stiščući mi rukom kurac. Osjetio sam kako se počinje grčiti i nakon par sekundi se nekoliko puta zgrčila, jecajući i uzdišući se spustila na mene tako da sam skoro ostao bez zraka. Prebacila se na krevet do mene i počela me ljubiti i navlačiti na sebe. Raširila je noge, savila ih u koljenima, uhvatila me za kurac i uvukla ga u vlažnu pičku. Ušao je bez problema, koliko je bila vlažna i masna, ali uska i divno sam osjetio njeno meso oko mog kurca. Najviše volim trenutak kada kurac prvi puta ulazi u pičku, osjećaj je neopisiv, strastven, uzbudljiv. Jebao sam ju s takvim užitkom i strašću, kakvu dugo nisam osjetio. Ništa me nije opterećivalo, nisam se bojao da ću prerano svršiti, da će mi kurac iz nekog razloga pasti, ništa od toga, samo mi je njeno golo, znojno tijelo, male čvrste grudi s rozim bradavicama bilo pred očima, kurac je bio tvrd, guslao sam po njoj, ljubio joj grudi, gnječio ih, grickao bradavice. Ona je ispod mene vrtila guzom, navlačila me nogama na sebe, zabijala nokte u leđa, jecala, uzdisala, stenjala, znaj se cijedio, ali nismo prestajali, bili smo jedno tijelo, cvrsto spojeni i zagrljeni u ekstazi. Odmaknula me odjednom od sebe, naguzila se i bilo mi je jasno što hoće. Rekla je da ju jebem do kraja i svršim u nju. Jebanje s guza mi je jedna od omiljenih poza, obožavam ju držati za guzu, nabijati i navlačiti na sebe, gledati kako kurac mastan od one bijele, kao mlječ guste tekućine, ulazi i izlazi iz pičke, gurati prst u šupak, slušati zvuk pljeskanja kože o kožu. Dao sam sve od sebe, nabijao sam joj ga do jaja.

Ona je rukom masirala klitoris, a ja sam jebao, jebao i jebao. Počela je svršavati, grčila se, rukom je divljački trljala klitoris, osjetio sam stiskanje pičke oko kurca, znoj je curio s mene, kapao na njenu znojnu guzu, svršavala je dugo, vrištala, stenjala, cvilila, isprekidano disala, a onda sam i ja osjetio da se bliži onaj prelijepi osjećaj svršavanja, osjećaj koji je tako teško opisati, ali je vrhunac vrhunaca. Sperma je provalila iz mene i punila joj pičku, nastavio sam ju jebati dok god nisam osjetio da je i zadnja kap sperme izašla iz mojih jaja. Ona se spustila na trbuh, ja sam se spustio do nje, zagrlio ju, ljubio po vratu, mazio po guzi, gurao prste u pičku i razmazivao spermu koja se cijedila iz nje. Šutili smo, ja na njoj, ona ispod mene. Zatim sam se prebacio do nje. Rekla je da je bilo super, a ja njoj da se nadam da se neće mojoj ženi pohvaliti kako smo se lijepo jebali. Odgovorila je da nije toliko blesava i da želi to svakako još koji puta ponoviti, kada bude bilo prilike. Zašto ne, pa nismo daleko odgovorio sam joj. Za svaki slučaj smo to, istu večer, još jednom ponovili.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija