Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nakon Igor tucao me je i Matija!

Pisala sam vam kako uživam u društvu sa mladićima. Koliko volim da me tucaju jer su jako moćni sa svojim mladim kurčevima. Jako brzo svrše, ali isto tako mogu i po nekoliko puta da me tucaju. Jako mi je godilo to njihovo tucanje sa mnom i ta njihova mlada i žilava koplja u mojoj vlažnoj pici. Jako bi svršavala na njima do kraja kad bi mi ispunili pici. Igor je malo počeo da se hvali svojom frendovima kako me je imao pa su pojedini počeli polako da flertuju sa mnom. Bili su jako opušteni u mom društvu.

Moram priznati da se i meni to jako dopadalo. Voljela sam da koketiram sa njima. Svaki put bi se oblačila provokativno i pred njima bi vrckala mojom velikom guzom. Znam da sam ih palila, jer bi ih odavali njihovi mladi kurčevi koji bi odmah se jasno oslikali na njihovim hlačama. Jednostavno me je to palilo. U meni se pojavila neka strast koju više nisam mogla da kontrolišem. Skoro svaki dan su njih tri dolazila kod mog sina pod izgovorom da nešto rade ili uče a u stvari su oni čekali priliku da drkaju na mene.

Osim Igora zapazila sam da je na mene oko ozbiljno bavio Matija. Bio je to momak jako lijepe građe. Mislim da bi ga svaka devojka poželjela. Tako su prošle sedmice došli Igor i on kod mog sina da igraju neke igrice na kompu. Ja sam bila u sobi pored njih spređivala ormar. Dok sam to radila u moju sobu je ušao Matija. Rekao mi je kako bi i on želio da osjeti to što je osjetio Igor sa mnom. Tada sam ga upitala šta bi zapravo želio na šta je on dodao seks. Odmah sam se napalila. Moja pica je počela polako da pušta sokove.

Sa druge strane me je bio strah da neko ne uđe u sobu jer ostali bili u sobi pored. Adrenalin je radio stotinu na sat kroz moje tijelo. Lagano mi je prišao. Rekla sam mu da želim da ga vidim golog. Počeo je užurbano da se skida. Za jedan čas je ostao bez odjeće. Tada sam ugledala da je Matija ima jako veliki kurac, mnogo veći i deblji od Igora. Ma jednostavno je imao pitona među nogama. Sigurno je bio veći od dvadeset centimetara i bio je jako debeo. Kada se skinuo, sjela sam na krevet i rekla mu da priđe.

Polako mi je prišao i uzela sam u ruku njegov moćni kurac. Počela sam da navlačim kožicu preko glavića. Rastao je jako brzo u mojoj ruci. Izgledao je jako moćno, velik i tvrd prošaran velikim venama. Nisam mogla da odolim i polako sam ga stavila u usta. Ma koliko se trudila nije mogao da uđe u moja usta oko pola. Bio je baš veliki. Lizala sam mu ga od jaja do glavića pa onda sa druge strane kao najljepši sladoled. Dok sam mu ga pušila on je zavukao ruku ispod moje majice i mazio mi sise.

Dok sam mu ga pušila skinula sam majicu i oslobodila se grudnjaka tako da je mogao sad da nesmetano mazi moje velike sise. To je i radio. Moja pica je već bila jako vlažna. Skinula sam i hlače kao i mokre gaćice od picinih sokova umazane i naredila mu da mi liže picu. Dok mi je lizao ja sam mu lagano drkala kurac. Nisam ispištala to moćno koplje iz moje ruke. Lizao me je jako dobro. Moja pica je jako vlažila i bila spremna za tucanje. Raširila sam noge koliko sam mogla i povukla ga na sebe. Stavila sam mu kurac na ulaz moje pice I potom rukama ga uhvatila za guzu i povukla na sebe. Ušao je u mene do pola.

I to pola za mene je bilo jako duboko. Počeo je da me jebe lagano jer je imao jako veliki kurac. Iako sam se tucala prije njega sa Igorom on bi svaki put sve više širio moju picu. Uživala sam u svakom ubodu njegovog kurca. Moja pica je vlažila mnogo. Iz nje su tekli sokovi kao voda sa česme. Odjednom Matija je počeo da me tuca malo jače a ja da stenjem glasnije. Bojala sam da će me čuti u sobi pored. Uzela sam jastuk i ugzila ga za kraj dok sam rukama gužvala moju posteljinu. To ga je jako palilo da je počeo još žešće da ulazi u mene. Ispunio me je do kraja. Njegov glavić je udarao u moju matericu. Počela sam da svršavam na njegovom macanu kao neka kujica.

Molila sam ga da svrši što prije. Počela sam da mu pričam dok me je tucao sve u cilju da što prije svrši. Moja priča je urodila plodom pa je počeo da se prazni u mene. Mislila sam da neće nikada da prestane da prosipa spermu u mene. Učinilo mi se da je litre sperme istresao u moju picu iz njegovih punih jaja. Kada ga je izvadio i dalje je bio podignut i tvrd. Nisam mogla da verujem da je tako dobar. Iako me je jako dobro izjebao i iako me je pica pomalo boljela željela sam još tog mladog mesa.

Okrenula sam mu se otpozadi i rekla da želim da me tuca u dogi pozi. Uhvatio me je za kukove i počeo tucati. Gledala sam kako ulazi u moju picu njegov moćni kurac. Izvila sam se pozadi da gledam kako njegov kurac širi moju picu. Nekoliko puta me je lagano udario po guzi jer je znao da me to jako loži. Tada me je lagano uhvatio za kosu i povukao mi glavu pozadi. Izvila sam se koliko sam mogla. Želio je da gleda grimase na mom licu koje sam pravila dok me je navlačio na njegovu veliku kurčinu. Bila sam pri kraju kao i on. Molila sam ga da izdrži još malo da svršimo zajedno.

Nakon što sam svršila izvadio je njegovu kurčinu napolje i počeo da drka iznad mene. Za minut sam osjetila mlaz tople sperme na mojoj guzi i leđima. Kada sam se okrenula i ugledala pravi potok sperme na mojim leđima nisam mogla da poverujem odakle mu tolika sperma. Bio je iscrpljen a ja totalno izjebana. Nisam mogla više. Polako se obukao i poljubio me u lice u znak zahvalnost. Bio je jako nježan kao i Igor. Rekla sam mu da se vrati kod njih. Ja sam brzo otišla pod tuš da sperem spermu sa sebe a potom se vratila u krevet.

Legla sam jer nisam mogla da stojim na nogama. Poslije mnogo vremena bila sam tako izjebana da mi je pica skroz utrnula. Sklopila sam oči i vraćala film od maloprije kako me je dobro jebao. Ostala sam da ležim par sati. Poslije toga sam nastavila da se jebem i sa njim. Imala sam jednu želju koju sam planirala da ostvarim a to je da me jebu njih dvojica zajedno. Napravila sam plan kako to da uradim.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija