Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Najbolji prijatelji 2

Ova jebačina se dešava neke 2004 godine. Tri već godine redovno prašim moju drugaricu Tijana , ali ovoga puta i njenu sestru od tetke Draganu. Bilo je to ovako.
Sećam se subota i redovni termin fudbala. Poslije fudbala požurio sam kući kako bi se istuširao spremio sa malo lutam po gradu. Usput naletih na Tijanu i njenu sestru Draganu. Pozdravi se sa Tijanom i tada me ona upozna sa Draganom . Predstavi me kao svog najboljeg druga uz komentar sa povlasticom. Nasmejali smo se i nastavili neku priču. Dragana je bila prelijepa plavuša, malih sisa ali sa odličnom guzom i dugim nogama. Pričali su mi kako im je dosadno da krenem sa njima do Tijane kako bi im pravio društvo i opičili koju partiju karata. Odbijao sam da pođem jel sam sa fudbala , ali Tijana je navaljivala i bukvalno me vukla za ruku. Krenuo sam sa njima posle pola sata uvjeravala . Čim sam stigao uletio sam da se tuširam i zamolio Tijanu da mi donese peškire.

Po završetku tuširanja ušla je Tijana kao da unese peškire i dok ih je ostavljala šinuo sam je onako iz zajebancije mlitavim kurcem po guzi. Prihvatila je igru i odmah ga uzela u ruke. Brzo je i završio u usta gutala ga je sve dublje i dublje. Onda je prešla na jaja a ruku nije odvajala od kurca. Pomislih kakva releksacija posle fudbala. Počela je da ga drka sve jače i jače a sa jezikom je prešla na lizanje anusa. Kurac mi je bio nabreko i veona brzo eksplodirao. Nabio sam joj ga u usta kako bi pokupila svaku kap. U tom trenutku je uletela i Dragana i zatekla nas u nezgodnom položaju samo se izvinula i izašla , a Tijana je izašla za njom. Ne znam dali joj je Tijana šta objašnjavala , ja sam navuko svoju trenerku na golu kurčinu jel rezervnih gaća nisam imao. Ubrzo smo počeli da igramo karte i kako bi bilo zanimljivije Tijana je predložila da igramo u skidanje do donjeg veša. Bio sam maher za tablić u ubrzo su ostale u gaćama i brusu. Od Tijaninih sisa i Draganinih butina kurac mi se uznemirio i bogami lijepo primjećivao preko trenerke mislim da su i one primjetile.

Sinula mi je ideja i ubrzo sam počeo da gubim došao je red i na mene da ostanem u gaćama ali kad sam skinuo trenerku samo je iskočila kurčina. Tijana je prokomentirala rekla sam ti nema gaća šta čekamo to smo htele. I ubrzo su se obe bacile na posao. Otimale su se oko kurca čas je bio kod Tijane u ustima čas kod Dragane. Pa ga je jedna pušila jedna lizala jaja. Podigao sam Draganu i prihvatio za sisice bile su male ali čvrste i krenuo sam u lizanje spuštao sam se polako i ubrzo završio u njenom medjunožju. Toliko je bila uredna i pička joj je nekako mirisala na vanilu. Počeo sam da joj grickam usnice tumaram jezikom gde god sam mogao , Tijana je i dalje bila ustima na kurcu i obradjivala kako samo ona ume. Odjednom Dragana je počela da se steže osjetio sam kako nailaze orgazmi i ubrzo i osjetio njene sokove.

Ahhhh uzvikivala je ahhhhh nikad ovako nisam svršila. Tijana se nasmeja i reče hoću i ja. Zamenile su se i počeo sam jezikom da palacam po Tijaninoj pički veoma poznati predeli. A Dragana se namjestila na vrh kurca i odmah nabila do kraja kite. Vrisnula je uh koliki je i nastavila da se žestoko nabija. Bila je baš bučna da sam pomislio da će uskoro komšije doći i vidjeti o čemu se radi. Gore dole lomila ga je da sam pomislio da će mi kita pući i taman kada sam pomislio da je vrhunac tu zastala je i izašla sa kurca. Nisam video o čemu se radi od Tijaninog medjunožja Tijana je već par puta svršila.

Pomaknuo sam se malo u stranu i shvatio da se Dragana namešta za trpanje u bulju. Namazala je nešto na guzni otvor i već se nameštala za uletanje krenula je lagano polako prvo glava pa do pola i tek kad ga je primila celog krenula je sa žestokim nasedanjem. Nabijanje je bilo stravično muda su lupala od njene bokove i ubrzo nisam mogao više napunio sam joj dupe sve sam sručio. Izvukla se i polizala poslednje kape. Sestro spreman je za tebe uzviknula je. Namjestile su se u pozu 69 i krenule da se ližu a pošto je Tijana bila gore imao sam pristupa njenoj pički. Odmah sam joj uterao i gurao ga do kraja mislio sam se kad bi jaja mogao da uteram. Svo vreme sam osjećao i Draganin jezik prelazila je sa Tićine pičke na moja jaja i to me je izluđivala njih dve su uzdihale i svršavale u naletima , a ubrzo sam i ja napunio Tijaninu mačkicu seo na krevet i dao im kitu da se igraju.

Uvjeravao sam Tijanu kao i mnogo godina unazad da mi da da joj punim i anus do tad je nisam mogao uvjeriti, ali valjda kad je vidjela šta radi njena sestra i kako se jebe pristala je obećao sam da ću polako. Uz pomoć Dragane koja joj je namazala isto ono što i njoj i održavala kurac krutim krenuo sam u akciju. Namjestio sam vrh kurca na ulaz i polako ubacivao. Tijana je huktala ko lokomotica i mislio sam da neće da izdrži ali smestio sam joj ga i polako krenuo da njišem gore dole. Kako je vrijeme prolazilo Tijana se oslobodila bi dolazila mu je u susret. Krenuo sam sve jače i jače a seka joj je obradjivala picu. Tijana je krenula da svršava i uz glasne uzdahe vikalo TO TO PUNI JE. I ja više nisam mogao napuni joj rupicu. posle fudbala i ovakve jebačine bašvsam se umorio i zaspali smo svi goli . Ujutru smo odradili još neku partiju , ali nije bilo kao sinoć.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija