Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NAPALILA ME MATORKA

Konačno ljeto, maturirao sam sa vrlo dobrim uspjehom, stari mi je za nagradu rekao da izaberem auto i koliko god da košta rekao je kako će mi dati polovicu love, a drugu polovicu ja. Pristao sam na tu pogodbu jer on je ipak platio moju auto školu i smatrao sam da bi bilo malo previše da tražim da mi kupi i auto. Počeo sam da tražim posao u svojoj struci, ali uvijek sam dobio odgovor kako traže nekoga sa iskustvom, Već sam pomislio kako neće biti ništa od auta, a onda me stari pitao želim li raditi kod njegovog prijatelja kao skladištar u trgovini auto dijelovima.

Završio sam trgovačku školu iako nije bilo ono što sam htio, ali bilo je dovoljno za početak, a i trebalo je nekako skupiti novac za kupnju auta pa sam pristao. U sexu baš nisam imao nekog iskustva najviše zbog mojih vršnjakinja koje zbog mog velikog i debelog kurca, a većina njih je bila jako uska pa su se bojale i često vadile na bol. Pušile su koliko su znale, ali neki pravi sex nisam uspio doživjeti tako da sam mislio kako nikada neću naći žensku cipelu za moju treću nogu. Na razgovoru za posao upoznao sam Nadu ženu moga poslodavca koja je vodila trgovinu i administrativne poslove. Kada sam je vidio onako zrelu, rasnu, bujne kestenjaste kose, prelijepog osmjeha, velikih i raskošnih sisa, a guzica bogom dana koja se njihala u ritmu njenog hoda što me tjeralo da ju počnem gledat.

Gledao sam je pohotno, upijao svaki njen pokret, upijao njeno dupe, koje mami dobar kurac da joj uleti. Zamišljao sam Nadu, zamišljao sam njenu pičku, kako ju jebem i kako se ona nabija na moju kurčinu kako svršava na njemu i kako ja svršavam svuda po njoj neprestano si drkajući kurac zamišljajući Nadu. Nekoliko dana vladao je toplotni udar ja još u radnom kombinezonu i bez ikakve klime osim prozora u malom skladištu. Bio sam mokar kombinezon zalijepljen za moje tijelo, skinuo sam se do pojasa i rukave vezao oko struka pa izvadio bocu hladne vode iz frižidera i počeo se hladiti po tijelu.

Nada je taman ušla kada sam svoje tijelo rashlađivao vodom, a bio sam mlad, visok, jak u naponu snage, zastala je na trenutak pa rekla kako je donijela prijenosnu klimu da se malo rashladim osmjehujući dok je očima gutala moje tijelo. Njena haljina bila je raskopčana pripijena uz njeno znojno tijelo pogotovo oko njenih sisa pogotovo kada sam primijetio da ne nosi grudnjak. Ušla je u prostoriju drmajući svojim bokovima i počela tražiti u utičnicu, saginjala se i guzila ispred mene kurac mi je bio krut u trenu. Tresla je tom guzom pokušavajući ukopčati klimu, Ja više nisam mogao da izdržim niti suzdržavati pa sam je ščepao rukama za guzicu i počeo stiskati njene guzove. Ljubio sam joj ih i lizao, "što to radiš Marine" rekla je nada sa ne baš puno opiranja. "Ne mogu više da izdržim lud sam za tobom tvojim sisama, guzicom, želim da te jebem ne mogu više da drkam na tebe dok te zamišljam" rekao sam skoro prijetećim glasom. Ljubio sam joj guzove gurao prste među njene noge trljajući njenu pičku preko gaćica. Smaknuo sam ih u stranu i počeo je jebati prstima šamarajući je po dupetu.

"Marko netko će naići", rekla je počevši me odgurivati sa ne velikim intenzitetom, ali mene nije bilo briga. Zgrabio sam ju i gurnuo na stol, počeo sam parati njene gaćice sise su joj ispale iz haljine i ja sam ih počeo gnječiti, uvrtati bradavice koje su bile ogromne. Gnječio sam njene sise i pičku kao luđak opsjednut požudom lizao sam joj i sisao te grizao njene bradavice. Nada se skroz opustila predajući mi se u potpunosti pa počela da me hvata za kurac koji je pucao od tvrdoće.

"Što je ovo Marko, daj mi ga" govorila je, počela je da mi otkopčava i odvezuje moj kombinezon spuštajući ga do poda zajedno sa boksericama čučnula ispred moga kurca diveći mu se. Lagano me pomilovala po jajima i kurcu pa počela da mi ga puši, liže i bali po mom kurcu, primila me za guzove i počela sama da se jebe u usta, kako ga je samo dobro pušila uzdisao sam i uživao. Nisam mogao vjerovati da ga je uspjela strpati cijeloga pa se počela gušiti i grcati, ali nije posustajala već ga je samo gutala gledajući me kao najveća drolja željna dobre kurčine i jebačine. Instinktivno sam je primio za glavu i počeo je jebati u usta, počeo sam osjećati da bi mogao svršiti, a to nisam želio pa sam je podigao na stol raširio njene noge i uronio jezik u njenu pičku koja je bila slana od znoja i njenih sokova. Počela je da me čupa po kosi nabijajući moju glavu sve jače na svoju pičku stezala mi glavu svojim butinama glasno stenjući, lizao sam joj i sisao klitoris njeni sokovi cijedili su se niz moja usta i bradu. Rukama sam širio njene usmine pa počeo sve jače da usnama i jezikom vršim pritisak na njen klit.

Počela je da duboko uzdiše i stenje molila me je da joj dam kurac, ali ja nisam prestajao da je ližem sve dok nije počela svršavati nastavi sam joj lizati pičku koja je doslovno izlijevala svoje sokove. "Marko molim te jebi me više želim osjetiti tvoju kurčinu" zavapila je Nada. Digao sam se onako balavih usta zažvalio je i nabio svoju kurčinu naglo do jaja, glasno je vrisnula kada sam ušao u nju i počela da se deredok sam ju nabijao naglim ubodima svojom kurčinom.

Vadio sam ga do kraja pa ga ponovno nabijao do jaja u njenu mokru pičketinu. Nije me bilo briga hoće li netko naići ili nas čuti jebao sam Nadu i to je bilo jedino bitno. Nabijao sam se i nabijao u nju njena sad dobro raširena i mokra pička primala je moj kurac veoma lako. Počeo sam da joj mijesim sisetine, štipam bradavice pa ih ližem i sišem. Nada je vrištala bacala glavu lijevo desno zabila mi je nokte u ramena, grebala me po njima i leđima, svojim me nogama stisnula i obavila oko struka te petama nabijala što dublje u sebe. Ja sam je jebao najjače što sam mogao stol ispod nas prijetio je da se raspadne, gurao sam jezik u njena usta i počeo sisati njen jezik, a ona je počela da se trza i svršava. Na svom kurcu osjetio sam kako joj pulsira pička dok je svršavala na mome kurcu. Pokušao sam se što više suzdržavati da ne svršim jer sam želio da joj napunim šupak. Izašao sam iz nje i grubo je okrenuo naguzivši je, počeo sam da joj širim guzove i pljujem na njen čmar pa ga lizao i prstima razmazivao sokove koji su se cijedili iz njene pičke pa joj ga počeo širiti prvo jednim pa zatim drugim prstom. Jebao sam je tako dok Nada nije zavapila, "Marko stavi mi tu kurčinu razvali me ahhhh jebi me u dupe razvali mi ga svojim kurcem". Namjestio sam glavić na ulaz njenog šupka koji je jedva čekao da ga raširim, razvalim i napunim spermom.

Počeo sam da ga guram u njen šupak pljujući slinu po kurcu i njenom šupku počeo sam prvo glavićem širiti njen šupak, rukama ja čvrsto stegla rubove stola i počela cviliti, ušao sam do pola svoga kurca sve joj više šireći šupak da bi ga potom zabio cijelog, glasno je vrisnula, a ja sam počeo polako da ju jebem u šupak. Rukama sam ulovio njene ogromne sisetine pa ih počeo mijesiti. Počeo sam sve brže i snažnije da ju jebem u šupak koji se skroz otvorio i primao moj kurac. Njeni guzovi, stol ispod nas tresli su se u ritmu moga nabijanja, počeo sam da je šamaram po guzovima dok se derala i vrištala sada već sama nabijajući se na moj kurac pa si počela drkati pičku, čupati klitoris i gurati si prste. Počeo sam joj govoriti prostote: "To droljo nabij se na kurac kao prava kurvetina, od sada si moja kurva moja drolja koju ću sada da stalno jebem da ti razvaljujem pičku i šupak, želiš to droljo čija si kurvica ha, reci" govorio sam režećim tonom dok sam je nemilosrdno navlačio na kurac. "Da Marko od sada sam tvoja kurva, drolja, ima da me jebeš stalno ahhhahhh da mi razvaljuješ pičku i šupak tvojom predivnom kurčinom" stenjajući je govorila Nada. Vrtjela je svojom guzicom nabijajući se na kurac koji samo što nije eruptirao. Sada ću da te napunim šupak kurvo govorio sam joj dok sam se posljednjim atomom snage zakucavao u njen šupak. Da ahhh mmmmmmahaddaaa napuni me, napuni mi šupak do kraja govorila je Nada u potpunoj ekstazi prstima se nabijajući u pičku.

Grubo sam je potegao za kosu zabio ga do jaja i počeo se trzati, osjetio sam kako mi kurac pulsira kako se trza i riga spermu duboko u njeno debelo crijevo. Kurac se trzao u njenom šupku, a ona je svršavala i svojim čmarom sve jače stiskala moj kurac. Polako sam se smirivao i vadio kurac iz njenog šupka koji je onako raširen i razvaljen gledao u mene i iz kojeg se cijedila moja sperma. Potpuno mokri od znoja i iscrpljeni žestokom jebačinom Nada se okrenula prema meni pa me zagrlila i poljubila strasno uzvratio sam poljubac mazeći je po kosi. "jesi li ok. je li ti dobro" pitao sam je, "dobro sam Marko hvala ti za ovo rekla je". "Želim te želim da te jebem" rekao sam sad već sa više straha misleći da je ovo prvi i jedini put. "Znam da me želiš pa ja sam sada tvoja drolja zar ne", rekla je sa osmjehom i pogledom pohotne kurve. "Ima da te jebem svako dan o ti obećavam", rekao sam i čvrsto uhvatio njeno dupe privio je uz sebe i zažvalio tada se okrenula i jedva do hodala do kancelarije. Jebali smo se mjesecima gdje god smo stigli u firmi, njenom stanu, autu i to po nekoliko puta na dan. Onda je stigao kraj jer je moj gazda, a njen muž postao sumnjičav tako da sam nakon nekog vremena dao otkaz kako ne bi Nadi stvarao probleme jer mi se bilo teško smiriti u njenoj blizini. Iako je više nisam vidio ostala mi je u sjećanju tako da ponekad još uvijek izdrkam na nju.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija