Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nakon koncerta

Muž i ja smo od prijatelja dobili ulaznice za konzert poznatog filharmonijskog orkestra u našem glavnom gradu, a kako živimo malo podalje odlučili smo se za trodnevni izlet u glavni grad, spojiti ugodno s korisnim, zabaviti se i odmoriti. Rezervirali smo smještaj u ne preskupom, ali otmjenom i urednom hotelu s dobrom reputacijom. Doputovali smo u petak poslijepodne, malo smo prošetali gradom, popili piće u jednom kafiću, večerali u restoranu s lokalnim specijalitetim, još malo prošetali i vratili se u hotel i zaspali ko bebe.
Sljedeće jutro, oko 10, 30 probudio si me poljupcem u natkoljenicu i otvorila sam ne samo oči, nego i raširila svoja bedra i omogućila ti slobodan pogled na moju svježe obrijanu mačkicu. Prihvatio si poziv i uronio si među moje noge i uronio svojim jezikom i prstom u moju lagano navlaženu srećkicu. Takvo buđenje je nešto najljepše što se može doživjeti, a ti to znaš i želio si mi to još jednom omogućiti i to ti je odlično uspjelo. Nakon prvog orgazma s jezikom i prstom još si i lijepo izjebao i divno svršio u meni.


Doručak si na sreću već naručio u sobu i mogli smo se nakon ove „jutarnje gimnastike“ okrijepiti i nadoknaditi utrošenu energiju bogatim doručkom. Nakon doručka smo se otuširali i onda sam ja prošla na frizuru, a ti u hotelski welnes u kojem sam ti se, nakon frizera i ja pridružila. Ručali smo i oko 16h smo se vratili u sobu, kako bi se na vrijeme spremili za večernji izlazak na koncert.
Kupio si mi lijepu večernju haljinu, uz to komplet slip i grudnjak i odgovarajuće samodržeće čarape, bez haktera i crne salonke, sve odgovarajuće i u skladu jedno s drugim. Nakon što sam se obukla, još sam se nakitila uši i vrat odgovarajućim naušnicama i ogrlicom. Tvoj pogled, nakon izlaska iz kupaone govorio je koliko si zadivljen mojim izgledom.
Natočila sam si u čašu pjenušca, sjela se na krevet i gledala te kako se oblačiš. crno odijelo, bijela košulja, crna leptirka i odgovarajiuće svečane crne cipele. Super. Dok sam te gledala osjetila sam se narajcano, prišao si mi i dao mi pusu, najradije bih te svukla da se kresnemo, ali nisam smjela. Naredio si mi da ustanem i da se okrenem da bi mi zatim zadignuo haljinu i povukao mi gaćice na dolje. Osjetila sam tvoj prst kako igra po meni i osjtila sam da si mi u šupak ugurao dildo za guzu. Poljubio si me i šapnuo:“to ti je da ostaneš preko večeri u štimungu“.


S dildom u guzi spustili smo se u predvorje, taxi nas je već čekao i odveo nas direktno na koncert. Bio je vruć osjećaj imati dildo u guzi, osjećala sam ga pri svakom koraku i skoro bih pala ne nekog lika, da me ti nisi pridržao. Zauzeli smo svoja mjesta u dvorani i uživali u rapsodili i bogatstvu živog orkestralnog zvuka. Tu i tamo bih osjetila tvoju ruku na mojoj natkoljenici, a povremeno bih mrdala guzom po sjedalu kako bih iskoristila uzbudljivi osjećaj ispunjene guze. Nakon koncerta s olakšanjem sam primijetila da iza mene nije ostala mrlja na sjedalu.
Vratili smo se u hotel i tamo prošli direktno u bar nešto sitno i lagano prezalogajiti i popiti piće. Stalno sam ti ponavljala kako sam napaljena, no ti si stalno povlačio bremzu. Završili smo s jelom i uzeli smo već drugo piće kada su naišla dva mlađa muškarca i sjela do nas za barom, bilo je vidljivo da su stranci, počeli smo se razgovarati na engleskom i rekli su da su Holandezi, na službenom putu. Pričali smo o svemu i svačemu, jedno piće je slijedilo drugo.


Svako malo bih osjetila dodir po ruci, pa po guzi ili grudima, ništa namjerno nego onako slučajno u razgovoru ili prikom okretanja na barskoj stolici. Raspoloženje je sa svakim ispijenim pićem postajalo sve erotičnije. Otišao si na WC i obojica su me u razgovoru već svu ispipali. Iznenada mi je zazujao mobitel, pogledala sam, poslao si mi poruku:“Uzmi si ih“. Uskoro si se vratio, prišao mi, nježno me poljubio i šapnuo na uho „zavedi ih“. Još smo malo čavrljali i pustila sam im da me i dalje dodiruju. Onda sam i ja prošla na WC, kad sam se vratila utisnula sam Johnu, kako se zvao jedan od njih, svoje zgužvane gaćice u ruku. On ih je odmah dao Philippu koji ih je odmah onjušio. Na barskom sam se stolcu okrenula prema njemu i raširila noge tako da vidi da sam gola.
Oboje su se tada nešto dogovarali na flamanskom i pogledali u tebe. Ti si se nasmijao i sasvim opušteno ih pitao:“ Imate li vas dvojica želju učiniti moju ženu sretnom? “ Oboje su još jednom pomirisali moj slip, platili smo i krenuli u našu sobu. Već u dizalu nisu mogli odvojiti svoje prste od mene, dok si ti uživao u mogućnosti da sve to gledaš „iz prvog reda“.


Došavši u sobu sjeo si se na stolac u kutu, a ova dvojica su započela svoju igru samnom. Ljubili su me i milovali. Bila sam u sendviču između njih i vidjela te kako se sretno smiješiš. Svukli su mi haljinu i ostala sam samo čarapama, grudnjaku i štiklama. Odjednom su srušene sve zapreke i njihove su me ruke jednostavno prekrile, osjećala sam ih po čitavom tijelu. Grudnjak je pao, John je, gladeći me po guzi napipao dildo u šupku, igrali su se s mojim bradavicama i obrađivali moje grudi. Osjetila sam jednom dva, a onda i tri prsta u mojoj pičkici, a njihovi poljupci su bili jednostavno divni, uživala sam.
Kleknula sam na koljena ispred njih i raskopčala hlače i šliceve od obojice i pustila njihove kurčeve na zrak i u moje vidno polje. Onog Johnovog sam odmah stavila u usta dok sam Philppovog obrađivala rukom, Johnov je bio ukusan, a Philippov nekako svilenkast. Obojica su se zatim svukli i položili me na veliki i prostrani krevet u kojem si me jutros jebao ti, a sad će me razvaljivati oni, tresla sam se od uzbuđenja, dok si ti i dalje sjedio u kutu i s čašom pjenušca u ruci uživao u predstavi.


Obojica su me iznova milovali i ljubili, opet sam imala utisak da je u svakom trenutku svaki djelić moga tijela obasipan poljupcima i milovan njihovim rukama. Iznenada mi je jedan od njih izvuka dildo iz šupka i osjetila sam veliku prazninu. Položila sam Johna na leđa i nasadila se sa svojom mačkicom, iz koje su curili moji sokovi, na njego 20 cm dugački kurac, koji me je potpuno ispunio, a kad me počeo podbadati i guslati po meni osjetila sam ga skoro pa pod bradom. Philippe se raskoračio ispred mene, a iznad ležećeg Johna i dok me ovaj jebao ja sam Philippeu pušila.
Zamijenili su mjesta i sada me je Phillipeova zvijer ubadala, dok sam ja ležala na njegovim grudima John je vidio priliku da mi u guzu uvali svoj glavić, a kako je dildo izvršio svoju ulogu i raširio mi šupak ušao je vrlo lagano i uskoro sam bila u sendiču i obje moje rupice su bile popunjene s dvama mrcinama. Ovo mi je bilo prvi puta da sam ovako bila jebana, prekrasan osjećaj, vjerujem da si i ti uživao u prozoru. Tek tada je počela „prava vožnja“ i imala sam osjećaj da su njih dvojica vrhunski uvježban par i da im to nije prvo takvo iskustvo. Osjećala sam se potpuno ispunjeno, a tek kad mi je John počeo masirati i stiskati bradavice Philippe me je morao ljubiti i začepiti usta kako ne bih vikom probudila goste u susjednim sobama.


Sva sam se stisnula, zgrčila, počela sam drhtati i cimati se, osjećala sam kako se moji mišići stežu oko njihovih kurčeva, orgazam mi je dolazio u valovima. Njih dvojica nisu imali uzmaka, guslali su po meni i uskoro sam i u guzi i u pički osjetila mlazove njihove guste, vruće sperme, kakav super osjećaj, biti potpuno ispunjen spermom. Oboje su bili na izmaku snaga, izvukli su se iz mene i još sam im očistila kurčeve. Obukli su se , zahvalili mi se poljupcem i otišli.
Ležala sam na krevetu i uživala osjećajući kako sperma isteče iz mene, ustao si sa stolice i prišao mi i rekao „hvala ti za vruću i uzbudljivu predstavu“. Dao si mi znak da se legnem na leđa i raširim natkoljenice. Tvoja glava je zaronila u moje međunožje i počeo si skupljati, lizati i gutati sve što je izlazilo iz mene, tvoj me je jezik čistio i brisao, koja scena, vau. Nakon nekoliko minuta bila sam očišćena i oblizana do skoro na suho. Svukao si se i zajahao me, kako moja pičkica, tako i moja guza dobile su tu noć još jedno punjenje, ovaj puta tvoje sperme, koja je istisnula svu tuđu spermu iz mene. Ponovo je tvoje b ilo ono što najviše voliš, ženu koja se pusti jebati sa strane, ali je na kraju uvijek samo tvoja.

Još Erotskih priča?

Ja i frendova mama Sanja

ja i Sanja 40 godina mama za jenamje

Trudna najbolja prijateljica

jebanje trudne najbolje prijateljice dok joj muza nema

Mala Nelly

Nakon dugo vremena susreo sam djevojku koju sam dobro poznavao iz djetinstva,pa smo noć zasladili vrelim sexom

Nova susjeda - 16.dio

Do trenutka kada su moje međunožje susrele Majine jastučaste guzice i moja jaja naletjela na njezin natopljeni prorez, moj kurac je bio tvrđi nego ikada prije. Oboje smo zastenjali dok se Majin ispruženi sfinkter stezao oko debelog korijena moje osovine. Gumena toplina njezinih analnih stijenki koje su me stezale dok joj se rektum preoblikovao oko moje tjemene osovine osjećao sam se tako dobro, više od svega o čemu sam ikada sanjao. Biti obavijen od vrha do baze u glatkom grljenju Majine guzice bilo je nebesko. Bilo je nevjerojatno erotično, ali i stvarno intimno, na čudan i neočekivan način. Maja, o moj Bože! Dahtao sam dok sam se naginjao nad njezina izvijena leđa sve dok nam se glave nisu približile i mogao joj njuškom maziti vrat. Uzela si mi sav kurac! Ušao sam skroz u tvoje dupe, Majči, super je! Uuuh Zvone! stenjala je u moja usta, poluzatvorenih očiju gorjele su od požude. Osjećam kako tvoj kurac pulsira u meni... O moj Bože, tako si duboko u mojoj guzici... Osjećam se tako rastegnuto i napunjeno, uuuh! Tako me dobro ispunjavaš, Zvone, volim se osjećati tako puna tebe! “Dušo, ti si nevjerojatna,” promrmljao sam ljubeći njezino prekrasno lice. Još uvijek kružeći prstima po njezinom nabreklom klitorisu, drugom rukom sam je obuhvatio, točno preko njezinih teških sisa. Ispunivši dlan velikom teškom sisom, uhvatio sam se za Majino sladostrasno tijelo i pritisnuo prsa na njezina izvijena leđa. Držeći Maja čvrsto uza sebe, promiješao sam joj utrobu svojom drškom za istezanje stražnjice, natjeravši je da nekontrolirano stenje kad me njezin šupak počeo nepravilno stiskati. Dok sam polako ljuljao bokovima u njezino mesnato dupe, kost mi se trzala od zadovoljstva unutar Majinog toplog baršunastog rektuma. Moje je uzbuđenje raslo iz sekunde u sekundu, a očito je raslo i Majino dok su moji prsti ubrzavali trljanje klitorisa. Ovo je nevjerojatno, progunđao sam u njezino zadihano lice dok sam nastavio polako brusiti svoj potpuno zakopani kurac unutar njezinog tijesnog analnog tunela, drhteći cijelim tijelom, opijen svojim prvim okusom sodomije. Ti si najbolja Majči! Tvoja guzica je epska... Tako vruća i uska, tako dobra! Ohhh jebote! Odjednom je Majino tijelo počelo drhtati poda mnom, a oči su joj se otvorile. Usta su joj bila opuštena, a njezin punjeni šupak sve se jače stisnuo oko mene dok je žurno mrmljala: Uuuh, poljubi me Zvone, ja sam... Ooooh jebote, svršit ću! Ohh da, dodirni mi klitoris, nastavi me trljati kao to, da! Uuhhh jebote da, poljubi me, prstom me, poljubi meee! Brže vrteći njezin klitoris između prstiju, jedva sam imao vremena usisati njezina ponuđena usta u svoja prije nego što je došla Maja. Bilo je tako iznenadno i intenzivno. Mlatila je u mom zagrljaju i osjetio sam kako mi sokovi od njezine mace kapaju po prstima dok se njen mreškasti rektum počeo ritmički stezati i otpuštati, masirajući moju potpuno zakopanu osovinu. Osjećao sam se nevjerojatno. Majin ionako pripijeni šupak još se više zategnuo dok me njezin sfinkter istegnut kao prianjajući penis zgrabio u podnožju, a njezini analni zidovi stisnuli su moju dužinu u slijedu mužećih analnih poteza koji su mi oduzeli dah. Bilo je jednostavno predobro. Prije nego što sam to uopće shvatio, svršavao sam kao lud u Majino dupe, puneći joj rektum bujičnim mlazom toplog sjemena. Mislim da je osjećaj moje sperme koja je preplavila njezinu utrobu učinio njezin orgazam još intenzivnijim, jer je njezina maca samo nastavila šikljati po mojim prstima od klitorisa. Oduševljeni tako snažnim vrhuncem, iznenađeni intenzitetom našeg prvog analnog spajanja, Maja i ja smo uživali u usnama, a naša divlja ljubavnica prigušivala je naše gunđanje oslobađanja.

Nova susjeda - 15.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Nova susjeda - 14.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija