Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nakon Ružice jebao sam stariju ženu sa farme, dovodila me je do ludila

Jebali smo se ja i Ružica u tom kontejneru još tri noći i tri večeri, čak smo se pojebali i na parceli u pauzi dok odmaramo. I nekoliko puta primijetio sam gospođu u godinama da nas posmatra. Pravio sam joj zgodu da nas dobro vidi, a ona mi je zauzvrat nekoliko puta mahnula i poslala pusu. Ništa mi nije bilo jasno kada ju je Ružica dovela na parcelu. Izdvojili su se dvadesetak metara i nešto relaksirano razgovarali. A onda mi Ružica priđe.
-Nenade, ja imam obveze na institutu i moram ići na tjedan-dva.

Ovo je Stefanija, ona je tehničarka ovdje na farmi i ona će me mijenjati. Ponašaj se kao da sam ja tu. Zahtijevam ozbiljnost i učinkovitost na poslu. Sada kreću nove troliske i plodovi boranije i trebaju nova točna mjerenja i podaci. Od vaše preciznosti sve zavisi, rekla je Ružica.
-Ne brinite gospođo Ružice, ušao sam u štos i radim sve ovo bez neke velike muke. Sve će biti besprijekorno odrađeno.
-Reći ću tvojoj mami da si dobar i poslušan dječko, namignula mi je, nasmijala se, sjela u auto i otišla.

Ostali smo ja i Stefanija. Uslijedio je muk. Bilo mi je žao što ode Ružica, ali i drago što ću se konačno naspavati. Nakon pet minuta tišinu prva prekide Stefanija.
-Nenade, ja sam Stefanija. Radim posljednje godine do mirovine. Živim ovdje na farmi, gore iznad huhinje i kancelarije u potkrovlju imam stančić. Život me primorao. Bila sam udata za pogrešna čovjeka. On me je izmajmunisao, ostavio bez igdje ičega, doveo mlađu ženu i ona je njega namagarčila. On je sad obolio i sam bez igdje ičega.

Ja imam pristojnu ušteđevinu i ne brinem se. Zdrava sam, jedino mi teško pada samoća. A onda je zašutjela. Radili smo i šutjeli, gledao sam joj liniju koju su po sredini grudi pravile dvije ogromne sise. Bradavice su se dobro ocrtavale na mijici, Stefanija nije nosila grudnjake. Imala je dobru, ali malo poveću guzu. Odmjerio sam je od glave do pete, jedino što bih na njoj korigirao, obrijao bih joj ili depilirao brčiće. Mogu misliti kako je dole čupava. Posao je odmicao, bilo je vrijeme predaha.

-Imaš li kakvu curicu? -Nemam! Pa zašto a tako lijep i zgodan momak.
-Pa jer sam krenuo pogrešnim putem. Zakačio sam se za jednu komšinicu, duplo stariju od mene i zaljubio. Dobro mi je došlo što sam došao ovdje, da ne mislim na nju, rekoh.
-Znači ne privlače te djevojke.
-Privlače naravno, ali učinilo mi se ljepše i konkretnije sa zrelim ženama.
-U pravu si reče Stefanija i uzdahnu. Odlučih da razvijem priču, učinilo mi se zanimljivo i izazovno. Palila me sama priča.
-Što ste uzdahnuli.

-Zato što ne spadam više u te zrele, prestarila sam sa svojih šezdeset. Nasmijao sam se samo blago.
-Što se smiješ? -Zato što to nije istina. Još uvijek ste izazovna i vitalna žena. Šta vas je vodilo da dolazite noću do prozora kontejnera? -Ne znam, posumnjala sam da između vas dvoje ima nešto, prišla sam, čula vas i bilo je jače od mene. Lijepo vas je bilo gledati. A i prijalo mi je.
-Kako vam je prijalo? -Lijepo, osjetila sam nekakav nemir u stomaku.
-Stvarno? -Da, bila sam ljubomorna na nju.

-Pa dobro, imam to na umu.
-Slušaj dječko, ne zavitlavaj me, zdrava sam, čista, uredna i vrela. Željna sam kurca, doduše nisam se nikad jebala sa dječkom kog sam mogla roditi, ali zašto ne bih promijenila pravilo. Hajdemo ovamo ustranu, da ti pokažem neke finese dobre jebačine, reče mi brutalno Stefanija. Povede me za ruku, drugom podiže staru jaknu na kojoj je sjedila. Uzdiže suknju, sjevnuše kristalno bijele gaćice, sa velikom čupavicom. Skide i majicu, sise , koje prkose gravitaciji, izazvaše divljenje kod mene.

Obrisa se nekom krpom nalakti u poluležećem stavu i reče, dođi mali ovamo da ti pokažem šta ja znam. Grubo me privuče, poljubi u usne, jezici nam se spojiše. Prigrli me jako, a zatim mi uvali bradavicu u usta.
-Sisaj me, to me izluđuje. Dok sam joj sisao naizmjenično lijevu pa desnu sisu, Stefanija mi dođe do dignutog kurca, zguli sa mene ujedno i trenerku i gaće i reče, ohoho, pa ima tebe dole. Kao da me odgurnu od sebe, ustvari grubo me položi na leđa, a onda poče da mi ljubi i miluje kurac i jaja.

Sočno, pohlepno i iskusno. Ječao sam.
-Dodirni mi pičku, gorim, možda ti ne voliš ovakve čupave, ali vidjećeš da je bolja od Ružicine. Pomilovao sam je, bila je prevlažna. Stefanija me opkorači i sjedne mi na kurac. Primi ga vješto uz uzvik jooooj. Napravi nekoliko dubokih pomjeranja, uhvati ritam i poče da se jako nabija, gledajući me u oči kao da je ljutita, bila je smrknuta. Poče frktati i zabacivati glavu u stranu. Mijesio sam joj ogromne sise koje su igrale u njenom ritmu nabijanja.

-Mali ja dugo nisam primala kurac, ja ti svršavam, ja sam gotovaaaa. Joj kako joj se pička grčila oko mog kurca, grebala me je noktima , a onda počela lupati dlanovima po mojim prsima. Kad se smirila rekla je jebi me sad zguza, kleknula je zauzevši stav. Ušao sam u nju silovito, kao pravi alfa mužjak. Želio sam da se dokažem i ja, jer ostavila je jak utisak. Nabijao sam je raznovrsno, čas duboko, čas u stranu.
-Joj kako te osjetim duboko, kako ti je kurac vruć i svemoguć. Pojačavao sam, ali i ona mi je udarala kontre i snažno ga primala.

U isto vrijeme povikasmo svršavammm. Bio je to najbolji orgazam u mom životu. Stefanija se ispruži ispod mene, legao sam joj preko leđa ne vadeći krac, pička joj se ritmički stezala cijedeći svaku kap iz njega. Poljubio sam je u vrat i šapnuo, nikad ovako nisam svršio. Ti si najbolja jebačica od svih dosadašnjih. Večeras nema spavanja, željna sam kurca, želim te cijelu noć u sebi. Otišli smo u njen stančić, istuširali se, osvježili, i odspavali nakon ručka. Jebao sam je tri puta te noći jako i raznovrsno.

-Otkriću ti jednu tajhnu, reče mi Stefanija. Ali ne još, tek za desetak dana, dok me zadovoljiš onoliko koliko meni treba. Nisam se štedio, jebao sam je nemilice, snažno, mladalački i raznovrsno. Večeras ću ti ispričati jednu zaninmljivu priču , reče mi Stefanija, dok smo se goli izležavali na velikom kauču u potkrovlju. Sexmaher

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 7670

Autor priče

Sexmaher
Sexmaher
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 180 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Jarac
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija