Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda

Ona je bila moj povjerenik. Mala slatka, nosila je naočale, plave oči i dugu smeđu kosu. Gledali smo se nekoliko tjedana, ništa više od osmijeha i zbogom. Bila je zima, večer, vraćao sam se s posla. Parkiram postrance, pazim da ne zaglavim u tuđem autu kad sam zapeo. Budala je otišla s mog krova i nasmijala se. Tu se ispovijedamo i ona mi kaže da idem u dućan i naravno ponudim se da je odvezem. Nešto se događa, sjeća se, klasična priča, ona bježi a ja je jurim.. . Na kraju završimo u maxiju, moram priznati da sam se samo zabavila, riba je luda, ona koristi ona kolica kao skateboard zafrkava svoje bake, jednostavno je pun energije. Na povratku me pozvala na čaj. Skinuo sam ono što sam kupio, istuširao se za dvije minute, čekao pet da ne bude da sam bio potpuno lagan. Ulazim s njom u sedam dok ona stavlja stvari u hladnjak na način na koji si ti stigao prije.

Sjedim i gledam je, čavrljamo o nečemu i sad samo vidim kako je bomba mala. Nosila je crne kacige i bijeli dux, dok je to radila u kuhinji bila mi je okrenuta leđima. Bila je savršena, trudila sam se ne biti previše očita, iako je znala da je odmjeravam, na vrijeme bi se okrenula i nasmiješila mi se. Selo je nasuprot mene, pogledali smo se, kemija je bila nevjerojatna, cijelo tijelo mi je sijalo, u jednom trenutku sam samo prišao i poljubio je. Isprva je bila mirna, nije odstupila ali mi nije uzvratila poljubac. Tada sam počeo polako dodirivati ​​njezine usne jezikom, lagano je dodirujući tu i tamo. Upalilo je i počela me ljubiti, htjela mi je pokazati što zna. Počela je lizati moje usne vrhom jezika, polako i jače, a na kraju me ugrizla za donju usnu, odmaknula se i nasmiješila se.

Taj njen bezobrazluk je nešto zapalio u meni, uhvatio sam je lijevom rukom oko struka, prikovan za nju, stavio sam joj desnicu na potiljak i ispruženim prstima potrčao kroz njezinu kosu. Cijelo vrijeme sam je ljubio u vrat dok se sklupčala na meni. Uzeo sam je i bacio na kauč, skinuo džemper i nastavio se ljubiti. Skidao sam komade odjeće tako blizu nje, sve dok mi nisu ostale čarape i gaćice. Ruke su mi bile podignute u njezinoj kosi, na sisama, na guzici, dok sam trljao kurac o njezine gaćice koje su bile mokre koliko i ja. Posegnula je da ih skine, a ja sam na to dao punu pomoć i doslovno ih strgnuo s nje. Odmah sam se uhvatio za nju i nastavio istim pokretima, sve dok nisam osjetio onaj lijepi osjećaj kada sam ušao u nju. Počeo sam polako čak i ako sam bio ludo napaljen.

Osjećao sam da mi se sve otvara i otvara, pa sam postajao sve dublji i dublji. Počeli su joj dolaziti orgazmi, što mi je nalagalo još više. Pogledao sam je u oči, bila je tako lijepa. Stisnuo sam ga jače, pojebao brzo, nisam htio da završi. Izvadio sam ga i tapkao po bedru.. . U sekundi je bila na sve četiri. Dupe koje je bilo savršeno, morao sam zaroniti u njega. Polizao sam je odozdo prema gore, polako i temeljito dok su joj uzdasi postajali sve dublji. “Jebi me”, šapnula je. Počeo sam je šamarati, a ona se počela petljati sa mnom. I tako je nekoliko šamara po guzici točno na moj kurac. Počeo sam ponovno polako gurati sve više i dublje. Uhvatio sam je za kosu i povukao prema sebi dok sam je punio s leđa. "tuci me", vrisnula je. Nije mi dugo trebalo, izvadio sam ga i izlio na leđa.

U sekundi je bila na sve četiri. Dupe koje je bilo savršeno, morao sam zaroniti u njega. Polizao sam je odozdo prema gore, polako i temeljito dok su joj uzdasi postajali sve dublji. “Jebi me”, šapnula je. Počeo sam je šamarati, a ona se počela petljati sa mnom. I tako je nekoliko šamara po guzici točno na moj kurac. Počeo sam ponovno polako gurati sve više i dublje. Uhvatio sam je za kosu i povukao prema sebi dok sam je punio s leđa. "tuci me", vrisnula je. Nije mi dugo trebalo, izvadio sam ga i izlio na leđa. U sekundi je bila na sve četiri. Dupe koje je bilo savršeno, morao sam zaroniti u njega. Polizao sam je odozdo prema gore, polako i temeljito dok su joj uzdasi postajali sve dublji. “Jebi me”, šapnula je. Počeo sam je šamarati, a ona se počela petljati sa mnom.

I tako je nekoliko šamara po guzici točno na moj kurac. Počeo sam ponovno polako gurati sve više i dublje. Uhvatio sam je za kosu i povukao prema sebi dok sam je punio s leđa. "tuci me", vrisnula je. Nije mi dugo trebalo, izvadio sam ga i izlio na leđa. I tako je nekoliko šamara po guzici točno na moj kurac. Počeo sam ponovno polako gurati sve više i dublje. Uhvatio sam je za kosu i povukao prema sebi dok sam je punio s leđa. "tuci me", vrisnula je. Nije mi dugo trebalo, izvadio sam ga i izlio na leđa. I tako je nekoliko šamara po guzici točno na moj kurac. Počeo sam ponovno polako gurati sve više i dublje. Uhvatio sam je za kosu i povukao prema sebi dok sam je punio s leđa. "tuci me", vrisnula je. Nije mi dugo trebalo, izvadio sam

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija