Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nakon Marija ja

Ocjena: Nije ocjenjeno

Svi mi želimo bolji život, svi mi želimo neke promjene, neke nove stvari i nova iskustva.
Pa i ja, želio sam otići , krenuti sve ispočetka , ostaviti prošlost iza sebe kao da je to neki ružan san.
Maštao sam i nadao se boljem životu u stranoj zemlji. Razmišljao sam pozitivno pa su mi se pozitivne stvari ostvarile.

Dobio sam posao, našao dobre prijatelje i djelilo smještaj sa starijim bračnim parom.
Zvali su se Željka i Mario , i sve je sjajano išalo, iako je Mario bio živi popizditist lako bi se zapjenio , svađao bi se i raspraljavao sa Željkom. Jedna stvar ih je povezivala a to je seks, to ih je to spajalo.
Željka je uvijek počinjala rečenicu sa JA , govorila je o sebi kako je bila zgodna dok je bila mlađa, kako su je momci gledali i slično.
Uglavnom izgledala je jako napaljeno , iako ima šezdeset i kusur godina, imala je crnu kovrčavu kosu do sisa, kosa je prekrivala njezine bujne grudi, nosila je neku usku haljinu s dekolte izrezom, sise su joj kipileiz haljine.

Kao da je jedva obukla onu usku haljnu s obzirom kakave sise ima, kao da bi se pojebala svaki sekund .
Na štriku uglavnom su bile samo njezine tangice, različitih boja .
Mario i Željka bi se kresali rano ujutro ili kasno navečer. Prisluškovo sam ih , ispred njihovih vrata od sobe uzeobi kurac u ruke drkao i svršavao po podu, a zidovi su bili jako tanki , tako da sam mogao čuti svaku riječ što bi pričali.

I tako kao što sam rekao seks su obožavali. Mario je postao sve živčaniji i živčaniji , nije mu se sviđao posao a i grad, htio je doma i samo je bilo pitanja vremena kada če otići.
Mario je otišao doma a Željka ostala , Željka nije baš znala nešto na mobitelu , pa bi joj često uskako upomoć.

Naletio sam na vruće poruke od Maria , "da će se vratiti brzo i hoće li biti u picu" a i neke golišave slike ne samo od Maria več i od drugih muškaraca.

Svašta se može vidjeti na njezinom mobitelu izgleda. Sada nažalost više nema tko ju je jebati bar u njezinoj sobi, a tko zna možda je netko jebe, negdje drugdje nikada se ne zna.
I tu dolazim napokon ja , nisam više onaj koji stoji iza vrata.
Sjedili smo u dnevnom boravku i gledali TV. Ona je ležala a ja sam sjedio ispod njezinih stopala. Pružila bi noge na mene kao ono boli je noge i tako nastavila gledati TV.

Ja sam svaki sekund zurio u njezine velike sise , koje su bile gotovo ispale iz svilene haljine, ona je i dalje nastavila gledati tv. Moj kurac se skamenio i vribrirao ispod njezinih stopala. To je ona osjetila , lagano ga je stopalom prelazila preko moji nabreklih hlača.
Prišao sam joj, i lagano izvadio sise iz haljine , lagano ih držao i mazio rukama.

Bile su zaista velike, nisam ih mogao ni zgrabiti , počeo sam poput bebe da sisam a ližem bradavice.
Išao sam dalje , skinula se gola, a ja sam išao ispod sisa prema dolje, sve do njene pice.
Pica joj je bila obrijana i glatka, vidi se da ju održava. Ostala je i dalje u ležećem položaju, a ja sam navalio na njezinu picu , na klitoris, cijedili su se sokoviiz nje, a ja sam lizao i cucla ustima , sokovi su se cijedili i cijedili, radio sam to sve dok nije svršila.

Ustala se i prišla meni, spustila mi hlače do koljena , i počela mi pušiti kurac , koji već odavno uspravno stoji. Držala bi ustima za glavič i cucla a onda lagano ga strpala cijelog usta do korjena.
Trpala ga usta, a ja bi ju držao za glavu i nabijao kao pravu drolju da se guši.
Izvadila ga je iz usta, malo prodrkala , okrenula mi leđa, uzela ga rukom, naciljala na njenu picu i počela jahati.

Prislonio sam se leđima na kauč i držao ju za struk , nije dugo trebalo , osjetio sam da ču svršiti , gledam u strop i počinjem svršavati u nju. Prislonila se na mene i ostala tako , ostali smo zadihani.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina