Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NAJMLAĐA MEĐU NJIMA

Kolike su bile šanse da sa nepune 22 godine diplomiram sa odličnim uspjehom na ekonomskom fakultetu te nedugo nakon diplome uspijem da se zaposlim. Jeste da je zaposlenje bilo preko veze, ali danas je to nazovimo normalno u našoj državi. Zaposlila sam se u jednoj knjigovodstvenoj firmi koju vodi prijateljica moje mame i sa tim poznanstvom dobila sam taj posao u početku kao pripravnica, a kasnije sam polako dobivala i svoje klijente. Da se predstavim zovem se Tanja, 22 su mi godine ne želim da se hvalim ali prava sam ljepotica, brineta, mladog i lijepog oblikovanog tijela, dobrih grudi i fantastične guze, barem su me takvom smatrali kolege sa fakulteta te ako oni lažu lažem i ja vas. Osim mene u toj firmi radile su još dvije kolegice plus naravno šefica, sve tri su od mene bile više nego duplo starije Brankica 45, Ljubica 47 i Zorica 51 godinu koja je ujedno bila naša šefica.

Brankica i Zorica su žene izgleda malo iznad prosjeka, ali uvijek dotjerane i sređene ponajviše zbog klijenata sa kojima surađujemo dok naša šefica Zorica koja je izgledala bolje nego većina mojih kolegica sa fakulteta. Visoka, dugih i čvrstih nogu, grudi čista petica, malo poveće guze i širih bokova maksimalno sređena i dotjerana. Taj svoj izgled jednim dijelom može zahvaliti time što se nikada nije udavala niti rađala, a drugim djelom može zahvaliti bavljenjem jogom i fitnesom. Naravno iako su Brankica i Zorica imale obitelj i djecu nisu izgubile na eleganciji i seksipilu. Brzo sam se uklopila i postala dio njihovog tima koji je imao običaj jedan vikend u mjesecu odlazio na "team bulding" kako su ga one zvale, a zapravo je to bio vikend opuštanja i rješavanja stresa na način na koji nisam mogla niti zamisliti.

Nisam radila niti dva tjedna kad je Zorica ušla u ured i pitala me imam li kakve planove za ovaj vikend koji je dolazio, nemam nikakve planove rekla sam pa je upitala zbog čega je to interesira, i tu sam prvi put čula kako one jedan vikend u mjesecu imaju "team bulding". Naravno da sam rekla da ću ići jer ipak sam dio tima rekla sam, ok. petak iza posla krećemo na put rekla je Zorica. Dok smo Zorica i ja komunicirale Brankica i Ljubica nešto su tiho pričale i hihotale, kada sam ih poslije upitale čemu se smiju njihov odgovor bio je samo vidjeti ćeš ovaj vikend.
Bližio se kraj radnog vremena i ja sam pomalo bila uzbuđena zbog nadolazećeg vikenda, ukrcale smo svoje stvari i sjele u Zoričin auto i krenule. Put je trajao nekih tri sata uz povremeno zaustavljanje, stigavši pred zatvorenu kapiju Zorica je utipkala šifru i vrata su se počela otvarati ja sam ostala zapanjena kada je auto ušao u dvorište bila je to poveća vila za odmor.

Izašle smo iz auta i počele vaditi svoje kovčege, e pa cure ovaj vikend je isključivo za nas kao i vila u kojoj ćemo da boravimo rekla je Zorica. Zorica je opet ukucala šifru i vrata vile su se otključala te smo stupile u njenu unutrašnjost koja je bila zapanjujuća. Imala je ogromno predsoblje, veliki dnevni boravak i kuhinju, ogromno kupatilo sa svim popratnim sadržajima od tuš kabine, kade, jakuzia i dvije saune. Vila je imala mali unutarnji bazen i veliki vanjski sa grijanom vodom, na katu su bile ogromne spavaće sobe sa svojim kupatilima jednostavno totalni luksuz. Pitala sam se koliko samo košta noćenje na ovakvom mjestu te iz te radoznalosti pitala sam Zoricu koliko košta sve ovo, ništa odgovorila mi je, kako ništa pitala sam je začuđeno, recimo da je to kompenzacija sa klijentom mi mu vodimo knjige, a on nama kao protu uslugu daje vilu za odmor jedan vikend u mjesecu odgovorila je Zorica.

Potom se obratila ostalim curama rekavši kako je najprije klopa, a kasnije brčkanje u bazenu, ju huuu ciknule su Brankica i Ljubica, a ja sam samo rekla kako nisam ponijela kupaći kostim te mi je na to Zorica rekla; "pa dušo kupaći ti neće biti potreban" rekla je i otišla u kuhinju da nam spremi nešto za jesti. Dotle sam ja otišla u svoju sobu da se osvježim i odjenem nešto ležernije te se uputila prema blagovaoni gdje su njih tri već sjedile za stolom.
Nakon klope krenule smo prema vanjskom bazenu njih tri počele su da se skidaju dok sam ja još oklijevala kada su njih tri ostale gole te sam tada prvi put ugledala njihova tijela koja su bila zanosna, a pogotovo Zoričino koje je bilo skoro pa savršeno, počele su da me hrabre govoreći da se ne stidim i da nema nikoga osim nas, dok sam se skidala Brankica i Ljubica već su se brčkale u bazenu, a Zorica je čekala kraj bazena gledajući u mene dok sam se skidala, predivna si rekla je Zorica kada sam se potpuno skinula nisam joj ostala dužna pa sam joj istom mjerom rekla to isto.

Primila me za ruku te smo zajedno skočile u bazen i počele plivati, kada sam stigla do kraja bazena i okrenula se kako bi zaplivala nazad ostala sam šokirana prizorom. Vidjela sam Brankicu i Ljubicu kako se ljube i jedna drugoj mijese grudi, Zorica koja je bila kraj mene vidjela je moju reakciju i sigurno shvatila kolika mi se pitanja vrzmaju po glavi. Pogledala sa m u Zoricu te mi je ona počela prepričavati i objašnjavati situaciju u kojoj sam se zatekla. Rekla mi je i objasnila sve zašto i zbog čega to čine kao i kada i kako je sve to počelo te mi je na kraju rekla da na ništa nisam prisiljena te da ako ne želim ne moram to raditi i neka se samo opustim. Poslušala sam je te uspjela da se nekako opustim, obje smo bile naslonjene na rub bazena i gledale u Brankicu i Ljubicu na drugom kraju bazena gdje Brankica sjedila na rubu bazena sa raširenim nogama, a Ljubica je bila glavom među njima i jezikom lizala njenu pičku.

Lijepo sam mogla vidjeti Ljubičin jezik kako šara po Brankinoj pički i klitorisu, iako sam bila u vodi osjetila sam kako sam se dolje počela vlažiti, a moje bradavice su bile ukrućene. Vidim da si se malo uzbudila rekla je Zorica, samo sam klimnula glavom jer nisam imala razloga lagati jer tako iskusnoj ženi to nikako nije moglo promaknuti kao ni meni Brankičin orgazam.
Njih dvije sada su se zamijenile Ljubica je sjedila na rubu bazena, a Brankica je počela da joj liže pičku te ju je lagano jebala svojim prstima. Gledala sam u njih dvije grickajući donju usnu te počela da se zadovoljavam trljajući prstima svoju pičkicu, potom sam osjetila poljupce na mome vratu što me je iznenadilo, ali ja nisam lezbijka rekla sam, nisam ni ja, a nisu ni one i prestati ću ako ne želiš rekla je Zorica, prešutno sam rekla da nastavi ona kao da je to znala pa je nastavila da me ljubi po vratu.

Uzela je svojom rukom moju i položila ju na svoju pičku pa njome počela da se trlja, kada je osjetila da sam počela da prstima trljam njenu pičku te je tu istu ruku kojom je držala moju spustila na moju sad već dobro napaljenu pičkicu te me počela trljati. Ubrzo su nam se usne spojile i prstima jebale jedna drugu meni nije trebalo puno da svršim te je Zorica lagano Izvukla svoj prste iz moje pičkice te primila ponovno moju ruku oko zapešća i počela sve jače da si je gura u svoju pičku počela je sve jače da stenje i uzdiše sve dok nije kriknula i počela da svršava na mojim prstima duboko u sebi. Zorica i ja lagano smo se milovale po grudima izmjenjujući poljupce te povremeno gledajući u Brankicu i Ljubicu koje su jedna drugu dovodile do orgazama dok su bile u 69. Nakon toga sve smo legle na ležaljke koje su bile kraj bazena i sunčale naša tijela, a Tanjice izgubila si nevinost rekla je Ljubica gdje smo se sve počele smijati.

Ako je ovako počeo vikend kako će tek biti ostatak pitala sam, nezaboravan rekla je Zorica i po mazila me po licu. Nakon nekoliko minutnog sunčanja na Ljubičin prijedlog ušle smo u vilu i u velikom dnevnom boravku na velikom kauču nastavile smo naš "team bulding"

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija