Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Naopako leto I dio

Jedna priča prljavog napaljenog uma .
Moje ime je Mario ja sam inace 187cm visok i sa 100kg imam koju kilu previse i nemam neko isklesano telo .
Radeći u uredu i ne izlazeći van nisam ima previše kontakata sa ženskim rodom do svoje 22 godine i leta 2017 godine zato sam i pricu nazvao naopako leto.
Stigao je dan kad sam i ja krenuo na godisnji odmor na nagovor mojih frendova spakovali smo kofere i krenuli put Istre. Prije samoga kretanja sam vidio da ce ovaj godisnji biti zanimljiv. Osim mene samnom su isli dva moja frenda Ivan i Max no na moje oduševljenje s nama su na godisnji išle Maxova sestra Ema rasna plavuša visoka oko 175cm prodornih zelenih očiju prekrasnih rumenih usniju sisa poštennih b ako ne već i c veličine male ali tako prekrasne i oble guzice , Elizabeta smeđokosa nerdica visoka oko 170cm koja je svoje plave oči skrivala ispod tamnih okvira naočala za vid s kosom do ramena na prvu nije pljenila pažnju vj zbog načina oblačenja s kojim nije pokazivala svoje atribute . Na sebi je nosila nekavu košulju na kojima se jedva ocrtavale linije sisa i nekave hlače koje su samo icrtavala silueta njzeinog dupeta , i za kraju tu su bile dvojajčane blizanke Antonela i Katarina dvije crveno kose koje su izgledale poput dvije izgubljene curice a tako su se i činile jer su bile najmalđe sa tek 17 godina.
Nakon cijele ceremonije uopznavanja krenuli smo na put samnom u autu su bile :Elizabeta , Antonela i Katarina a ostali su se posjedali u drugi auto. Nakon par sati vožnje i flertanja i zajebancije s curama u Autu stali smo na odmorište da se malo odmorimo od puta . Kako sam se zamislio u vožnji profulao sam odmorište na kojemu je Max stao ali na kraju se ispostavilo na moju sreću.

Parkiravšio auto u haldovini iza bezinske na malenom odmorištu na kojemu nije bilo nikoga osim 2 kamiona i radnika na benziskoj sestre su i strčale iza auta na wc. Kraj auta smo ostali ja i Elizabeta. Neugodnu tišinu nakon stajanja prekinula je elizabeta pitajući me onako iz zajebancije dali bi je pojebao. Ja sam ostao zabezeknut i nisam znao šta reći . Ali prije ikakvog mog odgovora osjetio sam toplinu njezinih usana na mojima. Ostao sam srmznut nisam znao dali sanjam ili šta jedini zank da ne senajm bila je napetost u mojim hlačama. Ona zagrljena i u strastvenom poljupcu samnom osjetila je napetost odmaknuvi se od mene i uz lagani smješak ispod naočala rekla je pođi zamnom . U tome trennutku sestre su izletjele iz wc i povikale da će popiti kavu i pojesti sendviđe pa da njims e pridružimo no Elizabeta njim je odgvorila da idemo prošteat uz rub šume nas dvoje jer da smo popili kavu dok smo njih čekali. Čim su njih dvije odmakle iza kantuna zgrade. Opet je ona bila u mom zagrljaju jedino što je ovaj put uradila je dograbila ručnik iz prtljažnik primila me za ruku i povukla na livadu ispod zida benzinske. Ni neštignuvši raširit ručnik ona je več bila na svojim leđima ljubeći je i polagano je krenu razodjevati imao sam šta vidjet okopčavši njoj koišulju ispred men se pojavio plavi čipkasti grudnjak koji je skrivao sise definitivno 2 ali sa ukrućenim bradavicama koje sam odamh počeo ljubit siast i lagano grickat uz njezino prolaženjem rukom kroz kosu koje me još više napaljivalo. Ljubeći je po trbuhu spuštao sam se prema mome cilju svukavši njoj hlače pojavile se plave gaćice s ljepim čipkastim obrubom i tamnijom flekoicom koja je ukazivala da je Elizabeta već na radnoj temperaturi. Ispod gaćica se skrivala pička s lagano uzdigantim prežuljkom koje ga su prekrivale uredno podšidšane smeđe dlačice.
Prošavši svojim prstim preko nje samo sam osjetio kako mi njezine ruke sve više stišću moje pramenove kose .

Ljubeći njezine usmine i ližući je shavtio sam da je ovo pun pogodak i da je slabo korištena. U tome trenutku sam je upitao dali se ikad jebala i odgovorila mi je da je sam skinula junf s jednim deckom jer da njoj je to dio pakta bio. Uoitao sam dio čega a ona je rekla da će mi jednom prilikom objasniti. Uzivajući u u igri s njezinom picom nisam mogao više izdržat napetost u gaćama te ga izbaccio van na njezinu radost. Iskreno nisam obdaren iman negdje 15-17 cm velikog osim što je lagano deblji nego inače zbog toga nikad nisam imao hrabrosti jer sam se uvjek bojao rec da ce mi cura reci da mi je malen ali Elizabeta je rekla da njoj je super te ga privukal sebi i lagano natežući kožicu i ližući ga počela ga je pušiti. Ona je uživala u njemu lizala ga je uvlačila i drkala lagano me dovodila do vrhunca dok skoro nisam svršio ali ga je pustila i rekla uživati ću ja još u njemu i lagano namignula ispod svojih crnih naočala. Rekla je sad je na tebi red da uživaš . Lagano se okrenula podignula svoje noge na moja ramena i rukom lahgano raširila picu.

Privoka sam je bliže i lagano ga uvukao unutra već mi je na samom startu bilo jasno da je nešto naopako ovdje ulazio je uz puno muke bila je stvarno vlažna ali toliko uska vidio sam da neće biti lagan posao te sam ga odlučio gurnut jače. Gurnuvši ga jače kliznuo je u takav topal prostor kao u raj , njezina faca iz bolne grimase pretvorila se u osmjeh . Počenši ga gurat unutra van zamjetio sam da mi je kurac sav crven. Izvukavši ga van vidio sam da je krvav ja nisam mogao vjerovat izgleda da lik prije mene je nije probio . Njezina faca kad san njoj ga pokazao crvenog je bila kao da će se onesvjestit ali kad sam njoj ga uvukao opet brzo je na to zaboravila. Jebavši je par minuta s nogama na ramenima rekla je da neosća noge te ako bi mogli promjenit položaj naravno rekao sam . Polegavši je na trbuh na ručnik ostala mi je njezina preljepa prčasta guzica u zraku s maladom pičkom i ljepim ne obrađenmim šupčićem u zraku. Lagano sam legao preko nje te sam njoj ga uvukao opozadi koliko je god ušao unutra ubrzavajući ritam osjetio sam njezine sve teže i teže uzdiasaje dok nisam osjetio umalo skoro njezino vrištanje koje sam spšriješio rukom preko njezinih ustiju . Svršila je u takvom naletu koje je prošao kroz nejzino tjelo poput potresa kako je samo uživala toliko da me ugrizla za prst do krvi kojega je nakon toga lagano cucala. Ni ja nisam mogao više te sam ja sada legao na leđe a ona se poalko krenula namještati na njega. Vidilo se da nije imala iskustva previše je uzletila preko njega te njoj je više puta ispao iz pice van. Uhvatio sam je za dupe s rukama i polako držap tempo . Lagano me jašući uživala je u tome dok u jednom trenutku se nije srušila na mene strastveno me ljubeći i ponovo se tresla uz potočić koji njoj je tekao iz pice . Preabacio sam je na leđa te je opet strastveno jebao sve dok nije dpšao do vrhunca kad sam ga izvadio zadnjio čas iz pice i pošpricao je malazom tople sperme po trbuhu i sisama. Uzeo sam njene gaćice i grudnjak i obrisao njoj spremu s trbuha s grudnjakom uz stovremenom uvaljivanja jezika u prekrasna Elizabetina usta. A sebi sam uzeo gaćice za uspomenu. Lagano smo se obukli i krenuli prema autu prošlo će nekih 25-30 minuta dok smo se vrtaili a sestre nisu marile za nas surfajući po netu. Elizabeta se otišla presući u drugu robu jer je bila uprljana od naše avanture. Dok se ona oblačila stigao je drugi dio naše ekipe te je Elizabeta izašla van iz wc u prekrasnoj žutoj ljetnoj haljini. Max je pitao zašto se presukla a ja mu odgvorih da se prolila kavom . Max je krenu s autom a u međuvremenu sestre su ušle u autu a Elizabeta mi je lagano podigla haljinu i ptkrivala svoju picu nezaštićenu gaćicama.

To je sve za prvi dio. Ovo je bio uvod pa mi nezamjerite što je duži ako ste zadovoljni kažite pa ćemo i daljne nastvake Naopakog leta napisat L. P Mario
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija