Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nakon Jasmine tucao sam i Anu!

Pisao sam vam da sam prošle godine planirao da idem na more zajedno sa mojim drugom Antom. Ali svi naši problemi su se poremitili kad mi je rekao da ide sa nama njegova mama Jasmina i njena drugarica Ana. Iako smo se protivili nismo na kraju imali kud pa smo morali da pristanemo na sve to. Otišli smo zajedno na more i već nakon raspakivanja smo otišli na plažu na kojoj je Jasmina obukla minijaturni kupaći kostim koji je više otkrivao nego pokrivao. Zbog svega toga Ante se napio toliko jer je bio vidno frustiran na sve to pa sam ga morao nositi do stana. Odmah je zaspao čim sam ga spustio na krevet.

Nakon toga sam izašao vidio sam njenu mamu potpuno golu kako skida kostim. Čim su nam se pogledi sreli ona mi je dala doznanja da želi seks sa mnom. Povukla me je za ruku, i uvukla u sobu gde smo imali vatreni seks. Nisam mogao da verujem da je bila toliko vatrena u seksu. Ujutru sam se probudio prije svih. Ušao sam u wc i počeo da se tuširam. Pustio sam toplu vodu i zaklopio oči razmišljajući šta mi se desilo sinoć sa Jasminom. Od svega toga sam se napalio jako pa mi se kurac podigao do maksimuma. Polako sam počeo da ga drkam.

Onako dok sam zamišljao osjetio sam ruku na mom dignutom kurcu. Mislio sam da je Jasmina u pitanju pa nisam otvarao oči nego sam se prepustio osjećaju. Osjetio sam kako mi ga idalje drka. Počeo sam da uživam i stenjem lagano. Nakon toga sam osjetio topao vazduh na mom glaviću a onda sam osjetio da moj kurac nestaje u njenim ustima. Sisala mi je kurac jako dobro. Nakon što sam otvorio oči vidio sam da nije u pitanju Jasmina nego njena drugarica Ana. Ana je pušila kurac i gledala me u oči.

Tada ga je izvadila iz usta drkajući ga, rekla da kad sam mogao jebati Jasmine da želi i da jebem nju. Bila je potpuno gola. Imala je malo manje sise nego Jasmina ali njeno dupe je bilo mnogo veće. Njena pica je bila izbrijana tako da nije imala dlačice na njemu. Ponovo ga je stavila u usta i počela pušiti. Uvlačila ga je u usta skoro do kraja. Pušila mi ga je mnogo bolje nego Jasmina. Lizala mi je jaja i ublačila u usta dok mi ga je rukom drkala. Dok mi ga je pušila uhvatio sam je rukom za glavu i počeo navlačiti na moj tvrdi kurac.

Jutarnja napaljenost je bila takva da sam svršio prvi put po njenom licu i sisama. Uzela ga je u usta ponovo, oblizao ga od ostatka sperme i nastavio ga dizati. Nije se morala dugo truditi. Tada je ustala i ušla sa mnom pod tuš. Naguzio sam je da se rukama držala za zid a onda snažno ga nabio u nju. Njena pička je bila mnogo šira od Jasminine. I ona je bila jako vlažna i napaljena. Dok sam je tucao uhvatio sam je rukama za guzove i počeo da je tucam žestoko. Stenjala je glasno dok je voda padala po njenim leđima.

Okrenula je glavu prema meni i gledala me je dok sam je tucao. Gledala me je direktno u oči, stenjala glasno govoreći da je jebem žestoko. Tucao sam je žestoko maksimalno nekoliko minuta. Za to vrijeme je počela da svršava kao luda. Dok sam je tucao žestoko nije stenjala nego se derala jako. Iz njene obrijane pice su tekli sokovi koji su se slijevali niz njene butine i miješali sa vodom koja je padala po nama. Lagano sa kukova sam ruke prebacio na njene sise i počeo ih stiskati dok sam nastavio kako da je tucam. Tucao sam je dobrih desetak minuta sigurno.

Nakon toga smo promijenili pozu. Ja sam legao dolje a ona me je opkoračila i počela da se nabija na moj dignuti kurac. Dok se nabijala na kurac rukama se držala za vrata od tuš kabine. Skakala je tako brzo na njemu da sam se plašio da me povrijedi. Počela je da svršava po drugi put. Dolazila je lagano do daha a ja sam nastavio idalje da je tucam. Odozdo sam se odizao od poda nebi li još dublje ulazio u nju. Nakon dobrih desetak minuta počeo sam i ja ponovo da svršavam. Ovaj put sam punio njenu obrijanu picu. Punio sam je mlaz za mlazom nisam mogao da prestanem.

Ostao sam u njoj sve dok mi kurac sam nije ispao iz nje. Nakon toga smo se ponovo otuširali pa smo otišli ponaosob u svoje sobe. Nakon toga smo se pravili da se nije ništa desilo. Otišli smo na doručak sa osmehom na licu. Moje ljeto je bilo kao iz snova jer sam tucao i jednu i drugu.

Ocjena priče

2
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 8912

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija