Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Najbolje biti žigolo

Bilo je to vrijeme kad sam imao prekrasnu djevojku. Volio sam ju više od svega i mislio sam da ona voli mene. Sve je bilo onako kako sam htio da bude, naša veza nije bila savršena, ali ni jedna veza nije. Bitno je bilo da smo oboje sretni. Svaki dan smo se viđali i uživali, ali s vremenom je počela tražiti izgovore da se ne vidimo, nisam nikada ništa posumnjao jer sam joj vjerovao, kreten sam znam. Jedan dan odlučio sam ju iznenaditi posjetom, preko poruka mi se činila tužnom pa sam joj kupio slatko i odnio joj.

Kad sam došao kod nje imao sam i što vidjeti, nepoznati auto bio je parkiran ispred. Pomislio sam neka prijateljica joj je došla. Kada sam ušao unutra nije bila u dnevnom ni u kuhinji i onda sam krenuo do spavaće sobe. Tamo sam ju zatekao s drugim muškarcem u krevetu. Bio sam razočaran, vidjela me, a ja sam ispustio bombonjeru, buket i poruku na pod te krenio van iz njezine kuće sav tužan. Vikala je da stanem i da može objasniti, ali nisam stao, nisam imao snage slušati više. Odmah sam se uputio u prvi kafić i naručio bocu viskija.

Sjedio sam tako i pio neko vrijeme i ljudi su vidjeli da nešto ne valja. Ubrzo mi je prišla prijateljica i pitala me što nije uredu. Kad sam joj objasnio zbog čega sam tužan počela me tješiti i rekla da mi ne treba cura, a pogotovo ne takva. Nakon par pića me uhvatila za ruku i rekla: "Dođi, pokazat ću ti nešto". Odvela me u wc, zaključala vrata i otkopčala mi hlače. Počela mi je drkati kurac, a zatim je kleknula i počela pušiti. Nisam mogao vjerovati, moja prijateljica mi puši kurac, ali bila je toliko dobra da sam zaboravio na tugu. Gledao sam ju kako vješto liže i puši moj kurac i uživao sam u tom. Lizala je većinom glavić, a istovremeno je masirala i muda. Ubrzo sam svršio u njena usta, a ona je svu spermu pokupila i polizala te progutala. Zatim se ustala i rekla: "Eto, jel ti nije sad lakše", na što sam odgovorio da je. Zatim je ona rekla: "Eto vidiš da ne trebaš onu curu, bolje ti je ovako. Javi se kad god hoćeš i nemoj više da mi budeš tužan".

Umio sam se i iz wc-a izašao svjež kao da me nije ostavila cura. Nakon toga sam otišao kući. Prošlo je par dana, u tih par dana sam spavao sa hrpom djevojaka. Nazvao sam prijateljicu i rekao joj hvala. Hvala joj što mi je pomogla sredit se, a zatim sam ju i pozvao kod sebe. Odbila je taj dan, ali rekla je da će doći neki drugi dan.

Nastavio sam spavati sa svim djevojkama, neke su me zvale za ponovni susret. Onda sam odlučio naplačivati svoje usluge jer se pročulo da sam dobar u krevetu, ono što je bio užitak sada je postao užitak za novac. Nisam birao, zvale starije, mlađe ili čak transice pristao sam na sve i svima pružio užitak koji žele. Birale su me jer sam stavio njihov užitak ispred svog, ali ne samo zbog toga što mi je to posao nego i sam više uživam ako cura uživa. Mnoge žene su htjele probati analno, ali su se bojale da će im muž biti pregrub i da im se neće svidjeti, zbog toga su zvale mene. Samnom kad su probale rekle su: "Sad ću definitivno dati i mužu, bilo je odlično i više me nije strah".

Ah šta da vam kažem, mušterija zadovoljna, zadovoljan i ja. Nema boljeg života od života žigola. Najbolje su starije bake pune para, uvijek nagrade za dodatan trud, a onda vam i bude u cilju dodatno se potruditi. Jedna baka me zvala jer se nije dugo jebala, nitko nije htio, a deda ne može. Otišao sam kod nje i istucao ju onako kako je željela. Prije nego sam ju istucao bila je sva slomljena od života, nije ništa mogla, ali nakon mog kurca poskočila je kao djevojčica. Od tada me stalno zove i prošla je sve moguće perverzarije o kojima je prije samo sanjala.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija