Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Namještanje stana

Kupio sam novu stan i trebao sam ga namjestiti, ali malo mi je falilo ideja kako namjestiti. OK, znao sam šta bi htio, ali....nisam imao volje se povlačiti po trgovinama. To jednostavno nije bio moj đir. S obzirom da mi novac nije predstavljao problem, angažirao sam jednu firmu koja se bavi uređenjem interijera. Tip koji mi se javio rekao je da će poslati dizajnera na moju adresu, a ja sam ostavio svoj broj mobitela da me kontaktira.

Nakon dva dana nazvao me ugodan ženski glas i predstavio se kao Ksenija, dizajner interijera, te je upitala kada bi mogla doći pogledati stan. Dogovorili smo se za taj petak pošto sam ja na putu, a ona se složila.
Taj petak sam ja bio u stanu kad me nazvala, te sam joj otvorio elektronsku bravu na ulaznim vratima. Kad je došla u stan ugledao sam visoku brinetu, lijepog lica,većih grudi i zamamne stražnice. Duge noge u štiklama su naglašavale stražnjicu, a izgled je odgovarao njenim ugodnom i sexy glasu. Svašta mi je prošlo kroz glavu, ali sam se suzdržao od komentara. Primili smo se posla i rekao sam joj što me interesira, te da ima slobodne ruke po pitanju uređenja, te da financije nisu ograničene. Kimnula je glavom, rekla da će napraviti projekt, te da se čujemo za par dana.
Kad je otišla ja sam uživao u tragovima njenog parfema koji je ostao iza nje i razmišljao sam o njoj. Bila je pravi komad i možda koju godinu mlađa od mene. Nisam primjetio prsten na ruci, ali znao sam da to ne znači ništa. Dosta žena koje su bile udate nisu nosile prsten, tako da to i ne mora biti neki poseban znak.

Čuli smo se nakon par dana, te je rekla da bi navratila da mi pokaže idejni projekt, te da ako imam kakve zamjerke u vezi boja, materijala i slićnog, da odmah to raščistimo. Dogovorili smo se da dođem kod nje pošto je ona uglavnom radila od kuće, a u ured je išla rijetko.

Došao sam pred njenu zgradu i stigao na peti kat, a to je i bio zadnji kat, te sam ušao u predivno uređen stan. Imala je veliku krovnu terasu i mali vrt vani, a unutra je bilo jako udobno. Kad sam sjeo ponudila me vinom, te smo malo neobavezno razgovarali, a meni se je sviđala njena casual varijanta sa kosom vezanom u rep, te uskim tajicama i širokom dugom majicom koja ipak nije mogla sakriti njene velike grudi. Uskoro smo se primili posla, te mi je na kompu koji je bio na radnom stolu pokazivala svaku prostoriju pojedinačno, a ja sam sjedio uz nju, nakon što sam si donio stolicu iz kuhinje. Sviđalo mi se kako je to napravila, jedino sam ja bio više za bijelu boju na zidovima, mada ni ovo u boji nije bilo loše. Nagovorila me, a valjda je i njena blizina to napravila, da prihvatim te boje, jer ipak mogu kasnije sve prefarbati u bijelo. Malo sam razmišljao, a onda me trgnuo dodir njene ruke na mojoj, te sam se malo iznenadio. Ona se je malo smješkala, pa je rekla da idemo u dnevni.

Zavalili smo se na trosjed, natočili si vina, te me je upitala:

- Kakve su Vam ideje za tehniku?
- Hmmm...u kom smislu?
- Pa mislim na to gdje šta želite postaviti kako bi se sakrili kablovi ili uklopili u namještaj.
- Ahaa..to -nasmijao sam se- Ta tehnika...
- A na koju ste Vi mislili?
- Nemojte me krivo shvatiti, ali..-tu sam se malo zacrvenio- moj kolega i dobar prijatelj je postavio kamere po stanu, a čak njih tri u spavaćoj sobi. -malo sam zastao, a kad sam vidio da me gleda sa znatiželjom nastavio sam- Ima jednu u kupaonici, dnevnom i na terasi.
- Jel to stavio kameru za dadilju ili...? -upitala je znatiželjno.
- Neeee...nije ni oženjen...snima svoje...khmm no da, egzibicije, sexualne, naravno -tu sam pocrvenio kao rak.
- A ti si ih pogledao, naravno -pogledala me ispod oka prešavši sa 'Vi' na 'Ti'.
- Neee....možda...jednom -počeo sam se braniti- ali čisto da mi pokaže kako to funkcionira...da.
- I? Šta bi ih i ti postavio? -upitala je direktno i bez zadrške.
- Hmmm...mislim da ne bih...
- Ja mislim da bi. Previše si oklijevao sa odgovorom.
- Ma daj...sad si i psiholog?!?
- Ne...ali sad znam da imaš prljave misli -rekla je i odložila čašu na stol, te uzela i moju i stavila kraj svoje i nastavila- a to mi se sviđa.

Nisam se ni snašao, a ona me je već zagrlila i ljubila. Trebalo mi je par trenutaka da dođem k sebi, a onda sam i ja nju zagrlio i počeo ljubiti. Ruke su mi lutale njezinim leđima, a njena je bila na mom kurcu i stiskala ga je preko hlača. Onda se je odigla sa trosjeda i opkoračila me, te sjela na mene. Podigla je majicu preko glave i vidio sam da njene sise samo pridržava potkošulja. Tamne bradavice na čistim peticama su me privlačile te sam zadigao potkošulju i počeo ih ljubiti. Grickao sam i lizao bradavice i sise, a ona je moju glavu pritiskala na njih.
Kad sam zavukao ruku između njenih nogu shvatio sam da ne nosi gaćice i da su tajice već mokre. Počeo sam joj trljati picu preko tajica i tražiti klit, a ona je samo stenjala i uzdisala. Počela je skidati moju majicu, te sam ubrzo bio gol do pojasa, a ja sam ju onda položio na bok i povukao joj tajice niz noge, te sam ugledao njenu picu sa urednom frizuricom koja se sjajila od sokova. Nagnuo sam se prema njoj, raširio joj noge i zaronio jezikom u vreli otvor. Lizao sam ju kao blesav, kao da je sladoled, a kad bih joj dodirnuo klitoris samo bi zastenjala. Dok sam joj tako lizao picu, jedan prst sam joj gurnuo između guzova i počeo joj masirati anus. Uskoro se počela trzati i stisnula mi je glavu svojim nogama i iz nje je krenuo potok. Uskoro je trosjed bio mokar od njenih sokova, a i moje lice. Odmaknuo sam se i ustao, te skinuo svoje traperice i bokserice, a kad mi je kurac ugledao svjetlo dana ona je samo zadovoljno vrisnula:

- Ahhh...koliki je!!!!

Brže bolje je ustala i nisam stigao niti osloboditi se tenisica i hlača oko nogu, a već ga je strpala u usta i mijesila mi jaja. Onda me je pogledala, i dok mi je drkala kurac rekla:

- Sad da i ja tebi vratim...

Kad sam htio upitati 'Što' nisam stigao, jer mi je zabila svoj prst u šupak i počela ga nabijati unutra. Kao da mi je netko stavio jaja u prešu izletjela je sperma u njena usta i po licu. Svršavao sam u mlazevima,a nisam se dugo poseksao pa je bilo dosta toga. Ona je izvadila prst iz mojeg šupka i pogledala me lica okupanog mojom spermom, te rekla:

- Uuu..ovo je bilo neočekivano. Jel ostalo šta u tim jajima?
- Hmmm...samo je jedan način da provjerimo. -rekao sam i podigao je sa trosjeda, te ju okrenuo i naslonio na trosjed.

Stao sam iza nje i stavio kurac na ulaz u njenu picu i počeo ga uguravati. Ispočetka sporije, a zatim sve jače. Držao sam ju za bokove dok sam se zabijao u nju, a onda sam jednom rukom dohvatio sisu i počeo ju mijesiti. Ona je na svaki moj ubod zastenjala, a iz pice je počelo opet curiti. Čuo sam kako jaja lupkaju o njena bedra, dok kurac klizi u rupicu. Onda sam malo prstima pomazio klitoris, te ih onako mokre počeo uguravati u šupak dok sam ju jebao u picu. Počela je stenjati i cviliti, a kad sam gurnuo dva prsta unutra svršila je sva se grčeći i tresući. Ja sam nastavio se zabijati u njenu picu, te sam uskoro ponovo počeo svršavati, ali sam ga na vrijeme izvadio i zalio joj guzu sa spermom.

Ona se je uspravila i primila me za ruku, te povela u spavaću sobu. Tamo me je polegla na krevet i počela mi pušiti kurac. Raširila mi je noge i kleknula između njih, te mi primila jaja sa obje ruke i masirala ih dok se ustima nabijala na moj kurac. Uživao sam u tome što je radila, a onda sam joj rekao da se okrene u pozu 69, pa sam joj počeo lizati klitoris i picu, dok je ona meni pušila kurac. Onda smo istovremeno jedno drugome gurnulibpo prst u šupak i počeli smo se jebat u guzu. Njen nokat je bio malo oštriji, ali mi je godila njena masaža moje prostate, a kad sam ja njoj počeo grickati klit počela je glasno mumljati sa mojim kurcem u ustima. Onda je ona ustala sa mene i namjestila je svoju picu iznad mog kurca, te se spustila na njega i počela je divlje jahanje. Njene sise su lupale jedna o drugu, a ja sam ih hvatao i mijesio. Bile su predivne. Uskoro je Ksenija počela svršavati na mom kurcu, ali nije posustajala. I dalje me je jahala i stenjala svaki put kad se do kraja spustila po mom kurcu. Zatim me je primila za jaja i počela ih stiskati te sam nenandano svršio u nju. Nije bilo puno, ali dovoljno da joj izmami osmjeh zadovoljstva na licu. Još se malo gnijezdila na meni, a onda se onako sva znojna i puna moje sperme izvalila kraj mene. Oboje smo dolazili do daha, a onda je ona rekla:

- Ostani večeras...imam neke ideje za spavaću sobu, pa da ih zajednički raspravimo, može?
- Može -kimnuo sam glavom- ionako nisam sad za vožnju autom do grada.
- Super -rekla je, dala mi poljubac, te otišla u kupaonicu.

Uskoro se čuo tuš, tj šum vode, a onda sam i ja dobio ideju, te sam ustao i otišao joj se pridružiti pod tušem...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija