Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Najbolji prijatelji 2

Ova jebačina se dešava neke 2004 godine. Tri već godine redovno prašim moju drugaricu Tijana , ali ovoga puta i njenu sestru od tetke Draganu. Bilo je to ovako.
Sećam se subota i redovni termin fudbala. Poslije fudbala požurio sam kući kako bi se istuširao spremio sa malo lutam po gradu. Usput naletih na Tijanu i njenu sestru Draganu. Pozdravi se sa Tijanom i tada me ona upozna sa Draganom . Predstavi me kao svog najboljeg druga uz komentar sa povlasticom. Nasmejali smo se i nastavili neku priču. Dragana je bila prelijepa plavuša, malih sisa ali sa odličnom guzom i dugim nogama. Pričali su mi kako im je dosadno da krenem sa njima do Tijane kako bi im pravio društvo i opičili koju partiju karata. Odbijao sam da pođem jel sam sa fudbala , ali Tijana je navaljivala i bukvalno me vukla za ruku. Krenuo sam sa njima posle pola sata uvjeravala . Čim sam stigao uletio sam da se tuširam i zamolio Tijanu da mi donese peškire.

Po završetku tuširanja ušla je Tijana kao da unese peškire i dok ih je ostavljala šinuo sam je onako iz zajebancije mlitavim kurcem po guzi. Prihvatila je igru i odmah ga uzela u ruke. Brzo je i završio u usta gutala ga je sve dublje i dublje. Onda je prešla na jaja a ruku nije odvajala od kurca. Pomislih kakva releksacija posle fudbala. Počela je da ga drka sve jače i jače a sa jezikom je prešla na lizanje anusa. Kurac mi je bio nabreko i veona brzo eksplodirao. Nabio sam joj ga u usta kako bi pokupila svaku kap. U tom trenutku je uletela i Dragana i zatekla nas u nezgodnom položaju samo se izvinula i izašla , a Tijana je izašla za njom. Ne znam dali joj je Tijana šta objašnjavala , ja sam navuko svoju trenerku na golu kurčinu jel rezervnih gaća nisam imao. Ubrzo smo počeli da igramo karte i kako bi bilo zanimljivije Tijana je predložila da igramo u skidanje do donjeg veša. Bio sam maher za tablić u ubrzo su ostale u gaćama i brusu. Od Tijaninih sisa i Draganinih butina kurac mi se uznemirio i bogami lijepo primjećivao preko trenerke mislim da su i one primjetile.

Sinula mi je ideja i ubrzo sam počeo da gubim došao je red i na mene da ostanem u gaćama ali kad sam skinuo trenerku samo je iskočila kurčina. Tijana je prokomentirala rekla sam ti nema gaća šta čekamo to smo htele. I ubrzo su se obe bacile na posao. Otimale su se oko kurca čas je bio kod Tijane u ustima čas kod Dragane. Pa ga je jedna pušila jedna lizala jaja. Podigao sam Draganu i prihvatio za sisice bile su male ali čvrste i krenuo sam u lizanje spuštao sam se polako i ubrzo završio u njenom medjunožju. Toliko je bila uredna i pička joj je nekako mirisala na vanilu. Počeo sam da joj grickam usnice tumaram jezikom gde god sam mogao , Tijana je i dalje bila ustima na kurcu i obradjivala kako samo ona ume. Odjednom Dragana je počela da se steže osjetio sam kako nailaze orgazmi i ubrzo i osjetio njene sokove.

Ahhhh uzvikivala je ahhhhh nikad ovako nisam svršila. Tijana se nasmeja i reče hoću i ja. Zamenile su se i počeo sam jezikom da palacam po Tijaninoj pički veoma poznati predeli. A Dragana se namjestila na vrh kurca i odmah nabila do kraja kite. Vrisnula je uh koliki je i nastavila da se žestoko nabija. Bila je baš bučna da sam pomislio da će uskoro komšije doći i vidjeti o čemu se radi. Gore dole lomila ga je da sam pomislio da će mi kita pući i taman kada sam pomislio da je vrhunac tu zastala je i izašla sa kurca. Nisam video o čemu se radi od Tijaninog medjunožja Tijana je već par puta svršila.

Pomaknuo sam se malo u stranu i shvatio da se Dragana namešta za trpanje u bulju. Namazala je nešto na guzni otvor i već se nameštala za uletanje krenula je lagano polako prvo glava pa do pola i tek kad ga je primila celog krenula je sa žestokim nasedanjem. Nabijanje je bilo stravično muda su lupala od njene bokove i ubrzo nisam mogao više napunio sam joj dupe sve sam sručio. Izvukla se i polizala poslednje kape. Sestro spreman je za tebe uzviknula je. Namjestile su se u pozu 69 i krenule da se ližu a pošto je Tijana bila gore imao sam pristupa njenoj pički. Odmah sam joj uterao i gurao ga do kraja mislio sam se kad bi jaja mogao da uteram. Svo vreme sam osjećao i Draganin jezik prelazila je sa Tićine pičke na moja jaja i to me je izluđivala njih dve su uzdihale i svršavale u naletima , a ubrzo sam i ja napunio Tijaninu mačkicu seo na krevet i dao im kitu da se igraju.

Uvjeravao sam Tijanu kao i mnogo godina unazad da mi da da joj punim i anus do tad je nisam mogao uvjeriti, ali valjda kad je vidjela šta radi njena sestra i kako se jebe pristala je obećao sam da ću polako. Uz pomoć Dragane koja joj je namazala isto ono što i njoj i održavala kurac krutim krenuo sam u akciju. Namjestio sam vrh kurca na ulaz i polako ubacivao. Tijana je huktala ko lokomotica i mislio sam da neće da izdrži ali smestio sam joj ga i polako krenuo da njišem gore dole. Kako je vrijeme prolazilo Tijana se oslobodila bi dolazila mu je u susret. Krenuo sam sve jače i jače a seka joj je obradjivala picu. Tijana je krenula da svršava i uz glasne uzdahe vikalo TO TO PUNI JE. I ja više nisam mogao napuni joj rupicu. posle fudbala i ovakve jebačine bašvsam se umorio i zaspali smo svi goli . Ujutru smo odradili još neku partiju , ali nije bilo kao sinoć.. .

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija