Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Najbolje biti žigolo - II dio

Prošao je mjesec dana i sjetio sam se ponovno nazvati prijateljicu, pošto se ona nije javljala, da joj zahvalim za sve. Nazvao sam ju i pristala je doći, rekla je da nema ozbiljnijeg posla pa može doći. Za nju sam se posebno dotjerao. Lijepo sam friško sve obrijao i zavezao mašnicu na kurac te se lijepo obukao. Ona je došla u kaputu, malo sam tada znao šta ima ispod njega, ali ubrzo je skinula kaput i vidio sam da je došla u crvenim lhalterima i crvenom korzetu koji je odlično išao uz haltere kao i tangice.

Odmah smo se počeli ljubiti, izustio sam samo: "Toliko te želim, i toliko sam te dugo čekao". Ljubili smo se strastveno, masirali si jezicima jezike. Počeo sam joj rukom masirati grudi preko korzeta dok smo se tako ljubili. Prešao sam polako na vrat. Ljubio sam joj vrat i gornji dio prsiju te došao do korzeta. Skinula je korzet i njene grudi su sada bile slobodne. Odmah sam ih počeo masirati i mijesiti. Zatim sam i njih počeo ljubiti. Bilo mi je nezgodno tako pa sam ju uhvatio u naručje i odnio do kreveta. Polegnuo sam ju na krevet i nastavio joj ljubiti grudi i mijesiti ih. Lizao sam rub areole i počeo jezikom prelaziti preko bradavica. Uzdisala je od užitaka.

Zatim sam se spustio još niže, preko trbušćića koji sam prešao jezikom došao sam do njenih tangi. Bile su tanke čipkaste pa sam joj počeo lizati picu preko njih. Osjetilo se već da se počela vlažiti. Zatim sam joj svukao tangice onako lijepo, ona je digla i skupila noge, a ja sam ih svukao s nje. Zatim je raširila nazad noge, a ja sam se odmah bacio na posao. Počeo sam joj lizati picu od doljnjeg djela pa sve prema klitorisu. Par puta sam joj doslovno prešao jezikom preko cijele pice. Zatim sam se zadržao na njenom klitorisu i počeo vrtiti jezikom po njemu i sisati ga kao da sutra ne postoji. Svaki put kad sam malo pocuclao klitoris stisnula je jače jastuk. Počeo sam joj gurati prstiće u picu i jebao ju tako prstima dok je ona micala cijelim tijelom od užitka. Vrištala je: "Brže.. . mmm.. . too.. . nemoj stat.. . mmm". Nisam ni imao namjeru stati. Nastavio sam ju tako prstenjačiti, a onda sam se spustio i niže i počeo joj lizati anus. Jezikom sam zašao unutra i nastavio gurati prste u njenu picu. Ubrzo sam osjetio topli mlaz po svom licu i čuo kako glasno uzdiše. Nastavio sam ju lizati i pokupio sam koliko sam mogao.

Ustao sam se i pogledao ju takvu uzdihanu. Skinuo sam košulju i u tom trenu se ona ustala i sjela ispred mene te rekla: "Želim još". Otkopčala mi je hlače i kad ih je svukla vidjela je moj kurac s mašnicom. Rekla je: "O pa ti to imaš i poklon za mene, sviđa mi se, a da ga sad odmah i iskoristim". Počela mi je pušiti kurac isto kao i prvi put. Ni jedna nije bila kao ona, ni jedna nije bila tako dobra i vješta u tome. Pušila ga je vješto i duboko. A onda je rekla da ga želi i da ne može više čekat, a potom se okrenula i naguzila. Uhvatio sam ju za bokove i namjestio ga u njenu picu te počeo polako ulaziti, ali pošto je bila vlažna kurac je skliznuo u nju odmah pa sam ju počeo jebati tim tempom. Stenjala je svaki put kad sam ušao u nju. Komentirala je: "Mmm.. . ahhh.. .. sad vidim.. . mmm.. . zašto te zovu.. . mmm.. . sve redom.. . uhhh.. . mmm, to.. . mmm". Nastavio sam ju jebati i pljesnuo ju rukom po guzici da se sve zatrese. Zastenjala je glasno kad sam ju pljesnuo.

Nastavio sam ju jebati tim tempom i dok sam ju tako jebao gurnuo sam joj prst u anus i počeo ju jebati i prstom istovremeno. Vidio sam da joj paše, a pasalo je i meni. Rekla je da ubrzam tempo pa sam to i napravio. Počeo sam brzo nabijati kurac u nju i od brzine više nije bila u doggy styleu već je ležala na trbuhu i nastavio sam ju samo jebati u toj pozi. Počela je opet stenjati glasno i stiskati plahtu. Vidio sam da se opet grči, ali ja sam nastavio ulaziti u njenu picu. Nastavio sam ju nabijati tako i gledati kako uživa i kako je premorena već. Ubrzo je i meni bilo dosta i rekao sam joj da ću ubrzo svršit. Rekla je da ga izvadim van i to sam i napravio.

Odmah ga je počela pušiti i čekala da svršim. Kad sam svršio opet je sve pokupila i progutala te rekla da joj se svidio poklon. Legla je kraj mene i ostali smo tako ležati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija