Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nakon seksa na kameri uslijedio je i uživo!

Pisao sam vam u prošloj priči da sam dugo vremena provodio na ovom sajtu dopisujući se sa nekim ženama sve dok nisam našiao na jednu sa kojom sam krenuo intenzivno da se dopisujem. Nastavio sam skoro svaki dan da se čujemo. Malo po malo upoznali smo se mnogo bolje i pričali jedno drugome šta sve želimo. Ja kao napaljeni jedan klinac sam želio da je vidim na kameri. Nije imala ništa protiv. Zbog toga sam jedva čekao da se vidimo na kameri. Nakon našeg drugog puta dok smo drkali jedno na drugo na kemeri pokazali smo lica jedno drugome i tada sam shvatio da je to mama od moga druga Sandra.

Istog trena je prekinula. Počeli smo ponovo da pišemo poruke jedno drugome. Bila je uplašena da se ne sazna. Obećao sam joj da ću čuvati tajnu. Ponovo sam je pozvao na kameru i tada smo jedno drugome rekli sve što želimo. Rekla mi je kako sam najviše obdaren od svih koje je potrošila. Rekao sam da bi volio da mi ona bude prva. Bilo joj je jako drago. Dogovorili smo se da dođem u subotu kod nje. Jedva sam čekao da dođe subota. Čim sam pošao ka njoj postao sam jako nervozan. Pucala me je tema mnogo. Nekako sam skupio snage da pokucam na njena vrata. Nakon pola minuta mi ih je otvorila. Na sebi je imala usku i kratku spavaćicu.

Gore je spavaćica imala jako veliki dekolte tako da sam vidio jasno njene krupne sise. Povela me je u dnevnu sobu. Rekla mi je da sednem u fotelju. Tada me je pogledala u oči pitavši me koliko želim svoju mamicu. Rekao sam da je voljela da je tako zovem. Odgovorio sam da je jako želim. Polako je počela da se skida ispred mene dok je lagano miješala kukovima. Za tren je ostala samo u halterima i štiklama. Bila je to najljepša žena koju sam vidio u životu. Polako mi je prišla i rukom lagano prešla preko mog kurca koji se već bio podigao u hlačama.

Lagano je zavukla ruku u moje hlače i izvadila ga napolje. Počela je polako da ga drka. Dok mi ga je drkala pitala me je da li mi je lijepo. Odgovorio sam joj da jeste jako. Zaklopio sam oči i zavalio se u fotelju. Rukama sam se držao za rubove fotelje. U tom trenutku sam osjetio njen usne oko mog glavića. Počela je da mi ga puši. Nije mi dugo trebalo i ja sam već svršavao u njena usta moju spermu. Bio sam vidno razočaran što sam svršio jako brzo. I ona je to primijetila. Rekla mi je da se ne sekiram ništa da će on ubrzo ponovo biti u funkciji.

Nastavila ga je ponovo pušiti. Nije joj dugo trebalo da ga podigne. Čim je ponovo postao tvrd, opkoračila me je i počela da se nabija na moju kitu. Njena pica je bila vlažna. Osjetio sam prvi put da moj kurac ulazi u njenu toplu picu. Gledala me je direktno u oči pitajući me da li mi je lijepo. Rekao sam da jeste. Polako dok se i ona nabijala na mene i ja sam postao sve više opušteniji. Počeo sam da je diram po sisama i lagano da joj ližem bradavice. Tada je ustala sa mene i naguzila mi se preko dvosjeda. Okrenula je glavu prema meni rekavši da dođem do nje.

Primakla je rukom moj veliki kurac na ulaz njene vlažne pice i potom se sama nabila na njega. Počela je da miješa guzom na njemu. Stenjala je jako glasno. Govorila mi je kako ga mamica jako voli i kako sam je ispunio do kraja. Uhvatio sam je lagano za kukove i počeo tucati jako. Stenjala je ali je tražila još. Ja sam tada ubrzao jako. Moja jaja su udarala u njenu picu. Dok sam je tucao u picu prstima sam krenuo da ulazim u njenu guzu. U isti mah je ispustila veliki krik i krenula da svršava.

Iz njene pice je poteklo jako mnogo picinih sokova. Curilo je kao da si otvorio vodu na česmi. Tada sam ga izvadio onako mokrog iz pice i prislonio joj ga u guzu. Rekla mi je da budem jako nježan jer joj guza uska jako zato što se dugo tu nije jebala a ja imam jako veliki kurac. Počeo sam da ulazim polako u njenu guzu prvo glavićem a zatim do pola. Ševio sam je u laganom ritmu. Dok sam je tucao u guzu ona je Primakla dirala se po klitorisu. Bila je skoro ponovo pri svršavanju. Rekla mi je da mogu da ubrzam tempo.

Počeo sam je jebati brže. Kako sam je brže tucao u guzu tako je i ona brže drkala svoju picu. Nije joj mnogo trebalo i svršila je ponovo. Pala je na komodu iscrpljena. Moj kurac je idalje bio tvrd. Uzela ga je u ruku i krenula brzo da ga drka. Za par minuta sam joj svršavao po sisama. Ispraskao sam je jako po njenim velikim sisama da me je pohvalila kako mnogo sperme imam u mojim jajima. Obrisala je sve sa sebe a onda legla pored mene. Počela je da me mazi po kosi. Šapnula mi je na uvo da sami sada postao muškarac.

Rekla mi je da sam za prvi put bio i više nego odličan. Poljubila me je u obraz a potom otišla pod tuš. Nakon toga sam se i ja istuširao. Obukao sam se i zaputio kući. Nastavili smo sa našim druženjem sve do danas. Prestala je zbog mene da se viđa sa drugim momcima jer sam joj ja bio dovoljan.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija