Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nakon Anike došao jedini redovno i na doktoricu!

Već jedan period sam bio u bolnici oporavljajući se od povrede koljena. Kako sam imao hirurški zahvat morao sam da ležim u krevetu osuđen na odmor. Iako sam mislio da će mi sve to teško pasti ipak sam se prevario jer sve to ima i neke dobre strane. Te dobra strane su bile zgodne medicinske sestre i doktorice koje su se stalno vrzmale oko mene. U svemu tome je prednjačila Anika medicinska sestra sa kojom sam imao seks o čemu sam vam pričao u prošloj priči. Tucao sam je nekoliko puta. To je bila jako zgodna žena sa svojim velikim sisama i dlakavom picom.

Jedan dan u vizitu zajedno sa njom je došla jedna mlada doktorica. Predstavila se kao Jelena rekavši da je došla da pogledaju moje koljeno kako se oporavlja. Tada je rekla Aniki da skine plahtu sa mene. Pošto je bilo ljeto nije ni slutila da sam potpuno go ispod nje. Čim je Anika to uradila Jelena je ugledala moj mladi kurac kako pulsira. Nije mogla da skine pogled sa njega nekoliko trenutaka. Nakon što se napokon pribrala njih dvije su počele da rade neke vežbe sa mojim koljenom dok se moj kurac tik ispred njih klatio.

Anika se smijala svemu ovome govreći joj da je jako lijep primjerak. Nekoliko puta sam Jelenu uhvatio kako gleda u pravcu mog kurca. To mi je jako imponovalo jer je Jelena jako lijepo izgledala. Imala je jako lijepu guzu, sise malo manje od Anike ali jako čvrste jer su ponosno stajale naprijed i dugu crnu kosu. Vježbale su sa mnom oko pola sata a onda me ostavile da odmaram. Nakon nekih par sati Jelena se ponovo pojavila u mojoj sobi ovaj put sama. Lagano mi je prišla rekavši da mora još neke preglede da uradi.

Počela je polako da rukom me pipka preko stomaka do prepona. Kada je došla do njih moj kurac je počeo da skače. Nije mogla da veruje da je toliko tvrd i veliki. Kao hipnotizirana ga je uzela u ruku i počela drkati. Stisnula ga je jako čvrsto rukom i počela drkati gore dolje želeći da osjeti njegovu tvrdoću. U jednom momentu je spustila glavu na njega i počela ga pušiti. Moram priznati da ga je mnogo bolje pušila nego Anika. Uvlačila ga je mnogo dublje u svoja usta. Trudila se da ga uvuče cijelog. Svo to vrijeme dok ga je pušila skidala je polako odeću sa sebe.

Čim se skinula potpuno gola opkoračila me je i nabila se na moj tvrdi kurac. Rekla mi je da moramo požuriti jer nema mnogo vremena. Počela je žestoko da se nabija na moj tvrdi kurac. Skakala je po njemu kao da je na rodeu. Nisam mogao da dugo izdržim a da ne počnem je puniti spermom. Čim je osjetila moju toplu spermu unutra u tom trenutku se počela grčiti i svršavati. Iako sam svršio moj mladi kurac je idalje bio tvrd. Bila je jako srećna zbog toga rekavši da mi dečki brzo svršimo ali da možemo mnogo puta za redom da ševimo a da nam ne spadne kurac.

Polako se okrenula na bok. Rukom je raširila svoje guzove i rekla mi da želi da je tucam u toj pozi. Lagano sam ga primakao i počeo je tucati. Dok sam je tucao rukom sam je držao za njene čvrste sise. Ona je idalje nastavila da drži rukom raširene guzove nebi li je što bolje tucao. Bila je jako napaljena govorila mi je stalno da nastavim je tucati da ne prestajem je jebati jer to radim jako dobro. To me je još jače ohrabrilo pa sam krenuo da je tucam žestoko. Ulazio sam do kraja u njenu toplu picu. Moja jaja su udarala u zid njene vlažne pičke. Palila me je svojom pričom jako. Govorila je kako sam dobar jebač i kako će mi sve devojke davati da ih jebem sa ovom mojom mladom i velikom kurčinom.

Nisam mogao izdržati više. Počeo sam da ponovo punim njenu vlažnu pičku mojom toplom spermom. Ostao sam u njoj sve dok mi nije kurac sam ispao iz te lijepe pice a sa njim iz nje je potekla moja sperma. Lagano je ustala obrisala maramicama spermu koja joj se slijevala niz butine. Počela je da se oblači. Poljubila me je onako kao devojka u usta u znak zahvalnosti na dobrom seksu. Još sam je tucao nekoliko puta dok sam bio u bolnici na oporavku. I danas se rado sjetim tog seksa sa njom i Anikom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija