Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nakon drugoga

S našim sinom došla si kući oko 19:30. Igrali ste se s njegovim prijateljem cijelo poslijepodne. Dok me ljubiš pitaš gdje je naša kćer. Ona vec spava, kazem ti. Onda cu i ja malog spremiti u krevet i doci do tebe Molim te otvori mi bocu vina. Ipak me to malo čudi.


Malo kasnije silaziš dolje. Natočio sam ti čašu vina i otvorio pivo. "Kako je bilo danas? " Pitam te. "Vrlo vruće" kažeš mi. Gledam te zbunjeno. “Nije tako toplo, zar ne? ”, kažem zbunjeno . Sjedneš mi u krilo, pogledaš me u oči i daš mi dugi poljubac, koji naravno odmah uzvraćam. Nekako imaš drugačiji okus i miris. Širiš svoje noge, primaš me za ruku i stavljš ju u svoje međunožje. Kad dođem do tvojih gaćica, zajecaš. "Gaćice su ti potpuno mokre" kažem. Šapćeš mi na uho: "Iznenađenje dragi moj.

Jebala sam se danas pola poslijepodneva i želim da me sad poližeš. Još uvijek sam tako napaljena i treba mi to barem još jednom! " Na ove riječi počneš kružiti zdjelicom i stenješ. Gledam te s nevjericom i na licu mjesta i stojko se odmah dignuo u hlačama do maksimuma. Toliko sam često poželio da te netko drugi izjebe i da tako pojebana dođeš kući. Ti se smiješiš jer pod guzom osjećaš koliko sam napaljen.


Podižem te i polažem na kauč. Širim ti noge. Gaćice su ti postale prozirne od vaših sokova. Svlačim ih, mirišeš na vrući seks, a ja postajem sve uzbuđeniji. Kakav prizor. "Reci mi kako se to dogodilo". Zatim prilazim ustima tvojoj pički. "Da bolje vidiš" kažeš i prstima širiš svoje usmine. Tvoji sokovi polako curkaju iz tvoje mačkice. “Oliži me, molim te, sve pokupi.

” Trljam prstom tvoju mačkicu i močim ga u sokove. Onda ga prinosim tvojim ustima. Otvaraš ih iližeš. "Hmm finooo" . Zdjelicom kružiš od požude. Zatvarim oči i osjećam tvoj miris. Zatim te polako te počinjem lizati, obrađivati prstima, a ti počinješ s pričom.


„Zajedno smo sjedili u vrtu i gledali djecu kako se igraju. Osjećala sam bolove u leđima i rekla sam to Igoru. Rekao mi je da zna dobro masirati i ako želim da bi me izmasirao. To je zvučalo nekako primamljivo. Kad je došao njegov otac imali smo nekoga tko se mogao brinuti o djeci dok me on masira. Otišli u njegov stan i on me odveo u spavaću sobu. Kako sam danas nosila haljinu, zamolio me je da je skinem, inače bi mu bilo teško masirati. Brzo je iz kupaonice donio ulje za masažu. “


Sad sam znao zašto si prije mirisala drugačije.

Pocrvenio sam. Jutros sam se uljepšao za tebe i svježe se obrijao. „Kad se vratio, stajala sam u njegovoj spavaćoj sobi samo u donjem rublj, a usta su mu bila otvorena. “ „Kakav prizor”, rekao je sa smiješkom. “Tako lijep prizor već dugo nije bio u mojoj spavaćoj sobi. Lezi na trbuh, rekao je. ” Je li u redu da se i ja skinem? Ne želim zamastiti svoju odjeću s uljem. "Pristala sam, sve je dobro zvučalo. Kapnuo mi je ulje na leđa i polako me počeo masirati. Hmm, to je bilo lijepo. Uživala sam i sve više se opuštala. Nastavio me masirati. Osim leđa, on mi je također masirao noge, stražnjicu i polako sam se napalila. Primijetila sam da pogled na mene nije ostao bez učinka na njega, jako je bila vidljiva izbočina u njegovim boksericama. Pričali smo o ovome i onom.

Njegova masaža je postala nježno milovanje i naježila sam se po cijelom tijelu.


„Moram ti otkrit jednu tajnu“ rekao je. Okrenula sam se. “ Da koju? “ „ Jako si zgodna i rajcaš me . Ti si žena na koju drkam. Ali ovako u živo još si ljepša nego u mojim mastarijama. Zatim se nagnuo i strastveno me poljubio. Na licu mjesta sam se ovlažila i uzvratila mu poljubac. Sad me nije bilo briga. Već si mi 100 puta rekao da bi poželio da se vratim kući pojebana od stranca, a sada sam imala priliku poševiti se s nekim drugim, a ne samo s tobom i bila sam apsolutno napaljena zbog njega.


Sjela sam na njega i polako ga počela jahati i cimati ga. Divlje smo se ljubili. Grickala sam ga po vratu, prsima po pupku dok nisam došla do njegovih gaćica. Imao je ogromnu kvrgu i moja se znatiželja za drugim kurcem povećala.

Svukla sam ih i izašao je sjajan kurac. Polako sam povukla kožicu prema dolje i on je zastenjao. Lijep komad s debelim glavićem. Bio je vlažan od kapljica predsjemenske tekućine. Njegovu sam požudu osjećala u svojim nosnicama što me također dodatno napalilo. "Sada je moj red" rekla sam mu i polako počela sisati njegova jaja i grickati njegovu batinu. Zatim sam ga polako lizala po glaviću i skupljala njegove kapljice.


Dok si to pričala počela si nekontrolirani trzati zdjelicom i eksplodirala si u moja usta. Mješavina tvojih sokova i njegove sperme kulja iz tvoje nutrine u moja usta. Toliko sam napaljen da i meni dolazi bez mog ili tvog dodira. Glasno stenjem i svršavam u svoje gace. „Nastavi s pričom“ kažem ti. “ Sviđa li ti se? “ pitaš me a ja kimnem. „Daj mi svoje gaćice“ kaže.

Svlačim se. Pune su moje sperme. Pružam joj ih, polako ih liže dok nastavlja s pričom.


Pohlepno sam njegov napaljen glavić obuhvatila usnama i pružila mu pušenje stoljeća. Narajcala sam ga do krajnosti, zdjelica mu se grčila, prestao je disati i eksplodirao mi je u ustima. Moje gutanje nije moglo pratiti njegovo špricanje. Kad je došao do daha, rekao je: “Sada je moj red! ” Skinuo mi je mokre tange, raširio noge i strastveno, kao da nikad pičku nije vidio, počeo lizati sok koji mi se poput potočića slijevao iz nje. Više se ne mogu suzdržati i prvi put svršavam osjećajući svršavanje kao eksploziju u glavi. Dok prvi put svršavam, osjećam kako njegova dva prsta pokušavaju ući u moj anus, koji je toliko obliven sokovima iz moje pičke da nikakav lubrikant ne treba da njegovi prsti prodru u njega, grčim se, ostajem bez daha i opet eksplodiram.
Kad mi se disanje povratiloi, on me podiže. "Jaši me" kaže i polako prodire u mene. Uživam u osjećaju prvog tuđeg kurca u meni, osjećajući tvrdoću njegove batine i njegovu strast. Počinjemo se divljački jebati, mijenjajući položaje, ubada me, rastura me, ponovno svršavam, napaljena do mahnitosti, kao nikad do sada. Moja pička ga steže poput šrafšzoka oko njega i on svršava i duboko u mene upumpava sadržaj svojih velikih jaja. Iscrpljeni nepomično ležimo na krevetu. Završavaš s pričanjem.

Privlačim te k sebi i dajem ti dugi poljubac. „Sjajna priča“ kažem ti “ i sad sam ja na redu. “ Moj nadignuti kurac stoji uspravno kao brojka jedan. „Jesi li ljut na mene? “ pitaš i ja odmahnem glavom. “ Ne, uopće. Htio sam to tako“ umirujem te.

Polako te počinjem ubadati i postepeno ubrzavam.

Osjećaj je za mene neopisiv. Potpuno si mokra i skliska, kao podmazana i uzbuđuje me saznanje da je tuđa sperma u tebi. Stenješ i uživaš. Kako ti se sviđa? Pitam te. " Odlično , kurac ti je ko čekić! " kažeš mi i nabiješ se zdjelicom na mene. “ Jebi me“, kažeš Sad je moj red da te ševim u svim položajima. “Za kaznu ću ti danas napuniti guzu”, kažem ti. Okreneš se i naceriš se. "Danas si već drugi" kažeš. Prodirem u tebe. Guza ti je uska i to me izluđuje, a i ti uživaš. „Želim da se redovito ševiš s drugima“, kažem ti a ti potvrdno kimaš. Svršavaš u divljem orgazmu, ni ja se više ne mogu suzdržavati, iako bih još guslao po tebi, u divljačkom ubadanju svršavam i punim tvoj šupak. Zapuhani i umorni ležimo na krevetu i mazimo se, Bit će lijepo i ugodno tako zaspati.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija