Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Najžešći trening ikada

Ovo se dogodilo kad sam imao 16 godina.Došao sam na trening atletike i vidio svoju seksi trenericu(smeđe oči duge crne kose srednje sise niska i obla utegnuta guza)i odma mi se kurac lagano nadigao.

Obavio sam trening i dok sam krenuo do svlačionice vidio sam kako priča sa drugim trenerima i zagledao joj se u guzicu,brzo se okrenula i prestao sam gledati ali mislim da me je skužila.Brzo je dohodala do mene i rekla mi da me treba u svom uredu radi nekog natjecanja.Ušli smo sjeli za stol i nešto mi je govorila uvezi natjecanja ali sam joj sam buljio u sise.Skužila je i rekla sviđa ti se pogled?Rekao sam nervozno da vrlo ste lijepi. Zatim je počela pričati kako nema seksa kod kuće i odjednom se preko stola nagnula i poljubila me,isprva sam bio iznenađen ali sam onda uzvratio poljubac.Rekla je kako me promatra dok treniram i to ju pali.

Zatim se popela na stol i skinula majcu i grudnjak, uhvatila me za glavu i nabila u sise.Lizao sam jednu sisu kružio oko bradavice i lagano ju grickao dok sam drugu masirao i štipkao.Legla je na stol skinula se i rekla da joj ližem pičkicu.Stavio sam jezik na pičkicu i počeo lizati cuclati i igrati se sa klitićem dok je govorila"ajme kako si mi dobar lizi mi picu pseto jedno svršit ću ti po licu kao kućkica".Nakon što mi je svršila po licu sišla je na koljena skinula mi hlače i počela cuclat jaja dok mi drka kurac.Rekla mi je da sjednem na stol, sjeo sam i digla mi je noge, onda je počela drkat moj kurac dok mi šupak jebe jezikom.Pljunula je na njega i počela me jebat srednjakom dok mi je kurac pušila i gutala ga do korijena,svih 16cm bez problema.

Naguzila se preko stola raširila noge i rekla jebi.Uzeo sam kurac i odma ga nabio do jaja zavristala je pa sam ju uhvatio za kosu i žestoko počeo jebat dok sam ju lupao po guzici svom snagom. Izvadio sam joj ga iz pičke i turio u šupak i počeo jebat dok ju držim oko vrata i gušim i šamaram.

Kad sam ju izjebao na koljena se spustila uhvatio sam ju za kosu i počeo jebat u usta dok su joj suze isle na oci.Izvadio sam ga iz njenig usta i svršio joj po licu i sisama.Sve je polizala sa sebe i mog kurca.

Rekla je da ide i da će pozvat drugu trenericu da dođe jer zna da ona voli kurca.

Za 5 minuta je došla druga trenerica i ova je otišla.Ova koja je došla je bila tako jebozovna odma mi se opet kurac digo bila je plavuša visoka plavih očiju bujnih grudi i velike oble guze u uskim tajcama.Prišla mi je, uhvatila me za kosu naguzila preko stola opalila po guzici raširila guzove i počela mi lizat šupak.Uhvatio sam ju za kosu i nabijao joj lice u moj čmar dok sam stenjao ko lud.Onda mi je zapovijedila da legnem na stol,ućinio sam to pa mi je sjela na lice i davila me svojim dupetom dok mi je kurac pušila i mjesila jaja.

Zatim se ustala poderala si tajice kod pičke i zajašila ga kako kauboj, nabijala se svom snagom dok sam joj masirao i štipao sise. Skinula mi se s kurca i počela ga pohlepno gutat i lizat i jaja mi cuclat,pa ga je stavila između sisa i trljala dok me napaljenim vatrenim pogledom gledala ravno u oci.

Jos ga je par minuta pušila i drkala pa sam joj svrsio niz grlo o svaku kap je progutala.
U budućnosti sam te dvije trenerice često jebo.Nadam se da vam sa sviđala priča jer ju je meni bilo zabavno pisat.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija