Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Najbolji frendovi i njihove mame

David i Luka najbolji su prijatelji od djetinstva, kao i njihove obitelji. Uvjek su bili nerazdvojni još iz vrtića, pa i cjelu srednju školu. Uvjek su bili tu jedan za drugoga, djelili su i dobro i zlo, međusobno su djelili i cure s kojima su bili te ih često koristili u zajedničkim grupnjacima. Sa svojih 20godina već su bili iskusni jebači. Jednog dana Luka i Dvid sjedili su u sobi igrajući plejku, u sobu je ušla Davidova mama Ivana bila je odjevena u kućnoj haljini i bez grudnjaka ispod koje su se njihale njene velike sise, nosivši na pladnju kavu i nekakve kolače. Kada je spustila pladanj na stol onako se saginjući Luka je kraičkom oka vidio njene sise. Ivana se okrenula i krenula prema vratima, a Luka kao hipnotiziran prario je njen hod i njihanje njene guzice koja je imala malo celulita šta je normalno za ženu u 40 godinama.
David:"šta je šta si se blokirao".
Luka:"izvini brate, ali jebao bi ti mamu".
David:"ha ha i ja bi je isto, ali ipak nemogu jer mi je mama". Zatim se Luka dosjeti;"a, kako bi bilo da se zamjenimo".
David:"šta da zamjenimo".
Luka:"pa neše mamae, pa da ti izjebeš moju, a ja tvoju"
David:"super ti je ideja, može brate". Smišljali su plan kako da to naprave. David se dosjetio da će nagovoriti svoju mamu da pozove Lukinu mamu kod njih na kavu i da Luka dođe zajedno snjom.
Sljedećeg dana David je počeo provoditi plan i započeo svoj razgovor sa Ivanom.
David:" Mama šta se desilo između tebe i tete Marije". (Lukina mama)
Ivana:"Pa kako to misliš šta se desilo"
David:"Pa dugo se niste čule pa sam mislio da ste se malo porječkale"
Ivana:"Ma ne nismo se ništa porječkale, ali da imaš prvo dugo se nismo čule". Ivana je uzela telefon i nazvala Mariju, a David je prisluškivao njen razgovor. Kada se vratila rekla je Davidu; "doći će u subotu kada ova naša dva zgubidana odu na ribe". Došla je subota poslje podne i stigli su Marija i Luka, Marija je bila godinu starija od Ivane, na sebi je nosila majicu sa povećim dekolteom koja je skrivala njene sise koje su bile slične veličine kao i Ivanine, uvukla se u traperice od rastezljivog materijala koji je stiskao njene noge i podizao njenu poveću guzicu. "Bok mala"obratila se Marija Ivani, "čao Mare"odzdravi Ivana.
Marija:"Dovela sam i ovog klipana, kao htio je da vidi Davida jer se nisu dugo vidjeli".
Ivana:"Moš mislit, a prekjučer su cjeli dan bili zajedno"
Marija:"Koji put mi se čini kao fa su ljubavni par".
Ivana:"Ha ha to se i meni čini, nego uđite sad će kava".
Sjeli su u dnevnu sobu, a Ivana je donjela kavu.
Marija:"Šta je klipani, nećete u sobu da igrate igrice".
David:"Ma neda nam se, htjeli bi i mi da popijemo kavu s vama". Ivana je donjela još dvije šalice i sjela do Marije.
Marija:"Jeli vas dvojica! imate li vi kakve cure u životu, non stop ste zajedno, sve mi se čini da niste gejevi".
David:"Nismo gejevi, imamo mi cura samo ne želimo stalno biti sa istima cijelo vrijeme".
Luka:"Mi svaki vikend brijemo sa drugima, ako nam uspije pojebemo ih i svako svojim putem" ispalio je Luka bez srama.
Ivana"Pa kakvi ste to ljudi, pa nisu žene čarape koje iznosiš pa baciš".
Marija:"Ma vi samo muljate, niste vi ništa jebali osim možda jedan drugoga ha ha".
David:"Ne muljamo".
Luka:"Želite da vam ispričamo šta smo radili prošli vikend".
Luka je počeo priču kako su on i David na jednom kućnom partiju izjebali dvije sestre. Naizmjence su njih dvojica pričali šta su sve radili te večeri, kako su ih djelili, kako su zajedno trpali jednu i drugu, pričali su svaki detalj. Ivana ih je gledala sva u čudu, a Marija se počela sve više uzbuđivati i sa pozornošću slušati svaku njihovu riječ, osijećajući nekakvu toplinu među svojim nogama i kako je njena pička počela da se vlaži, nervozno je prebacivala noge s jednu na drugu.
Ivana nije mogla više slušati pa ne odnjela prljave šalice u kuhinju, a Marija se ustala i krenula prema toaletu. Njih dvojica se pogledaše i krenu za njima Luka prema kuhinji, a David prema toaletu. David je čekao ispred vrata da Marija izađe. Kada je izašla malo se iznenadila vidjevši Davida, a on kao iz topa;"šta je malo smo se napalili"i počeo je rukom hvatati njenu sisu.
Počela ga je gurati od sebe govoreći mu da prestane, ali David je sve jače počeo da svojim tjelom pritišće na zid, stišćući njenu sisu i pokušavajući da joj gurne jezik u njena usta. "Jesi li ti normalan, pustime luđače jedan"branila se Marija, ali David nije posustajao gurnuo je svoju ruku među njene noge i počeo da njoj trlja pičku preko hlača, Marija je sve više popuštala i najzad joj je David uspio uvaliti svoj jezik ljubeći ju i drkajući njenu pičku.
Marija:"Daj davide, smiri se čuti će nas ono dvoje"
David:" Ma ne brini, Luka već sigurno navlači moju mamu"
Marija:"Ma ne , to nemože biti istina".
David:"Je istina je, Luka i ja smo ovo isplanirali kako bi vas izjebali, hoćeš da vidiš".
Zajedno su krenuli ka kuhinji imali su šro vidjeti, Ivana i Luka su se strasno ljubili, a Luka je zavukao ruku ispod Ivanine haljine trljajući njenu pičku. Ivana je samo mumljala.
Marija:"A pizda vam materina sve ste izrežirali. Ivana i Luka samo su ih pogledali i nastavili započeto. Marija je kleknula, a David je spustio svoje hlače vadeći svoj kurac, a Marija ga je počela pohotno trpati u svoja usta te mu počela pušiti drkajući mu kurac.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija